jungfraujoch Публикувано: 4 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 преди 1 час, домосед каза: Обратно в жакарандения град. Който мисли да идва насам - още около седмица ще държат в цъфтеж Претория, Южна Африка И ризата е в тон с красиво цъфналата жакаранда. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Фил Публикувано: 4 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 (редактирано) Не точно в момента, но преди няколко часа - на откриването на възстановения лъв от Войнишкия мемориал на I и VI пехотен полк от Желязната Софийска дивизия. Редактирано 4 ноември, 2017 от Фичо 50 5 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 4 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 По Нил. В момента - в Ком Омбо. Разглеждам мумии на крокодили, но не дават да се снима. А и без това нетът е такъв, че повече от една снимка няма да мога да кача. 57 1 Връзка към коментар
Популярно мнение lyusi Публикувано: 5 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 (редактирано) В момента в Глазгоу. Вчера тези пичове направиха фурор на централната Бюканън стрийт. Редактирано 5 ноември, 2017 от lyusi 56 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 5 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 Валпараисо, Чили. Един весел, пъстър, многолик и артистичен град. 62 3 Връзка към коментар
Популярно мнение LaBarba Публикувано: 5 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 Бостън 66 2 Връзка към коментар
katt Публикувано: 5 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 katt се регистрира в Kristiansund, Møre og Romsdal, Норвегия 11 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 домосед се регистрира в Претория, City of Tshwane Metropolitan Municipality, Gauteng, RSA 15 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 5 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 ноември, 2017 Остров Ява, Джогджа ... 56 4 Връзка към коментар
Популярно мнение ZORI Публикувано: 6 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 (редактирано) Исладия красива, сурова и невероятна, непредсказуема . Първия ден лято слънце и много ясно, вчера духа с дъжд и много силен вятът, днес ще видим какво ще е . Някой да ми подскаже къде да намерим " сюртщроминг" ако го изписвам правилно, искам да ипитам тази тяхна "развалена риба", знам.че консерва, в супермаркетите ще я намеря ли? Редактирано 6 ноември, 2017 от ZORI 72 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 Прекрасни снимки, Zori! Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 6 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 Вчера отново до любимото местенце в Ричмънд парк, Лондон (Isabella plantation), любимото червено дърво вече поокапало (трябвало да ида преди седмица-две, но тогава беше Франция), обаче пък се намериха и други за изплакване на очите... За капак и нацъфтяло храсталачище (да ме прощават ботаниците, много съм зле на тема цветя) 55 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 6 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 Поздрави от слънчева Барселона Вчера бях в Жирона за първи път и беше много приятно 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 Привет от Гибралтар! 84 3 2 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 6 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2017 (редактирано) преди 5 часа, ZORI каза: Някой да ми подскаже къде да намерим " сюртщроминг" В Швеция Sörströmming е херинга. В Исландия похапват hakarl, което е акула. Вакуумирани кубчета от нея има в магазини Bonus, по ресторантите на главната туристическа улица в Рейкявик има също предложения с цел дегустация. Редактирано 6 ноември, 2017 от Sju 3 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 Гледката от терасата на гибралтарското летище е много силна... 36 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) На 6.11.2017 г. в 11:25, ZORI каза: искам да ипитам тази тяхна "развалена риба", знам.че консерва, в супермаркетите ще я намеря ли? Имат всякакви видове сушена риба, не само акула. Sju много добре те е насочила къде е на горе-долу нормални цени - Bonus или Krónan са веригите, които те интересуват (логото на едното е прасенце-касичка, а на другото - стотинчица с усмихнато личице). В ресторантите подобни специалитети са малко скъпи, но пък си заслужава, щом искате да опитате. Друга опция е менюто в Tapas Barinn, дават ви малки порциики от разнородни ястия от исландската кухня, традиционни или вече забравени. Интересни са, някои са овча глава, китово месо, понякога дават и месо от кайра. Също така, нещо много популярно там е skyr - исландско овче кисело мляко. Има го чисто, има го и с всевъзможни плодове, шоколади и такива разни глезотии. Интересно е да се пробва, мен лично не ме впечатли, все пак съм родом от страната на киселото мляко, хехе. преди 19 часа, Георги Матеев каза: Привет от Гибралтар! Господин Матеев, тези маймуни свободно ли си щъкат насам-натам или си намерил нов придружител в пътешествията? Много яка дестинация от старата школа за пътешественици! Редактирано 7 ноември, 2017 от Eager_Traveler_Paul правописна грешка 7 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 Карнакски храм 42 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 преди 5 минути , Eager_Traveler_Paul каза: Господин Матеев, тези маймуни свободно ли си щъкат насам-натам или си намерил нов придружител в пътешествията? Много яка дестинация от старата школа за пътешественици! Напълно свободно си се разхождат. Че и са нахални и крадат храна от туристите Ама въпреки това са големи сладури. Таксиджиите даже си имат фаворити, както се вижда от табелката. 22 3 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) Не само това, ами и всяка маймуна в Гибралтар си има номер. Нашата беше №3Ходи, ходи сред нас и покрай нас и накрая се просна уморена. Редактирано 7 ноември, 2017 от AlexandraKo 23 2 1 10 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 На 11/6/2017 в 11:25, ZORI каза: Исладия красива, сурова и невероятна, непредсказуема . Първия ден лято слънце и много ясно, вчера духа с дъжд и много силен вятът, днес ще видим какво ще е . Някой да ми подскаже къде да намерим " сюртщроминг" ако го изписвам правилно, искам да ипитам тази тяхна "развалена риба", знам.че консерва, в супермаркетите ще я намеря ли? Красота!!! Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 Още малко снимки пт Луксор пт днес 35 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 С този Египет хептен ме зарибихте... И като гледам как си щъкате като волни прички там, чак ме хваща яд защо аз се притеснявам Връзка към коментар
mililia Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 Летище Чанги, Сингапур! Със Stebal си чакаме полетите...моят за Париж, а нейният за Амстердам. 36 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Rainy каза: С този Египет хептен ме зарибихте... И като гледам как си щъкате като волни прички там, чак ме хваща яд защо аз се притеснявам Най-голямото птитеснение тук, че са много досадни, особено по забележителности и постоянно трябва да внимаваш, за да не те измамят. Малко натоварващо е. Редактирано 7 ноември, 2017 от Marisha 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега