Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 декември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 Rock Islands, Палау. Превъзмогнах страха си (не мога да плувам) и бях възнаграден с незабравим шнорхелинг 57 2 32 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 преди 7 минути , Георги Матеев каза: Rock Islands, Палау. Превъзмогнах страха си (не мога да плувам) и бях възнаграден с незабравим шнорхелинг Извинявам се за офтопика, ама с какъв апарат прави снимките? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 Лелеееееееееееее... @Георги Матеев Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 преди 57 минути , Боби каза: Извинявам се за офтопика, ама с какъв апарат прави снимките? Единият гайд правеше снимки с GoPro 6 и после ми ги изпрати. Аз бях прекалено зает да зяпам и да не се удавя 8 1 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 (редактирано) Тц, тц, тц - явно тая мода с филърите не е подминала и рибите ... Редактирано 6 декември, 2017 от Фичо 14 31 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 (редактирано) Bye bye Europe party in Madeira. Очакват ни 5000 километра до Карибите Редактирано 6 декември, 2017 от Topfly 33 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 6 декември, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 Малко светлини от Брюксел. Светлинно шоу започващо с Чайковски и завършващо с Шостакович! Харесвам такава интерпретация на класиката. 54 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 6 декември, 2017 Сподели Публикувано: 6 декември, 2017 преди 11 часа, Георги Матеев каза: Rock Islands, Палау. Превъзмогнах страха си (не мога да плувам) и бях възнаграден с незабравим шнорхелинг Рибата има яко татуу на перката 2 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 9 часа, Боян Димитров каза: Рибата има яко татуу на перката Мда, сега като се вгледах гайдът си е сложил лого / уотърмарк на 2 от кадрите. Ама да е жив и здрав - без него нямаше да имам никакъв снимков материал 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 9 минути , Георги Матеев каза: Мда, сега като се вгледах гайдът си е сложил лого / уотърмарк на 2 от кадрите. Ама да е жив и здрав - без него нямаше да имам никакъв снимков материал Ма тя и рибата не е истинска. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 21 минути , AlexandraKo каза: Ма тя и рибата не е истинска. Напълно истинска е. Видях наживо поне 3-4 вида с такива устни. Смешни бяха :) 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 21 часа, Георги Матеев каза: ... Аз бях прекалено зает да зяпам и да не се удавя А нагълта ли малко солена вода с тоя старовремски шнорхел... Кажи "да", та поне малко да се поуспокоя... 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 (редактирано) Прилича доста на махи-махи, което предлагат почти навсякъде прясно приготвено в северно Бали. Но не съм на сто процента сигурна, че е това. Редактирано 7 декември, 2017 от Тони 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 1 минута , ven62 каза: А нагълта ли малко солена вода с тоя старовремски шнорхел... Кажи "да", та поне малко да се поуспокоя... Естествено... и то не малко А водата беше ужасно солена - после на лодката изпих над 2 литра течности за да махна соления вкус. В момента, Тони каза: Прилича доста на махи-махи, което предлагат почти навсякъде прясно приготвено в Бали и региона. Но не съм на сто процента сигурна, че е това. Те хората ми казаха името, ама кой да го запомни. Беше една от най-големите риби, които видяхме там - стигаше до 50-60 сантиметра дължина и се срещаше в няколко различни разцветки. На всички отличителният им белег бяха устните и много се смяхме 5 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 14 минути , Георги Матеев каза: Естествено... и то не малко А водата беше ужасно солена - после на лодката изпих над 2 литра течности за да махна соления вкус. Те хората ми казаха името, ама кой да го запомни. Беше една от най-големите риби, които видяхме там - стигаше до 50-60 сантиметра дължина и се срещаше в няколко различни разцветки. На всички отличителният им белег бяха устните и много се смяхме Тази, твоята, не и ли викат риба-папагал. Аз "имам" една още по-грозна: Снимката не е от интернет - удавника в далечината съм аз. 9 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 8 минути , ven62 каза: Аз "имам" една още по-грозна: Ще си мерим грозотията на рибите ли...? 2 3 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 3 минути , chandni каза: Ще си мерим грозотията на рибите ли...? Ами, ... какво друго ни остава... при положение, че сме красиви и богати... скука. 1 10 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 (редактирано) Рибата, която е пуснал @Георги Матеев е Humphead Wrasse или на български: Наполеонова зеленушка (?!?) Ние видяхме такава в Австралия и беше наистина огромна. Мисля, че достигат до над 100кг и 3м дължина. Редактирано 7 декември, 2017 от П.Кръстев 5 4 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 19 минути , П.Кръстев каза: Рибата, която е пуснал @Георги Матеев е Humphead Wrasse или на български: Наполеонова зеленушка (?!?) Ние видяхме такава в Австралия и беше наистина огромна. Мисля, че достигат до над 100кг и 3м дължина. Разминало му се е ... а можеше да го изяде ... 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 9 минути , ven62 каза: Разминало му се е ... а можеше да го изяде ... Преди или след като се удавя? Рибите там изглеждаха миролюбиви. Имало даже някакви акули, които не нападали хора - но все пак се радвам, че не ги засякох 6 Връзка към коментар
tonica Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 На 6.12.2017 г. в 10:17, Георги Матеев каза: ... не мога да плувам .... Непростимо ! Скоро да пуснеш информация, че вече си се научил 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 3 минути , tonica каза: Непростимо ! Скоро да пуснеш информация, че вече си се научил По-скоро някой приятен следобед ще пусне информация от другия край на света, че се е научил да лети и аз продължавам да правя опити, но с незадоволителен резултат засега 9 2 7 Връзка към коментар
Роси 777 Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 Коледното градче "Oneiroupole" Гърция 33 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 декември, 2017 Сподели Публикувано: 7 декември, 2017 преди 12 часа, Георги Матеев каза: Преди или след като се удавя? Рибите там изглеждаха миролюбиви. Имало даже някакви акули, които не нападали хора - но все пак се радвам, че не ги засякох Ама наистина са миролюбови! Аз ги засякох няколко пъти и им дадох какви ли не поводи, но дори не ми обърнаха внимание 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега