Популярно мнение obsession Публикувано: 26 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 26 декември, 2017 Едно истинско Коледно чудо - прекрасно време, топло, без вятър и с много слънце на 24.12., на 3842 м. надморска височина....Да съзерцаваш върха на Европа - Монблан от Aiguille du Midi - неповторимо, уникално, велико преживяване...Някои от снимките са правени през стъкло, не ми се сърдете за качеството, а ако количеството е прекалено голямо, веднага ще коригирам.... На втората снимка сме на път за натам, в мъгла с абсолютно наситен син цвят, не знаех, че има и сини мъгли.... Заради прочутата снимка в Step into the void (стъклената витрина с уникална панорамна гледка) чакахме на дълга опашка и накрая се оказа, че машината им за снимане е развалена и един от служителите направи няколко бързи снимки с нашия фотоапарат на стъписаните ни физиономии (тоест само моята и на детето де, мъжлето ми беше непоклатимо спокоен и ухилен) и ни прати да си ходим, та подходящи снимки от там нямам, освен тази - отвън... Тази е от влакчето към Montenvers-Mer de Glace. Няколко снимки от Шамони - разкошно малко скъпоценно бижу, скрито в долината, обградено от величествени върхове. И за десерт - малко сива и студена Женева с нефотогеничен по това време на годината фонтан и много магнетично Монтрьо... Весели празници на всички!!! 64 11 1
cck Публикувано: 26 декември, 2017 Публикувано: 26 декември, 2017 преди 12 часа, Травеолани каза: На 12/24/2017 в 7:44, cck каза: Вчера кацнахме на LAX - Лос Анджелис е огромен мегаполис! Аууу, ако знаех за твоята програма щях да разбутам моята да се засечем. Ние също сме с дете, ама е на една г. и решихме, че му е рано за увеселителни паркове Та нападнахме Уолмарт за пюрета и се отправяме на север към Сан Франциско. 4
cybersimo Публикувано: 26 декември, 2017 Публикувано: 26 декември, 2017 Хапваме най-добрия гулаш (на около 50 км на магистралата преди Будапеща) 25
Мирослав Василев Публикувано: 26 декември, 2017 Публикувано: 26 декември, 2017 Весела Коледа на всички и поздрави от Пирот 18
Травеолани Публикувано: 26 декември, 2017 Публикувано: 26 декември, 2017 преди 3 часа, cck каза: Аууу, ако знаех за твоята програма щях да разбутам моята да се засечем. Ние също сме с дете, ама е на една г. и решихме, че му е рано за увеселителни паркове Та нападнахме Уолмарт за пюрета и се отправяме на север към Сан Франциско. Приятно изкарване! Ние утре живот и здраве тръгваме към Сан Диего 1
Гост 45#2 Публикувано: 26 декември, 2017 Публикувано: 26 декември, 2017 Днешния плаж беше Хуанийо. Днес разбрах къде снимат картичките с карибските сюрреалистични пейзажи... Наживо е още по-впечатляващо, особено докато стъпвам по прясно "разрошения" след почистването пясък, мек като килим...
cck Публикувано: 27 декември, 2017 Публикувано: 27 декември, 2017 Днес го подкарах в “корпоративно-туристически” стил. Така де, събуждането в Купертино по време на неработен ден си има и предимства. Разходката включваше оглед на офис сгради (а накъде и квартали) на известни компании от силиконовата долина. Няколко акцента: Apple. Превзели са града Google. Не пускат вътре Facebook. Адресът е Hacker Way 1 46 2
Sun4o Публикувано: 27 декември, 2017 Публикувано: 27 декември, 2017 На 26.12.2017 г. в 9:40, Lindt каза: Светли и щастливи празници, магеланци, нека усмивката ви сгрява сърцата на всички около вас! Ние си почиваме в много комфортна стая на препоръчания от @Sun4o Artotel Sanur, след превъзходен обяд в препоръчанoто от @Sun4o Coco bistro и дори се попекохме на басейна, защото за разлика от @Sun4o си имаме слънце Протекох... 2 1 1
bibi Публикувано: 27 декември, 2017 Публикувано: 27 декември, 2017 Велинград. Арте спа§парк хотел. Пия ром и мисля да не изляза навън 3 дни. 17 2
cck Публикувано: 27 декември, 2017 Публикувано: 27 декември, 2017 В Сан Франциско. На кей 39. Отивам да гледам тюлените 36
Childish Публикувано: 27 декември, 2017 Публикувано: 27 декември, 2017 Вкъщи след перипетии с благополучен за мен изход: вместо да кацнем в Пловдив, заради мъгла там, кацнахме в София. Взехме си и багажа, доставен междувременно от АлИталия на летището в София. Можеше да съм съвсем на плюс, ако не бях резервирала нощувка в Пловдив, а и чекиран багаж с Райън, но съм много доволна. Малко ми е жал за пловдивчани, че ще ги извозват с автобус до града им, надявам се, че скоро ще са се прибрали и те, ако все още са на път. 15
Гост 45#2 Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 Това е Стефчо. Стефчо е кокос. Роди се днес с името си. Отдели се от майка си (на втората снимка) и падна до нас на Канто Де Ла Плая на о-в Саона.
Дани Магелани Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 Боби, слагайте каски! Явно и да се излежаваш на плажа не е безопастно. 1
Травеолани Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 (редактирано) Днес и утре сме в Сан Диего. Прекарахме деня на остров Коронадо. Времето беше прекрасно - лято! Коледно дръвче, да ни напомни че са празници (странно е като си по джапанки да звучи коледна музика) Редактирано 28 декември, 2017 от Травеолани 49
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 28 декември, 2017 Популярно мнение Публикувано: 28 декември, 2017 (редактирано) От доста години по Коледа и Нова година не пътуваме, по важна причина. Ако има щастие, то е това, да видиш около себе си децата и внуците, събрани на традиционния семеен Коледен бал /така го наричат малките/. Задължително има притча от Библията,а малките разказват какво празнуваме на Коледа. Тази година питката не ми се получи, както друг път, но беше вкусна и биде ометена тутакси. И пак по семейна традиция, късмет има във всяко парче. За най-голям се брои този от 1 стотинка и 1 евроцент. Редактирано 28 декември, 2017 от AlexandraKo 52 10
Роца Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 Ние започнахме нашата кратка нормандска обиколка. Вчера първата спирка беше в Руан, под проливен дъжд. 37
wiliko Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 преди 1 час, bad kid каза: Сутрин в Мордор Този Мордор и от моя балкон беше впеЧатлителен 33 1 3
cck Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 Сан Франциско. Голден гейт. Един мармот завивал един шоколад... 40 2
AlexandraKo Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 сск, тука по нУвините се изтрепаха да съобщават, как Америка била скована от студ и сняг. Като гледам това синьо небе , ми се види, че пак раздуууват. 1 2
Миланка Публикувано: 28 декември, 2017 Публикувано: 28 декември, 2017 Будапеща! За днес - супер разходка се получи. Виенско колело - поглед от високо. Коледен базар пред катедралата "Свети Стефан", други коледни идеи (това място съм го виждала през пролетта, като интерактивен фонтан), пред парламента - сцена с Рождеството. Последваха wellness процедури в бани Rudas. Имат външен басейн на покрива на банята - панорамна гледка към скалите на хълма Гелерт и р. Дунав - мноогоо яко! 27
Topfly Публикувано: 29 декември, 2017 Публикувано: 29 декември, 2017 On 2017. 12. 28. at 2:10 AM, Боби said: Това е Стефчо. Стефчо е кокос. Роди се днес с името си. Отдели се от майка си (на втората снимка) и падна до нас на Канто Де Ла Плая на о-в Саона. Стефчо е потенциален убиец, а палмите рецидивисти убийци Достоверна статистика за убите от кокосови орехи няма, но аз предпочитам да не лежа или се разхождам под палма с кокосови орехи 5 3
Травеолани Публикувано: 29 декември, 2017 Публикувано: 29 декември, 2017 (редактирано) Днес изкарахме деня в Балбоа Парк и Зоологическата градина в Сан Диего: Любимите ми фламингота Коледно дръвче до палма Балбоа Парк преди 8 часа, AlexandraKo каза: сск, тука по нУвините се изтрепаха да съобщават, как Америка била скована от студ и сняг. Като гледам това синьо небе , ми се види, че пак раздуууват. Може би североизточните щати? Там зимата е снежна и студена. На западното крайбрежие е лято! Редактирано 29 декември, 2017 от Травеолани 41
jungfraujoch Публикувано: 29 декември, 2017 Публикувано: 29 декември, 2017 преди 1 час, antea каза: в село Лещен Българска приказка! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега