Популярно мнение БраниB Публикувано: 8 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 януари, 2018 Кордоба <3 За сега любимият ми град в Андалусия.... 51
БраниB Публикувано: 8 януари, 2018 Публикувано: 8 януари, 2018 Преди 1 час, eloena каза: Иди в Гранада де Утре 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 9 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 януари, 2018 Udawalawa National Park, Шри Ланка. 61 4
Tedy Публикувано: 9 януари, 2018 Публикувано: 9 януари, 2018 Хонг Конг, последна спирка по пътя. Никога не бих дошла на отделна екскурзия, но дългият стоп ми даде възможност да добия някаква представа. Любима китайска супа, даже 2 изядох. 43
Популярно мнение lesy Публикувано: 9 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 януари, 2018 Да не забравяме в кой сезон сме. Сестриере, Италианските Алпи. Сняг повече от метър, пътят е затворен, лифтовете днес не работят, снощи и лавина паднала над хотел на около 1км. от нас. Чакаме да отворят пътя за да поемем към Бергамо. Но в любимата Италия и храната е вкусна, и виното - добро. 63 2
ivooo Публикувано: 9 януари, 2018 Публикувано: 9 януари, 2018 преди 35 минути , lesy каза: Да не забравяме в кой сезон сме. Сестриере, Италианските Алпи. Сняг повече от метър, пътят е затворен, лифтовете днес не работят, снощи и лавина паднала над хотел на около 1км. от нас. Чакаме да отворят пътя за да поемем към Бергамо. Но в любимата Италия и храната е вкусна, и виното - добро. Може ли малко повече подробности , че от понеделник сме там на ски . За снега супер ама как така лифтовете не работят . Направо ме смрази .
lesy Публикувано: 9 януари, 2018 Публикувано: 9 януари, 2018 От утре всичко ще е супер - сняг, слънце, писти с гледки. 2 дни валя без да спира. Тук в курорта снегът е около 2м., горе сигурно 3м. Младежите се размазаха на пудрата вчера, но днес е отворен само 1 лифт на синята писта. Мисля, че е 5 степен на лавинна опасност и след падналата снощи лавина в самия курорт, по-добре, че не работят. Малко завиждам на колко сняг ще карате. 6 1 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 9 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 януари, 2018 На гости на локално семейство в село Севанагала, южна провинция, Шри Ланка. Кафето беше страхотно 64
AlexandraKo Публикувано: 9 януари, 2018 Публикувано: 9 януари, 2018 преди 59 минути , Георги Матеев каза: На гости на локално семейство в село Севанагала, южна провинция, Шри Ланка. Кафето беше страхотно А вие какво им занесохте? 2
Alexander Публикувано: 9 януари, 2018 Публикувано: 9 януари, 2018 В Барселона, попаднах на баска кръчма с тапи, проблем е избирането им само, но лоши няма. 40 1
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2018 Публикувано: 10 януари, 2018 преди 16 часа, AlexandraKo каза: А вие какво им занесохте? За съжаление нищо по-специално, тъй като варианта за това гости изникна в движение в последната минута и се наложи да импровизираме. Поговорихме си обаче добре (имаше кой да превежда), показаха ни къщата си и с какво се занимават (земеделие), беше особено интересно преживяване. Страхотно гостоприемни хора, а малкото хлапе беше огромен сладур 9
Популярно мнение Alexander Публикувано: 10 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 10 януари, 2018 И отново Плая Бенихо-Тенерифе с естествения си Фотошоп. 61 5
БраниB Публикувано: 10 януари, 2018 Публикувано: 10 януари, 2018 На 8.1.2018 в 22:28, eloena каза: Иди в Гранада де Даааа, признавам и Гранада ми хареса, но сърцето ми остана в Кордоба 42 1
Alexander Публикувано: 10 януари, 2018 Публикувано: 10 януари, 2018 преди 3 часа, bad kid каза: Става ли за плаж в момента? Зависи, 20 градуса с празен плаж и вълни за мен е много примамливо. Къпахме се! 4 1 3
eloena Публикувано: 10 януари, 2018 Публикувано: 10 януари, 2018 преди 2 часа, БраниB каза: Даааа, признавам и Гранада ми хареса, но сърцето ми остана в Кордоба Добре. Може. Сърцата си остават където си поискат. Но да отбележа, че Гранада не е само Аламбра.... 3 1
БраниB Публикувано: 11 януари, 2018 Публикувано: 11 януари, 2018 преди 2 часа, eloena каза: Добре. Може. Сърцата си остават където си поискат. Но да отбележа, че Гранада не е само Аламбра.... Утре и в петък ще останем. Така, че нищо не е предрешено. Ако имаш конкретни препоръки-слушам и изпълнявам.
T.E.Lawrence Публикувано: 12 януари, 2018 Публикувано: 12 януари, 2018 Възходът на камбоджанския национализъм. В Пном Пен знамената на останалите страни са подменени с камбоджански и палмите греят в същите цветове. 28
stanislavpp Публикувано: 13 януари, 2018 Публикувано: 13 януари, 2018 Поздрави от Букурещ и Caru cu bere 43 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 15 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 януари, 2018 Привет от Гран Канария! 50
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 16 януари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 16 януари, 2018 На Australian Open 2018. Абсолютна нирвана.. 54 2 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега