stefanrusev Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 34 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) Ехааа,Савока! Завижд, завижд,завииииижд! Сварихте ли "Аве Мария" в 12?Каноли сигурно не сте пропуснали - там са великолепни. Редактирано 18 ноември, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
cck Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Вечер е, така че тактически се позиционирам в заведение на Плака-та, Атина. 18 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 18 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 60 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Cambridge 40 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 19 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Доха, Катар Небостъргачите са напращяли, а местните им се любуват под лъчите на палещото слънце. Добрата новина е, че дори и батерията на телефона да ти падне, винаги може да презаредиш на улицата Може и балонче да си купиш на мегдана! А любопитковците дебнат от всеки ъгъл Абе шарен свят с две думи (кадри от музея на ислямското изкуство) ... 51 3 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Преди няколко дни бях тук и специални поздрави на Rainy и Mary . Наистина е красиво най-голямото езеро във Великобритания и селищата наоколо - Bowness-on-Windermere. Денят беше слънчев, със синьо небе и много студено. В заведение "The Magic Roundabout" сервираха най-вкусния фиш енд чипс. 31 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Рила 33 3 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 преди 22 часа, AlexandraKo каза: Ехааа,Савока! Завижд, завижд,завииииижд! Сварихте ли "Аве Мария" в 12?Каноли сигурно не сте пропуснали - там са великолепни. Не успяхме че "ходихме" до IsolaBella , ноооо - канолите( най-вкусните в цяла Сицилия") , аперола , че и лимонадата , не пропуснахме!!! Култово място...Не ми се тръгваше. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 преди 24 минути , stefanrusev каза: Не успяхме че "ходихме" до IsolaBella , ноооо - канолите( най-вкусните в цяла Сицилия") , аперола , че и лимонадата , не пропуснахме!!! Култово място...Не ми се тръгваше. Ееее,тъкмо повод за второ посещение!А канолите там наистина са най-хубави - на място ги правят.Номерът е, да се хапват тутакси,след като ги напълнят с рикота.Ако престоят макар и малко, овлажняват и не са хрупкави. Аз вече букнах следващата Сицилия за догодина. Много любимо място. 7 Връзка към коментар
Ханку Брат Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Село Тешово, Гоцеделчевско. Невероятна атмосфера. Аз съм от този край, но досега не бях ходил там. Горещо го препоръчвам. 37 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 преди 13 минути , Ханку Брат каза: Село Тешово, Гоцеделчевско. Невероятна атмосфера. Аз съм от този край, но досега не бях ходил там. Горещо го препоръчвам. Къде се намира, в коя посока? Връзка към коментар
Ханку Брат Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 преди 1 минута , Цвете каза: Къде се намира, в коя посока? От пътя за ГКПП "Илинден", отклонява се от село Копривлен. Около 25 км от Гоце Делчев. В полите на Южен Пирин. 3 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Ааааа,при нас трупа сняг..... 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 21 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2017 Сидни, Австралия Емблематичните места като моста и операта са си по местата А като напече, на човек му идва да грабне сърфа и да се отнесе до най-близкия плаж. Имам чувството, че само това им е в главите на местните И напук на жегата коледните елхи вече са из града 59 Връзка към коментар
Популярно мнение milenita Публикувано: 21 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2017 Малко гледки от вулкана Сан Педро, Гватемала 73 2 11 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 21 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2017 преди 5 часа, Двуцветко каза: Сидни, Австралия Емблематичните места като моста и операта са си по местата А като напече, на човек му идва да грабне сърфа и да се отнесе до най-близкия плаж. Имам чувството, че само това им е в главите на местните И напук на жегата коледните елхи вече са из града Е... много любим град! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 21 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 ноември, 2017 Поздрави от Прага 53 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 22 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 Етиопия, началото..... 63 2 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 22 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) За 4-ти път пробвам да публикувам нещо от Египет, но поради бавният и прекъсващ Интернет по хотелите, страницата просто не може да зареди предните снимки и да ми разреши да кача моите. Ранни зори от хотелската покривна тераса в Кайро: Изглед от прозореца на хотелската стая - кулата в Кайро: Изглед от цитаделата към ислямско Кайро: Вечерни снимки от ислямско Кайро: Редактирано 22 ноември, 2017 от FlyTraveler 72 3 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 22 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) Малко снимки от Асуан. Залезна разходка по Нил с фелука (традициона ветроходна лодка): Редактирано 22 ноември, 2017 от FlyTraveler 64 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 22 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) Храма на Рамзес II в Абу Симбел (до границата със Судан): Изгрев в Сахара: Спирам, че се получава обсебване на темата. Снимки от нубийските села ще пусна по-късно, ако имам Интернет. Редактирано 22 ноември, 2017 от FlyTraveler 70 2 7 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) Бяхме преди няколко часа, не отговаря точно на темата, ама..... Затворът в град Joliet, щата Illinois или по-известен като Fox River от сериала "Prison Break". Функционира от 1858 до 2002г. Други филми снимани или свързани с него: The Blues Brothers (1980) с Джон Белуши; Red Heat (1988) с Арнолд Шварценегер; Derailed (2005) с Клайв Оуиен и Дженифър Анистън. Редактирано 22 ноември, 2017 от Евгени Димитров 38 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 22 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 Поздрави от ТУ-София и по-точно от нашия екип. Снимките са пресни пресниот преди няколко часа. 7 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 22 ноември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 ноември, 2017 (редактирано) Ходих и до три нубийски села около Асуан. Нубийците живеят в южен Египет и северен Судан. В древноста са имали държава. На последната снимка се вижда гробницата на благородниците (древноегипетска) горе на хълма. И още един залез в Асуан: Редактирано 22 ноември, 2017 от neuromancer махнати повторения 48 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега