master_of_germs Публикувано: 1 февруари, 2018 Публикувано: 1 февруари, 2018 Болоня. За първи път с преспиване. И трябваше уж да е само преспиване без други дейности. Че дотук този град с абсолютно нищо не беше ни впечатлил при предишните ни три идвания. Е, сега определено вече сме впечатлени. Нощна Болоня е върхът. И щяхме да пропуснем това изживяване, ако не се наложи да търсим единствената работеща нощна аптека в града да си купим тапи за уши 39 2
liliya Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 На 30.01.2018 г. в 9:30, Eager_Traveler_Paul каза: Гледам едни симпатични запотени шишенца кехлибарена течност има по снимките. Стават ли тия италиански пива? И още как... Но и това си го бива 31 1
liliya Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 20 часа, Роми каза: Да. Обясниха ми, че ставала страхотна паста с тях. Но честно казано аз заложиш на сигурното. Пробвах я, но по гадно нещо не бях яла. Трима човека се излъгахме и никои не я изяде. Има много натрапчива и силна миризма, но за сицилианците е супер деликатес и казаха , че нищо не разбираме Хаха. Всичко от тяхната кухня ме кефи , но това не можах да проям. Въпрос на вкус 3 1
Гост 45#2 Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 (редактирано) преди 6 минути , liliya каза: Пробвах я, но по гадно нещо не бях яла. Трима човека се излъгахме и никои не я изяде. Има много натрапчива и силна миризма, но за сицилианците е супер деликатес и казаха , че нищо не разбираме Хаха. Всичко от тяхната кухня ме кефи , но това не можах да проям. Въпрос на вкус Абсолютно същото мисля и аз, но реших, че проблемът е в мен. А съм любител на морски храни, и на всякакви особени храни като цяло, но пастата с морски таралежи е неядима. Тя именно ме отказа да опитам следващата сицилианска екзотика - паста с анемона... Редактирано 2 февруари, 2018 от 45#2
master_of_germs Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Сирмионе. Без валежи, напук на прогнозите. И един автобус във Верона, където едвам овардих моя Зай (a.k.a. Mistress of Germs) да не се качи импулсивно. 31 3
dimitrov6 Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Залез над облаците с Wizzair вчера 14 1
Светославов Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 17 часа, master_of_germs каза: ...Е, сега определено вече сме впечатлени. Нощна Болоня е върхът... Така е, за мен не съм ли прекарал поне една нощ на някое място, не мога да го "усетя" 5
Популярно мнение bibi Публикувано: 2 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2018 (редактирано) Maranello , Verona Редактирано 2 февруари, 2018 от bibi 50
Популярно мнение Роми Публикувано: 2 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2018 Отново красивата Италия 61
dealni Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Ама какв а е тази магеланска инвазия в Италия напоследък!!? Всичко живо там 3 5
Zaro Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 преди 26 минути , dealni каза: Ама какв а е тази магеланска инвазия в Италия напоследък!!? Всичко живо там Чакай да пуснат Лисабон.... 7 6
Популярно мнение Mary Публикувано: 2 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2018 Днес с @Rainy обиколихме Мурано, Бурано и отново разходка из Венеция, където чести се срещат карнавално настроени и много симпатични хора! 67 10
lesy Публикувано: 2 февруари, 2018 Публикувано: 2 февруари, 2018 Преди 1 час, dealni каза: Ама какв а е тази магеланска инвазия в Италия напоследък!!? Всичко живо там Изпревари ме. Тъкмо "завидях" на всички, които са в любимата ми страна. 6
charlotte Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Гледам мач от, може би, втора футболна лига на Мартиника, директно от терасата на хотела ни в град Тартан, на полуостров Каравел. Не съм сигурен точно кои отбори играят, но си има всичко-публика, фъстъчки във фунийка и тунинговани пежота 206 :). След 30 минути игра- 1:1 ако някой е сложил лев на мача :). 26 1 2 3 3
Популярно мнение Цвете Публикувано: 3 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 февруари, 2018 В момента сме с @Desi75 и @Яничка в Мексико сити. А Мадрид е прекрасен! Очарована съм! 59 2
cybersimo Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Нашествие в Италия? Няма такива нещо. Аз съм на друго място... 26 14
Иван Попов Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 преди 15 часа, Zaro каза: Чакай да пуснат Лисабон.... Не знам за Лисабон ама доста ще има и за Братислава, но идните месеци. 2 1
Популярно мнение Gotva4a Публикувано: 3 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 февруари, 2018 Малко снимки от Занзибар и от мен. 65 1 8
master_of_germs Публикувано: 3 февруари, 2018 Публикувано: 3 февруари, 2018 Мантуа... Някаква камера, някакви съпрузи... Някакъв паун И Клъвдий Бух с още един някакъв смешник... Риголето ли беше?... 37 2
Популярно мнение bibi Публикувано: 3 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 февруари, 2018 (редактирано) Ден, посветен на езерото Гарда - Сирмионе, Торболе, Малкезине, монте Балдо,Гарда, Пескиера дал Гарда: Редактирано 3 февруари, 2018 от bibi 61 8
Популярно мнение домосед Публикувано: 3 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 февруари, 2018 (редактирано) На магеланска среща с @Emil Chakalov в Кейптаун. Редактирано 3 февруари, 2018 от домосед 51 3 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 февруари, 2018 Дъга над Виктория фолс (от страната на Замбия). 70 4
Популярно мнение Mary Публикувано: 4 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 февруари, 2018 След снимките на Жоро е трудно да се публикува, но ... Ето и последния ни ден от Карнавала във Венеция: 54 9
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 4 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 февруари, 2018 Шри Ланка - старите столици.... Anuradhapura & Polonnaruwa 55 3
домосед Публикувано: 4 февруари, 2018 Публикувано: 4 февруари, 2018 Любимият ми прозорец за неделя късен следобед - в салона на South African Airways, вътрешни линии, на летище Кейптаун. 28
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега