Брани Публикувано: 1 януари, 2018 Публикувано: 1 януари, 2018 Аристократично красивата Стреза Isola dei pescatori, на езерото Маджоре Isola bella, пак на това чудесно езеро 41 1
Гост 45#2 Публикувано: 1 януари, 2018 Публикувано: 1 януари, 2018 Последен залез в Доминиканската република. В свободния си ден днес царе на плажа бяха самите домиканци - с децата си, музиката и танците си ни направиха истински спектакъл за изпроводяк. Открихме приятели, обещахме си да се видим пак - в България или в ДР, второто е много по-вероятно.
Гост Публикувано: 1 януари, 2018 Публикувано: 1 януари, 2018 @Боби, като се върнете, ще те помоля да разкажеш малко повече за тази Новогодишност в ДР - откъде, как, какви пари
Популярно мнение wilks Публикувано: 2 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 януари, 2018 Bula from Fiji! И ЧНГ! "Fiji time", кaкто кaзвaт местните островитяни нa нищопрaвенето 61 3
chandni Публикувано: 2 януари, 2018 Публикувано: 2 януари, 2018 преди 1 час, wilks каза: "Fiji time", кaкто кaзвaт местните островитяни нa нищопрaвенето С две думи - бичиш айляк! 6 6
Популярно мнение cck Публикувано: 2 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 януари, 2018 Eagle Point, Гранд Каньон, Аризона 55 1 1
jungfraujoch Публикувано: 2 януари, 2018 Публикувано: 2 януари, 2018 На 1.01.2018 г. в 7:42, домосед каза: Важно е разкрепостеното мислене извън шаблона. Хрумна ми оригинален начин хем да видя как пада топката на Times Square, докато съм в Ню Йорк, хем да чуя прозвучалите там традиционна шотландска песничка, преляла в запис на популярно парче на Франк Синатра, посветено на безсънието на същия град, хем да го преживея на 73 градуса вместо 12 (второ място по студ в историята на измерванията след 1 градус през 1917). По телевизията в хотела! На 1 булевард и 15 пресечки от мястото на събитието. Изключително важно е собственото,разкрепостено мислене!!!Шаблоните не са за широко скроени хора!Браво! 2
Популярно мнение БраниB Публикувано: 2 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 януари, 2018 Гибралтар 54 1
mu_ry Публикувано: 2 януари, 2018 Публикувано: 2 януари, 2018 Днес във Верона. Падна ми батерията на телефона, та снимките не са много ... 41
Брани Публикувано: 2 януари, 2018 Публикувано: 2 януари, 2018 Сутринта в Небиуно ни посрещна с чудно хубаво време: Разходихме се после до швейцарските Алпи да видим малко сняг. И посетихме красивия Бриг: Хубавото време продължи да ни съпътства и на връщане към Маджоре: Опа, грешка, че нещо ми лагва нетът... 45
Популярно мнение randi Публикувано: 2 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 януари, 2018 Черни връх, не е баш от преди малко... 61 16
krasen_denev Публикувано: 2 януари, 2018 Публикувано: 2 януари, 2018 (редактирано) преди 15 минути , randi каза: Черни връх, не е баш от преди малко... Страхотни зимни кадри! Респект! Редактирано 2 януари, 2018 от krasen_denev 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 януари, 2018 Присъединяваме се към нищоправенето от Малдивите Привет от Gan Island / Addu Atoll! 60
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 януари, 2018 Направихме няколко кръгчета на атола, като навъртяхме 20-ина км. под лъчите на жаркото слънце. Както обикновено придвижването с колело се оказа най-удачния вариант 59 3
ven62 Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 преди 2 минути , Георги Матеев каза: Направихме няколко кръгчета на атола, като навъртяхме 20-ина км. под лъчите на жаркото слънце. Както обикновено придвижването с колело се оказа най-удачния вариант Много ме разочарова. Не съм го очаквал от теб - да караш колело и да се потиш. Мани, ами и на Малдивите. Дано поне си си глътнал корема, а не наистина да си се вталил, че вече ... 1 7
Гост 45#2 Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 В Барселона. Самолетът подрани с час и успяхме да хванем изгрева над пристанището.
Георги Матеев Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 преди 3 часа, ven62 каза: Много ме разочарова. Не съм го очаквал от теб - да караш колело и да се потиш. Мани, ами и на Малдивите. Дано поне си си глътнал корема, а не наистина да си се вталил, че вече ... Имам успокоителна информация специално за теб: глътнал съм корема. Освен това имам лека мускулна треска от колелото. Отгоре на всичко - изгорях на слънцето и сега ме боли всичко... 2 1 6
ven62 Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Георги Матеев каза: Имам успокоителна информация специално за теб: глътнал съм корема. Освен това имам лека мускулна треска от колелото. Отгоре на всичко - изгорях на слънцето и сега ме боли всичко... Успокоих се. Иначе, аз карам колело само в Амстердам. Болката отзад не е малка, но е несравнима с тази, която ми причиняват билетчетата от 2-3 евро за обществения им транспорт. Редактирано 3 януари, 2018 от ven62 4 15
Популярно мнение akair Публикувано: 3 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 януари, 2018 Бърза разходка из София: 53 1
cck Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 В Лос Анжелис. Снимко много, ама се чудя какво да избера. Примерно концертната зала Уолт Дисни! 44 2
naTpuoT Публикувано: 4 януари, 2018 Публикувано: 4 януари, 2018 Следпразнично зареждане във фабриката на Линд в Аахен. 27 1 4 2
Роми Публикувано: 4 януари, 2018 Публикувано: 4 януари, 2018 След много приятно и безпроблемно пътуване до Израел. оказа се много по-спокойно от очакванота. Поредния път в който си казвам да не слушам новините. 36 1
cck Публикувано: 5 януари, 2018 Публикувано: 5 януари, 2018 В Бевърли хилс. “Загадката” тук е коя е сградата Подсказка: Еди Мърфи 25
Фил Публикувано: 5 януари, 2018 Публикувано: 5 януари, 2018 На 3.01.2018 г. в 21:47, cck каза: В Лос Анжелис. Снимко много, ама се чудя какво да избера. Примерно концертната зала Уолт Дисни! Дали пък е много трудно човек да се досети, че архитектът е същият, който е автор и на музея Гугенхайм в Билбао , имаме го на снимка от @Dian, 17 2
ven62 Публикувано: 5 януари, 2018 Публикувано: 5 януари, 2018 преди 45 минути , Фичо каза: Дали пък е много трудно човек да се досети, че архитектът е същият, който е автор и на музея Гугенхайм в Билбао , имаме го на снимка от @Dian, @Фичо, някъде бях писал за тоя пич (Frank Gehry) Любим ми е. Явно Гугенхайм са си негови: Абу Даби (трябваше да е готово през 2017 ) Но и това е негово: Даже се бях заровил и за 2-3 други неща. Това: и това: и съответно това: и това: Но аз съм само любител. Сигурен съм, че ти ще можеш повече да разкажеш за тези гении. 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега