Роси 777 Публикувано: 11 декември, 2017 Публикувано: 11 декември, 2017 преди 5 часа, Емика каза: @Роси 777, колко е входа? Намира се в парка на град Драма и няма цена за вход 3
Популярно мнение Фил Публикувано: 12 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 12 декември, 2017 (редактирано) Тръгне човек да се поразходи из добрата стара Англия и кого да срещне случайно някъде между Дувър и Гринуич? Други магеланци, разбира се! И, разбира се, както си е нормално за пословичното време на Острова - в рамките на един ден се смениха дъжд, сняг и накрая слънчев залез. Редактирано 12 декември, 2017 от Фичо 54 1 4 2
mamaivy Публикувано: 12 декември, 2017 Публикувано: 12 декември, 2017 преди 1 час, Фичо каза: Тръгне човек да се поразходи из добрата стара Англия и кого да срещне случайно някъде между Дувър и Гринуич? Други магеланци, разбира се! И, разбира се, както си е нормално за пословичното време на Острова - в рамките на един ден се смениха дъжд, сняг и накрая слънчев залез. Страхотни снимки!!! 2
Популярно мнение БраниB Публикувано: 12 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 12 декември, 2017 И градът е.... И пак коледни базари, греяно вино и тъй нататък.... 57
Популярно мнение randi Публикувано: 12 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 12 декември, 2017 Малко от Берлин... Хранене на катерици и лебеди . М/у другото една катерица ме ухапа, но добре че не успя да ми пусне кръв. Лебеда също беше лаком и не правеше особена разлика м/у трева и пръсти. 76 1 8
mary_shery Публикувано: 12 декември, 2017 Публикувано: 12 декември, 2017 Страшни снимки! Особено първата, кой знае колко време си снимал с отворена бленда за такъв ефект. В действителност Берлин е доста тъмен, и катедралата хич не е това, което изглежда на снимката, но е факт, че си я направил още по-хубава. А моите приятели се пробваха да нахранят лебеда на Шарлотенбург, но той беше ядосан и съскаше насреща им. 7
Емика Публикувано: 12 декември, 2017 Публикувано: 12 декември, 2017 преди 1 час, randi каза: Малко от Берлин... Уникални снимки! Истинско удоволствие! Голямо браво! 4
ven62 Публикувано: 13 декември, 2017 Публикувано: 13 декември, 2017 (редактирано) @randi, снимките са ти както винаги - перфектни. преди 9 часа, Topfly каза: Barbados О-о, @Topfly, печеш си д-то на карибски плаж и вероятно все още не можеш да решиш - "Гърция ли да избера или българското Черноморие...???" Весело изкарване! Редактирано 13 декември, 2017 от ven62 1 1 10
Популярно мнение Topfly Публикувано: 14 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 14 декември, 2017 St. Lucia 47 5
Topfly Публикувано: 14 декември, 2017 Публикувано: 14 декември, 2017 На 2017. 12. 13. в 2:23, ven62 каза: О-о, @Topfly, печеш си д-то на карибски плаж и вероятно все още не можеш да решиш - "Гърция ли да избера или българското Черноморие...???" Весело изкарване! За август месец дилемата остава 5
Популярно мнение Цвете Публикувано: 15 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 15 декември, 2017 В Бачковския манастир, църквата е с реставрирани стенописи , беше пусто и се насладих на красотата и за първи път сама. И се изкачих за гледки на Асеновата крепост. А сега отивам на коледен купоооон! 58 4
Гост 45#2 Публикувано: 17 декември, 2017 Публикувано: 17 декември, 2017 Берлин, Шарлотенбург. Определено най-добрия пазар в града.
Lirea Публикувано: 17 декември, 2017 Публикувано: 17 декември, 2017 преди 16 часа, Light каза: Късмет, ко да прайш Както казах - едва ме нави за Перу 8
Гост 45#2 Публикувано: 17 декември, 2017 Публикувано: 17 декември, 2017 Магелански поздрави от Потсдам
Популярно мнение Lindt Публикувано: 17 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 17 декември, 2017 Привет от Бали Последната седмица ни се разми представата кое е ден и кое нощ при прекосяването на Ява и качването на вулкани по нощите. Сега миг преди да припаднем в стаята си, ще кача едни снимки от водача ни преди преди около 20 часа на Иджен. Препоръчвам на всеки този вулкан, ние не пътуваме много, но това е сред най-извънземните места, които сме посещавали. А това, че трябва да се ´поизпотиш´, за да го видиш, прави изживяването по-добро. 51 3 7
Роми Публикувано: 17 декември, 2017 Публикувано: 17 декември, 2017 Три служебни дни в Риу Правец и само каква промяна в пейзажа. Само за протокола - снимката с прекрасния кървав изгрев над езерото е направена от колега. Аз съм със по-скромни постижения, но поне стават за илюстрация на промяната. 40 1
randi Публикувано: 17 декември, 2017 Публикувано: 17 декември, 2017 На 12.12.2017 г. в 23:30, mary_shery каза: Страшни снимки! Особено първата, кой знае колко време си снимал с отворена бленда за такъв ефект. В действителност Берлин е доста тъмен, и катедралата хич не е това, което изглежда на снимката, но е факт, че си я направил още по-хубава. А моите приятели се пробваха да нахранят лебеда на Шарлотенбург, но той беше ядосан и съскаше насреща им. 2.3 секунди е експозицията, а блендата е f2.8. Всъщност катедралата си беше точно така осветена. Имам леки подозрения, че по - късно може да спират лампите, защото на околните сгради загасиха светлините докато снимах. 3
Radnev Публикувано: 21 декември, 2017 Публикувано: 21 декември, 2017 Няколко снимки от околностите на с. Дядово (някъде в Новозагорско). Направих ги, докато разхождах Малкия Пу, който май се е разгонил и ми прави страшно много въртели напоследък...В околността има древна селищна могила и останки от древноантична крепост, но затова по-късно. Първо открихме някаква колибка: После се изкачихме на една височинка и от там видяхме малко езерце: Точно до островчето успях да снимам няколко малки нутрии. Пу обаче ги подплаши и не можах да направя по-подробна фотосесия. После минахме през една малка горичка от тополи, която ми се стори много красива. Дори бих казал, че в стройните гиганти имаше нещо сюреалистично. Накрая стигнахме р. Блатница, която някъде по на юг, пресича и родния ми Раднево. Ами това е ........ Освен, че Пу се чупи някъде и го търсих почти два часа, докато не го открих в другия край на селото да сваля селските кучки (Боже как звучи само ) , друго няма... 34 1
jungfraujoch Публикувано: 21 декември, 2017 Публикувано: 21 декември, 2017 преди 28 минути , Radnev каза: Няколко снимки от околностите на с. Дядово (някъде в Новозагорско). Направих ги, докато разхождах Малкия Пу, който май се е разгонил и ми прави страшно много въртели напоследък...В околността има древна селищна могила и останки от древноантична крепост, но затова по-късно. Първо открихме някаква колибка: После се изкачихме на една височинка и от там видяхме малко езерце: Точно до островчето успях да снимам няколко малки нутрии. Пу обаче ги подплаши и не можах да направя по-подробна фотосесия. После минахме през една малка горичка от тополи, която ми се стори много красива. Дори бих казал, че в стройните гиганти имаше нещо сюреалистично. Накрая стигнахме р. Блатница, която някъде по на юг, пресича и родния ми Раднево. Ами това е ........ Освен, че Пу се чупи някъде и го търсих почти два часа, докато не го открих в другия край на селото да сваля селските кучки (Боже как звучи само ) , друго няма... Чудесна разходка! 2
cybersimo Публикувано: 22 декември, 2017 Публикувано: 22 декември, 2017 (редактирано) Solar Christmas 2017 в Арена Армеец Admin van Buuren and Fedde le Grand Редактирано 22 декември, 2017 от cybersimo 17
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 23 декември, 2017 Нади, Фиджи. Зелено, свежо и цъфнало де каквото може. Облачно и преваляващо. За пръв път в живота си пробвах морско грозде, а после на чекина ме претеглиха като куфар. 56 1 3
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2017 Публикувано: 23 декември, 2017 Малка спирка на път за Тенерифе. Поздрави от Cita Alta, Бергамо! Перфектна локация. От прозореца ми се вижда входа на фуникульора. 25 1
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2017 Публикувано: 23 декември, 2017 преди 4 часа, Tedy каза: Нади, Фиджи. Зелено, свежо и цъфнало де каквото може. Облачно и преваляващо. За пръв път в живота си пробвах морско грозде, а после на чекина ме претеглиха като куфар. Ми тоз младеж, кога е видЕл такова длъъъжко краче, оплакнал е окото:)))))’ 2 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега