Alexander Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 преди 59 минути , ven62 каза: Няма как да е от Виена. За да оправиш смесените чувства от тортата, по скоро от снобарското заведение и съотношението цена/качество ти предлагам: Например тук: на много лесно място е: gps координати: 48.198133, 16.363495 Вече съм в лаунджа на летището, другия път ще го проверя! 2
Популярно мнение mililia Публикувано: 27 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 27 февруари, 2018 Вече в студен Мадрид, който ни посреща повече дъждовен и по-малко снежен. Прехвърча сняг. Вече напуснали Мексико мога да заявя, че на всички много ни хареса. Снимки от Мексико сити, който също оценихме подобаващо макар и за твърде малкото време. Всички бихме искали някога да се върнем отново в тази страна. 52 1
cck Публикувано: 27 февруари, 2018 Публикувано: 27 февруари, 2018 преди 7 часа, FlyTraveler каза: Разбира се, че може модератор да отдели поста, но сигурно ще е сложно, а и не знам дали мога да обещая да продължа темата. Ако реша да заппочна такава за това пътешествие в Уганда, сигурно бих го направил по друг начин. Нищо по-лесно от това. Ето темата, пък ти когато и както можеш - допълвай. 9
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 В самолета на Раян за Рим в очакване да излетим. София е доста снежна. Дано всичко е ок и да няма задържане на полети! 8
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 До тук около час и половина закъснение. Седим си в самолета и ни "къпят". Важно е не колко ще чакаме
sasho Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 Пффф, чакам на летището в Шереметиево. Обратно в УСА...
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 преди 11 часа, Dani Magelan каза: До тук около час и половина закъснение. Седим си в самолета и ни "къпят". Важно е не колко ще чакаме, ...а да пристигнем. Самолетът тръгна и не довърших мисълта си. Дано и Сашо е пристигнал безпроблемно! А Рим ни посрещна с 2 милиметра сняг и кучи студ. Закъсняхме доста и кацнахме в 9 ч. местно време. Видях, че не малко влакове на Термини са отменени, и то през целия ден. Един фонтан, който познавате, много рядко се вижда в лед. Студът пък отмени плана ми за Тиволи. Добре, че има прекрасна храна, която ни прави щастливи! Едно ресторантче с пици на пещ, покрай което съм минавала многократно и не съм забелязвала. На Виа Национале 3, до метро Република. Тънка коричка и богат вкус! Препоръчвам и за това, че не начисляват нищо за обслужване - само стойността на поръчаното. Цени на пици - около 10 евро+-, големи и вкусни. Основни - 10-15 евро. Чаша вино - 5, едно малко - 5. Сигурно трябва да се премести тази информация, но не зная в коя тема. 37
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 28 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 28 февруари, 2018 (редактирано) Angkor Wat... за Анкор няма смисъл да се говори, просто трябва да се усети... Днес ни е първи ден, най - красивото предстои Благодаря на всички, които с писането тук и със съвети ми помогнаха да си подредя пътуването... Редактирано 28 февруари, 2018 от Ивайла 55 6
Marisha Публикувано: 28 февруари, 2018 Публикувано: 28 февруари, 2018 Който търси, намира. И в Баваро се намират свободни плажове. 47
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 28 февруари, 2018 Популярно мнение Публикувано: 28 февруари, 2018 Поздрави от Сандански 51
jungfraujoch Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 преди 8 часа, Иван Попов каза: Поздрави от Сандански Красота! 1
Alexander Публикувано: 1 март, 2018 Публикувано: 1 март, 2018 (редактирано) В Biel, град във френско говорящ кантон в Швейцария. Имам чувството че бях във Франция, всичко си говореха на френски. Симпатично градче, около него са фабриките на най-известните швейцарски часовници. Редактирано 1 март, 2018 от Alexander 38
Ивайла Публикувано: 2 март, 2018 Публикувано: 2 март, 2018 Едно от плаващите селца край езерото Tongle Sap в Камбоджа... 46
Популярно мнение christuff Публикувано: 2 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 март, 2018 Mont Saint Michel 57
Роца Публикувано: 2 март, 2018 Публикувано: 2 март, 2018 (редактирано) Вчера бях на събитие, организирано от посолството по случай Националния празник на България, в ЮНЕСКО: Редактирано 2 март, 2018 от Роца 23 2
ven62 Публикувано: 2 март, 2018 Публикувано: 2 март, 2018 Преди 1 час, christuff каза: Mont Saint Michel Поздравления, особено за първата снимка. Аз бих гласувал за нея в календари 2019 г. 8
ven62 Публикувано: 2 март, 2018 Публикувано: 2 март, 2018 М---а му, сега се сетих, че вече имаме снимка на Mont Saint Michel (октомври 2018, стенния календар). Нищо, това не пречи твоята да е чудесна. Още повече, че не е на професионален фотограф. 1
Миланка Публикувано: 2 март, 2018 Публикувано: 2 март, 2018 Витлеем - стената разделяща Израел и Палестина. 30
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега