Популярно мнение christuff Публикувано: 5 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2018 Гитхорн - замръзнал, слънчев, прекрасен...... 53 3
Популярно мнение liliya Публикувано: 5 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2018 Половината плаж в Баваро е отнесен от океана след вчерашното силно вълнение, но това не пречи пак да е красиво. 60 2
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 5 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 5 март, 2018 (редактирано) Хашемитско кралство Йордания - скоростно и запомнящо се пътешествие от север на юг и обратно. Нови запознанства В търсене на кивота по стъпките на Индиана Джоунс Морно и непотъващо на Мъртво море Малко древноримски руини И едно местно мачле за разнообразие С две думи Йордания си е многолика и заслужаваща внимание дестинация. Редактирано 5 март, 2018 от Двуцветко 71 4
Популярно мнение Marisha Публикувано: 6 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 март, 2018 Cayo Levantado 50
Masmiya Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 преди 13 часа, desislavna каза: Прибрахме се от Доминиканска република, от която съм напълно очарована! Фантастично място с прекрасни и усмихнати хора. Не обикаляхме много, а се радвахме на разкошния плаж Los Corales в Баваро, Пунта Кана. Да си опънеш хавлията на плажа, когато не си отседнал в резорт, се оказа много по-лесно, отколкото очавах. Има и заведения на плажа, в които ако консумираш, можеш да ползваш удобните шезлонги. Не успяхме да отидем на карнавала в Пунта Кана, но пък на летището ни изпратиха с карнавалните костюми. За един ден отидохме до остров Саона, с най-прекрасния плаж, който аз съм виждала, и с тюркоазеното Карибско море, в което се влюбих. На острова се озовахме заедно с @Kamen и неговата съпруга, които ни посрещнаха в микробуса с радостното - Честита баба Марта. Оказа се, че сме се и настанили на около 200 м.разстояние в Баваро. Останахме цели 4 часа, като накрая бяхме единствената група там, и пак едва се сбогувах с тази красота. На последните две страници май има доминиканско нашествие. Прекрасни снимки! А някъде писала ли си щом не сте в резорт, каква алтернатива сте избрали? Ще ми е интересно да науча и за цени и качество на цени и напитки извън резортите? 3
desislavna Публикувано: 6 март, 2018 Публикувано: 6 март, 2018 преди 13 минути , Masmiya каза: На последните две страници май има доминиканско нашествие. Прекрасни снимки! А някъде писала ли си щом не сте в резорт, каква алтернатива сте избрали? Ще ми е интересно да науча и за цени и качество на цени и напитки извън резортите? Благодаря. Ами, не съм писала. Ние бяхме в студио в Баваро, на 4-5 минути от плажа, в цената на което имахме закуска. Най-хубавото беше местоположението и това, че имаше диспенсър в студиото и не се налагаше да мъкнем вода. Цените на напитките с ром по баровете, които видях, варират от 150 до 300 песо, което е около от 3 до 6 долара. Ние основно в домашни условия се радвахме на карибските напитки. На плажа колата беше 2 USD, мохитото - 6 USD. Ако пак се върна, пак бих избрала да съм извън резорт, независимо от удобствата, които те предлагат. Храната е малко по-скъпа от тук по заведения и супермаркети. Закуска навън в заведение е към 6 USD, омар -20 USD. Кафето е много хубаво. Шоколадът е скъп. Баровете се пълнят много. Често са с жива музика. На нашата улица имаше три такива. Местните, както и хората от Хаити, които работят там, са много приятни и гостоприемни, и истински усмихнати. За мъжете мога да кажа, че палавеят доста. Музиката е великолепна и е навсякъде. Като цяло, благодарение основно на великолепната оферта на Левъл от миналата година /187 евро билет Барселона-Пунта Кана/, това ми е една от най-икономичните почивки. А беше прекрасно... 31 1
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 6 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 март, 2018 На тръгване от Понта Делгада в салона на Сата. 50 3
Популярно мнение Tedy Публикувано: 7 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 7 март, 2018 (редактирано) Хаваи, Големият остров. Основната цел да видя движеща се лава на метър разстояние е изпълнена. Невероятно изживяване, емоционално и неповторимо и възможно да се случи единствено и само тук. Сред поле от изстинала лава. Кратерът на Килауеа, откъдето идва горящата лава и по пътя си стига чак до океана. Течащата лава се движи бавно и изглежда като гъсто тесто, особено когато се разкъсва и пада в процепите.  Редактирано 7 март, 2018 от Tedy 64 7 27
Фил Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 преди 2 часа, Tedy каза: Основната цел да видя движеща се лава на метър разстояние е изпълнена. Изпушиха ли ти подметките? 2
ven62 Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 преди 44 минути , Фичо каза: Изпушиха ли ти подметките? Аз пък се притесних да не й изпуши главата. Хем знам, че е с червена коса, ама в първия момент ... - Боже, ако това е лава. @Tedy, 4-тата снимка е шедьовър. 1 1
Sju Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Tedy каза: Течащата лава се движи бавно и изглежда като гъсто тесто, особено когато се разкъсва и пада в процепите. На хавайски, изстинала лава от този тип, се казва pāhoehoe Редактирано 7 март, 2018 от Sju 2
Дани Магелани Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 преди 3 часа, Tedy каза: Хаваи, Големият остров. Основната цел да видя движеща се лава на метър разстояние е изпълнена. Невероятно изживяване, емоционално и неповторимо и възможно да се случи единствено и само тук. Сред поле от изстинала лава. Кратерът на Килауеа, откъдето идва горящата лава и по пътя си стига чак до океана. Течащата лава се движи бавно и изглежда като гъсто тесто, особено когато се разкъсва и пада в процепите.  Нямаш равна! Теб все те тегли към огъня, безстрашно Огнено момиче! Снимките ти са фантастка! Чакам покана за изложба. 1 1 1
Миланка Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 (редактирано) Залез над Червено море, залива Акаба. Редактирано 7 март, 2018 от Миланка 34 4
T.E.Lawrence Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 преди 4 часа, Sju каза: На хавайски, изстинала лава от този тип, се казва pāhoehoe Ние му казваме съкратено "хой" 2
Tedy Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 преди 5 часа, Dani Magelan каза: Теб все те тегли към огъня, безстрашно Огнено момиче! Тегли ме! Не мога да се спра с вулканите. @Фичо, обувките бях готова да ги прежаля, но оцеляха. @ven62, този огън цял живот си го нося с мен. 2 1
iMari Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 В Скопие.Много ми хареса,може би защото нямах големи очаквания. BTW,това е страната, където Diners върви навсякъде.Обръща Денара през US долар и курса не е лош. 20 1
akair Публикувано: 7 март, 2018 Публикувано: 7 март, 2018 В селския Далас, Тексас: Изглежда 1:1 с (кадрите около 4-5-та секунда са от другата страна на Даунтаунта - дясно на моята снимка): 29 1 1
Marisha Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 След първи неуспешен опит, днес видяхме китове край. Самана 33 2
Tedy Публикувано: 8 март, 2018 Публикувано: 8 март, 2018 преди 20 часа, Фичо каза: Изпушиха ли ти подметките? Днес вече яко изпушиха и подметката беше омекнала. 3 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 март, 2018 Привет от Еритрея - може би най-странната държава, която съм посещавал някога. 67 7 2
Популярно мнение Роми Публикувано: 8 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 март, 2018 Един град, който обичам много- Хавана. 64
Популярно мнение ZORI Публикувано: 8 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 март, 2018 (редактирано) малко из Германия... Редактирано 8 март, 2018 от ZORI 50
Популярно мнение Tedy Публикувано: 8 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 март, 2018 Още малко от Големият остров, Хаваи. Зеленият плаж. Черният плаж с костенурките. Водопадът с дъгите. Отново бях на лов за лава. Този път направих по-екстремна разходка и се доближих до огнените водопади. Под мен всичко вреше и здраво подпалих обувките. Красиво, жестоко и як адреналин. Китайците моментално биха оприличили лавата с огнен дракон. Това беше от Хаваи. 61 3 3 23
Популярно мнение Marisha Публикувано: 9 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 март, 2018 Playa Rincon 60 1 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 9 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 март, 2018 Една от многото страхотни гледки по пътя Масава-Асмара в Еритрея. Връщаме се обратно от 0 на 2325 метра надморска височина. 65
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега