Цвете Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Моля за линк към този апартамент! преди 6 минути , stefanrusev каза: Палермо - изглед от прозорците на апартамента.... Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 преди 16 часа, Цвете каза: Моля за линк към този апартамент! https://www.booking.com/hotel/it/golden-view-apartment.html?aid=368032#availability 2 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 (редактирано) На 14.11.2017 г. в 10:05, Двуцветко каза: Има ли възможност първата снимка да бъде включена в магеланския календар за 2018? Не може ! Вертикална е . Но може да се пусне тираж 5000 малки календарчета. Редактирано 15 ноември, 2017 от bibi 3 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 (редактирано) Кеся в салона на вътрешния терминал на летището в Кайро. Бухам лютива туршия и си чакам връзката за Луксор. Имах чудесен полет от Истанбул с Egyptair. Накрая пилота направи невероятен заход над центъра на Кайро и прилежащите забележителности. Фотоапарата ми прегря направо, не знам какво е излязло, не съм ги гледал още снимките. Ако имам в някой хотел добър Интернет, ще пусна някоя и друга снимка. За момента само на мижавия салон на вътрешния терминал в Кайро от телефона. Редактирано 15 ноември, 2017 от FlyTraveler 25 1 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Лихтенщайн приятно ме изненада. 46 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 (редактирано) В момента съм..... Познайте къде.... Редактирано 16 ноември, 2017 от ruwenzogy 47 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 В момента, ruwenzogy каза: В момента съм..... Познайте къде.... Женева-любима! 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 преди 1 час, ruwenzogy каза: В момента съм..... Познайте къде.... И взе визи за Етиопия 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 16 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 Бързо интервю из улиците на Vientiane, Лаос, за училищния проект на тези 2 сладурани. Разказах им за магеланци, изкефиха се и пращат поздрави на форума 54 1 11 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 16 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 В Ларнака. Слънчево, топло, приятно! 50 1 Връзка към коментар
shnuky Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 Lisboa 38 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 16 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 (редактирано) Някои снимки от вчера - полет с Egyptair от Истанбул до Кайро. Не можах да разбера с какво този полет ми напомни за "добрите стари времена на пътническата авиация". Машината си беше от ново поколение - 737-800, някаква непринудена атмосфера на борда, а може би и защото бяха празни последните няколко реда седалки, не мога да го обясня. Интересното беше, че стюардите носят пагони с три нашивки, все едно са втори пилоти (FO). От стюардесите само тази на бизнес класата носеше забрадка, явно имат избор дали да го правят или не. Много хубаво прелитане над центъра на Кайро преди кацане. Снимките ще публикувам в съответната тема за седалката до прозореца. Снимката е от днес, но историята е от снощи (copy-paste от стената ми на Фейсбук, мързи ме да я пиша няколко пъти): Iberostar Hotel, Луксор, Египет. Снощи след кратък пазърлък на летището вземам едно такси до този хотел. Уговорката - 70 египетски паунда. Пристигаме, давам му 100, нямал ресто да ми върне. Влизаме в хотела да развалим. Рецепциониста първо ми дава две по 50 за моите 100. После, успял междувремено да ми погледне в портфейла, ми казва да съм дадял на таксиджията 5 долара, било същото, като ловко му намига. То ясно, че не е съвсем същото, но умрях да се смея. Питам го защо намигна, той ми отговаря, че така си бил, имал тик и започва пред мен да мига от време на време (това напълно сериозно, без да се майтапи). Качвам се аз в одаята след хубавия смях, рецепциониста ми звъни по телефона, бил ми дал две по 50, но аз не съм му бил дал 100-те. Тъкмо ги бях сменил в една банка на летището в Кайро парите и си пазех бележката с точната сума, преброих ги, нямах излишък от 100. Слизам на рецепцията с обменените египетски пари и бележката от банката. Показвам му я и го питам дали ще броим. Вика няма да броим, бил се объркал. Тогава му казах като е толкова хитър, да ми даде по-добра стая (upgrade) без пари, че иначе ще го издам на мениждъра на другата сутрин. Не можел да вземе такова решение сам, бил само работник, но инсценира обаждане по телефона и ми даде по-добра стая... Дейба и тарикатите, за момента водя в резултата, дано не ме оглозгат през следващите 8 дни... Ранно утро на брега на Нил: Малко съжалявам, че не взех полет на балон, много по-евтино е от другите места, където съм гледал цени (нещо от сорта на 80-90 долара): Тези малки момчета тренираха с каяците срещу течението на реката. От западната страна на реката. Снимката съм я правил от бързо движеща се кола: Симпатяга в храма в Карнак. Ухили ми се, после си потърка показалеца в палеца, но се направих, че не го видях: Редактирано 16 ноември, 2017 от FlyTraveler 49 1 5 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 преди 9 минути , FlyTraveler каза: Симпатяга в храма в Карнак. Ухили ми се, после си потърка показалеца в палеца, но се направих, че не го видях: Същия образ на същото място го снимах миналата седмица 5 9 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 Glow Festival Eindhoven 42 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 16 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 преди 21 минути , master_of_germs каза: Същия образ на същото място го снимах миналата седмица И ние го снимахме миналата седмица. 2 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 16 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 ноември, 2017 Кернс, Австралия. Всяка сутрин с @Desi75 и @Kremcheto минаваме по тази улица, в короната на чиито дървета живеят прилепи. Много са шумни Изкарахме почти цял ден на Fitzroy island: Предпазваме се от опасните медузи със stinger suits: 69 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 17 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 Roma' dolce far niente 42 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 Бързо познайте къде се намира тази арка. Жокер: не е в Париж 41 1 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 17 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Бързо познайте къде се намира тази арка. Жокер: не е в Париж @Георги Матеев, загадките са в друга тема. В момента една колежка се мотка и тя в Лаос и не мога да разбера защо все отказва да се регистрира във форума, като със сигурност има трицифрен брой посетени държави. Чакам я да се върне, за да изстискам инфо за Мианмар и Лаос и да продължа с опитите си да я вербувам... 5 Връзка към коментар
Nevena Публикувано: 17 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Бързо познайте къде се намира тази арка. Жокер: не е в Париж Vientian Лаос,Жоре.Три месеца се разкарвах там с един корем,Точно преди няколко дена си говорехме с мъжа ми колко ли много се е променил Винтиян. Пусни и други снимки. 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 17 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 Чакаме за тур в Bureau of Engraving and Printing, Washington DC. Да видим как печатат пари. Вътре не дават да се снима, затова качвам само снимка от сандъка с един милион долара в банкноти по $10. 22 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 17 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 с a6olq в Порто, невероятен град! 61 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 17 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 ноември, 2017 Днес в Lefkoşa. 52 2 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Rotterdam 36 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 На припек в Ретиро Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега