Популярно мнение Tedy Публикувано: 3 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 март, 2018 Мауи. За разлика от друг път няма да добавя личен коментар. Имам малко здравословни проблеми и е възможно те да са повлияли на впечатленията ми от острова. Плажчета от западния бряг. Пътят до Хана - живописен и рай за любителите на флората. Черният плаж с яките вълни разбиващи се в скалите. Халеакала и лек трек в кратера. 63 5
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 (редактирано) На работа. Редактирано 3 март, 2018 от AlexandraKo 20 1
Дани Магелани Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 преди 2 часа, Tedy каза: Мауи. За разлика от друг път няма да добавя личен коментар. Имам малко здравословни проблеми и е възможно те да са повлияли на впечатленията ми от острова. Плажчета от западния бряг. Пътят до Хана - живописен и рай за любителите на флората. Черният плаж с яките вълни разбиващи се в скалите. Халеакала и лек трек в кратера. Бързо оздравявай! Снимките са прекрасни! преди 13 минути , AlexandraKo каза: На работа. Много уютно работно място! Поздрави от Понта Делгада! За сега само с изгрев. 21
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 преди 22 минути , Dani Magelan каза: Поздрави от Понта Делгада! За сега само с изгрев. Благодаряяя, в Понта Делгада също ми се види уютно! Как е времето там?Става ли за плаж?
Миланка Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 (редактирано) Йерусалим Стената на плача Музеят Рокфелер Редактирано 4 март, 2018 от neuromancer Променено мето на музея 40 1
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 3 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 март, 2018 Много чаровно се оказа Порто. Вече ми е в челото на класацията за готини градове. 65 2
Яничка Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 Вчера - кофти пътуване към Кавала с дъжд и мъгла, днес - слънце и топличко. Училище с гледка: 42
Цвете Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 преди 4 часа, Яничка каза: Вчера - кофти пътуване към Кавала с дъжд и мъгла, днес - слънце и топличко. Училище с гледка: Яни, много хубав пуловер имаш? 3 1
Миланка Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 Палестина манастир "Св. Георги" р. Йордан 42 1
Гост Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 На 03/03/2018 в 6:53, Tedy каза: Мауи. За разлика от друг път няма да добавя личен коментар. Имам малко здравословни проблеми и е възможно те да са повлияли на впечатленията ми от острова. @Tedy, пожелавам ти здраве. Прекрасни снимки.
Гост 45#2 Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 След дълга баня, в една от най-популярните модерни кръчми Menza. С убийствен гулаш.
Гост Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 преди 11 минути , Миланка каза: Палестина манастир "Св. Георги" Ей така заради една снимка човек си казва: Искам
christuff Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 Гент(първите три снимки) и Брюксел с 5 дни разлика 33 1
домосед Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 (редактирано) На 3-ти март се върнах в родната казарма! Но не в Казанлък, а в Йоханесбург В музея открих танковете, джиповете и джоганите, които помня от службата през 80-те. А на 4-ти март се запознах с Макс (1970-2004). Седял си мирно в клетката в зоопарка 1997, когато при него се вмъкнал бягащ от полицията въоръжен крадец. Макс помогнал да го арестуват, като сам отнесъл 2 куршума. Но надделял и крадецът после изгнил с затвора. А Макс го оперирали в човешката болница и оцелял. А това е Мококо. Намъкна се в поста. Редактирано 4 март, 2018 от домосед 41 4
Masmiya Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 Днес сме вече трети ден на остров Ланзароте и сме влюбени - чисто, подредено и с уникална природа, на моменти ми напомня за Исландия, само дете времето е хубаво и дори става за плаж. Днес предибоед се разходихме до рибарското селце Ел Голфо за за обядваме риба и се полюбуваме на природата по крайбрежието около Ел Голфо. Следобед мързелувахме на плажа Плайа Гранде в Пуерта дел Кармен. 42 2
Популярно мнение bay_kolio Публикувано: 4 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 март, 2018 Червено море Пълнолудие в ЕлГуна Фараонски работи Много стари камъни 53
FlyTraveler Публикувано: 5 март, 2018 Публикувано: 5 март, 2018 преди 15 часа, домосед каза: На 3-ти март се върнах в родната казарма! Но не в Казанлък, а в Йоханесбург В музея открих танковете, джиповете и джоганите, които помня от службата през 80-те. Извинявам се за спам-а, но Джуган-а не беше ли триосен Зил? Такива ни дърпаха полуприцепите с ракетите по време на моята военна служба. Това на снимката е триосен Урал. Оригиналният Джуган даже е от по-старо поколение камиони - Зил 157. Или Джуган се казва на всеки триосен военен камион от последните 30 години на СССР? Имаше и едни още по-големи и мощни - Краз. 4
cck Публикувано: 5 март, 2018 Публикувано: 5 март, 2018 @Иван Попов Позволих си да отделя тема за пътуването на цялата група из Косово. 1 2
Иван Попов Публикувано: 5 март, 2018 Публикувано: 5 март, 2018 преди 3 часа, cck каза: @Иван Попов Позволих си да отделя тема за пътуването на цялата група из Косово. Благодаря ти! 2
Популярно мнение desislavna Публикувано: 5 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2018 Прибрахме се от Доминиканска република, от която съм напълно очарована! Фантастично място с прекрасни и усмихнати хора. Не обикаляхме много, а се радвахме на разкошния плаж Los Corales в Баваро, Пунта Кана. Да си опънеш хавлията на плажа, когато не си отседнал в резорт, се оказа много по-лесно, отколкото очавах. Има и заведения на плажа, в които ако консумираш, можеш да ползваш удобните шезлонги. Не успяхме да отидем на карнавала в Пунта Кана, но пък на летището ни изпратиха с карнавалните костюми. За един ден отидохме до остров Саона, с най-прекрасния плаж, който аз съм виждала, и с тюркоазеното Карибско море, в което се влюбих. На острова се озовахме заедно с @Kamen и неговата съпруга, които ни посрещнаха в микробуса с радостното - Честита баба Марта. Оказа се, че сме се и настанили на около 200 м.разстояние в Баваро. Останахме цели 4 часа, като накрая бяхме единствената група там, и пак едва се сбогувах с тази красота. 61 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега