AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 Въх, въх, въх!Направо София е друга България. При нас, само един дъждец, мижавичък... преди 1 минута , t_petkov каза: До всички по плажовете, стойте си там!!! Изпускате студ, киша, сняг, задръствания, измръзнали пръсти и сополи Ееееее, а красУтата?Виж, колко е красиво - бяло, невинно, няма дупки, няма боклуци и разни разкопани места. 5
t_petkov Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 3 minutes ago, AlexandraKo said: Въх, въх, въх!Направо София е друга България. При нас, само един дъждец, мижавичък... Ееееее, а красУтата?Виж, колко е красиво - бяло, невинно, няма дупки, няма боклуци и разни разкопани места. Аааааа има си ги дупките Просто са пълни със сняг 1
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 преди 2 часа, t_petkov каза: Аааааа има си ги дупките Просто са пълни със сняг УУуууу, какъв си черноглед! Ми, къде ти е романтиката, млади господине? Поне за малко всичко изглежда красиво , когато е затрупано със сняг. 5
Популярно мнение liliya Публикувано: 27 ноември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 27 ноември, 2017 Мадрид .... все още слънчево , сравнително топло, приятно и в същото време коледно 49 1
randi Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 София... В парка е яко, по пътищата е кал и адска мизерия, доста жалка картинка. 25
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 Ми,щото, по стара наша си традиция, първият снаг, пак ни изненадА 2
t_petkov Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 3 hours ago, AlexandraKo said: УУуууу, какъв си черноглед! Ми, къде ти е романтиката, млади господине? Поне за малко всичко изглежда красиво , когато е затрупано със сняг. Ох, и аз си мислех, че е много романтично, докато не се изплясках на едно възлово кръстовище, баш на улицата. 2 1 3
БраниB Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 Малко коледно настроение! Коледните базари са официално отворени!(поне в Германия) 46
Гост Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 преди 27 минути , БраниB каза: Малко коледно настроение! Коледните базари са официално отворени!(поне в Германия) Мога ли да те поканя на коледно вино и наденички в Хамбург на 23-декември? Много съм нагла - да те каня на собствена територия, като не съм помирислвала Хамбург, ама на - кеф ми е
БраниB Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 преди 6 минути , Rainy каза: Мога ли да те поканя на коледно вино и наденички в Хамбург на 23-декември? Много съм нагла - да те каня на собствена територия, като не съм помирислвала Хамбург, ама на - кеф ми е С удоволствие! Дано нещо не ми промени плановете!
Гост Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 преди 1 минута , БраниB каза: С удоволствие! Дано нещо не ми промени плановете! ... И Eurowings и Ryan не променят полетите си - ама това няма да ни попречи на идиотиите! Значи резервираш 23-ти и пращаме поздрави на целия форум, а за нас виното и наденичките... хахахаха
Фил Публикувано: 27 ноември, 2017 Публикувано: 27 ноември, 2017 преди 3 часа, AlexandraKo каза: първият снаг, пак ни изненадА Аааа, моля, моля - този е вторият! 2 2
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2017 Публикувано: 28 ноември, 2017 преди 3 часа, Фичо каза: Аааа, моля, моля - този е вторият! Начиии,викаш — втора изненадка! 1
Популярно мнение Росина Публикувано: 28 ноември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 28 ноември, 2017 Поздрави от Рая ( Hurawalhi Island - Maldives ) 61 1 1
ven62 Публикувано: 28 ноември, 2017 Публикувано: 28 ноември, 2017 преди 9 часа, Росина каза: Поздрави от Рая ( Hurawalhi Island - Maldives ) Я, тоя форум се виждал и от Рая и от Ада (Софийските улици...) 8
liliya Публикувано: 28 ноември, 2017 Публикувано: 28 ноември, 2017 Урочасахме времето и тук.... дъжд .... кофти за обикаляне , но добре дошло за вино и тапас 34
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 29 ноември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 29 ноември, 2017 (редактирано) Поздрави от Кралство Тонга! Днес е късметлийския ми ден Първо малко предистория - на завършващото световно първенство по ръгби Тонга стигнаха до полуфиналите. Ръгбито в Тонга е втората религия и този успех е най-големия успех в историята на това малко тихоокеанско кралство. Успех съизмерим примерно с достигането на нашите национали до полуфинала на световното по футбол 1994 (предполагам повечето от вас си спомнят еуфорията и лудницата от тогава) или с други думи събитие, което се случва един път в живота. Та случайно вчера се озовавам на полета от Фиджи до Тонга с националния отбор на Тонга по ръгби, които се връщат от световното заедно с феновете им. В самолета атмосферата е меко казано приповдигната, пеят се песни, капитана на полета поздравява ръгбистите за успеха, снимки и селфита с играчите нон стоп, при кацане всички запяват химна на Тонга, бършат се сълзи и сополи, абе много емоционално Отваря се врата на самолета и виждаш как цяла Тонга се е изсипала да посреща героите си барабар с крал Тупо VI-ти Веят се знамена, дерат се тромби, викове, смях и сълзи от радост, всеки иска да се докосне до героите се, пълна лудница. По 20-км път от летището до столицата Нуко’алофа е кордон от хиляди хора дошли да видят и поздравят героите си с песни и танци Крал Тупо VI-ти естествено се развълнува от невероятния успех и обяви следващия ден за национален празник и ден за всенародни тържества. Фиестата днес започна от рано сутринта и няма ама никакво намерение да свършва скоро MATE MA’A TONGA! Редактирано 29 ноември, 2017 от Двуцветко 63 2 18 4
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2017 Публикувано: 29 ноември, 2017 (редактирано) @Двуцветко,ама, наистина си късметлия! Да си в центъра на купона, дето е веднъж на сто години си е голямо преживяване! Завижд,завижд,завиииииижд! П.П.Ама тия тонганайци много охраненки Редактирано 29 ноември, 2017 от AlexandraKo 7 1 1 2
master_of_germs Публикувано: 29 ноември, 2017 Публикувано: 29 ноември, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Двуцветко каза: Поздрави от Кралство Тонга! Днес е късметлийския ми ден Първо малко предистория - на завършващото световно първенство по ръгби Тонга стигнаха до полуфиналите. Ръгбито в Тонга е втората религия и този успех е най-големия успех в историята на това малко тихоокеанско кралство. Успех съизмерим примерно с достигането на нашите национали до полуфинала на световното по футбол 1994 (предполагам повечето от вас си спомнят еуфорията и лудницата от тогава) или с други думи събитие, което се случва един път в живота. Предполагам все пак, че се дължи и на това, че те тамошните хора много обичат да си купонясват. Успехът по-скоро е съизмерим да речем да се класираме на полуфинал на световно по футбол на малки вратички. Това т.нар. "световно по ръгби" е световно по вариацията rugby league. А истинското баш ръгби е rugby union. Малките островни държавици като Тонга и Фиджи, понеже нямат голям потенциал да се сборят с великите сили в ръгби юниън (пък и понеже най-добрите им играчи емигрират в Нова Зеландия) напоследък насочиха усилията си в по-олекотените вариации на ръгбито, като Фиджи дори станаха олимпийски шампиони във варианта Ръгби7... Но за сериозните фенове тези вариации на спорта си остават "ръгби на малки вратички" :D При все това - снимките ти са супер, купонът е на макс. Наистина си уцелил момента Редактирано 29 ноември, 2017 от master_of_germs 11
Двуцветко Публикувано: 29 ноември, 2017 Публикувано: 29 ноември, 2017 (редактирано) преди 2 часа, master_of_germs каза: Това т.нар. "световно по ръгби" е световно по вариацията rugby league. А истинското баш ръгби е rugby union. Точно така е, много добре си го обяснил. Тук има още материал, ако някой го вълнуват още екзотични кадри от събитието http://matangitonga.to/2017/11/28/heroes-welcome-mate-ma-tonga-players Но както казваш, важното е повод за купон да има, а тук с напредването на деня атмосферата вече се наелектризира. От съседната къща вече имам покана да се присъединя към барбекюто, от сутринта се стягат за местния специалитет малки печени прасенца сукалчета Ще се яде и пие в чест на тези момчета Редактирано 29 ноември, 2017 от Двуцветко 35 3 5 2
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 30 ноември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 30 ноември, 2017 Депресията Данакил в Етиопия Пожелавам на Всички магелнци да посетят това магическо място... 77 15 21
liliya Публикувано: 30 ноември, 2017 Публикувано: 30 ноември, 2017 Наистина изглежда страхотно . Поздравления!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега