Красен Публикувано: 22 март, 2018 Публикувано: 22 март, 2018 1 hour ago, Mary said: С @Rainy вече сме в Hội An. Много колоритно градче! Хой Ан е наистина много приятно градче. Можете да вземете колело под наем, има на много места, предполагам вече сте забелязали, и да покарате колело до плажа и морето, много е приятно 17 2
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 22 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 22 март, 2018 Една от най-любимите ми снимки от Афганистан. Тези хлябове ще ги помня винаги. Иначе храната като цяло беше супер свежа и вкусна, а порциите винаги огромни. Май наддадохме по няколко килца 74 2 3 4
AlexandraKo Публикувано: 22 март, 2018 Публикувано: 22 март, 2018 (редактирано) преди 36 минути , Георги Матеев каза: Една от най-любимите ми снимки от Афганистан. Тези хлябове ще ги помня винаги. Иначе храната като цяло беше супер свежа и вкусна, а порциите винаги огромни. Май наддадохме по няколко килца За колко време тия килца?Че да преценя колко сте яли. А ний,пак в Истанбул.В любимо място. Редактирано 22 март, 2018 от AlexandraKo 25
cybersimo Публикувано: 22 март, 2018 Публикувано: 22 март, 2018 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Една от най-любимите ми снимки от Афганистан. Тези хлябове ще ги помня винаги. Иначе храната като цяло беше супер свежа и вкусна, а порциите винаги огромни. Май наддадохме по няколко килца Лелееее, тук е за мен! Няма зелени подправки - перфектно! 3 2
Георги Матеев Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 преди 6 часа, AlexandraKo каза: За колко време тия килца?Че да преценя колко сте яли. За има-няма 4 дни Добре похапвахме... 5 1
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 23 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) Само, ако знаете , днес как се разчувствах, разтопих, разсополивих и разгордях! Толкова е хубава обновената “СВ.Стефан”, толкова е прекрасна, тичах около нея, тичах вътре- а, горе, а, долу и не знаех на кое да се нарадвам повече. Последното ми посещение беше, точно, преди да я затворят. Беше тъжна, унила и олюпена. Боже, каква красота е сега!Може би, защото, всичко е ново, лъщи, свети и грее. А може би и защото, така искам да бъде! Непременено планувайте посещение скоро. Усещането е незабравимо! Тия дни, като се върна, ще сложа снимки. Уникална е! Редактирано 23 март, 2018 от AlexandraKo 56 5
AlexandraKo Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 (редактирано) За логистиката: Понеже сме в WOW Istanbul hotel, който е в зоната на Панаира, до СВ. Стефан стигнах така: С метрото , червена линия М1 от Фуар Меркези до Топ Капъ.Там, взех автобус 35Д и слязох на последната спирка Балат перон. Върнах се малко назад до църквата. После, се качих на корабче от спирка Фенер до Еюп, че да пийна кафенце на Пиер Лоти, което ми е от любимите местенца в тоя красив град. Корабчетата са през 1 час. Редактирано 23 март, 2018 от AlexandraKo 9 1 1
Роми Публикувано: 23 март, 2018 Публикувано: 23 март, 2018 Първа пролет в Риу Правец.... е, поне последен сняг за сезона (надявам се) 35 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 март, 2018 С @Rainy още сме във Виетнам - стигнахме до Huế. Показвам малко снимки от пътуването до там и от Цитаделата: 71 2 6
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 24 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2018 На гурме трип в Шотландия Full Scottish breakfast за силно начало на деня. Присъства и неизменния хагис в нея (карантия от накълцани сърце, бял и черен дроб омесени с овес и лук, натъпкана в стомаха на овца и варена няколко часа) Лек обяд с Deep Fried Mars bar! Не се шегувам, дълбоко пържено шоколадово блокче Марс. Дълги години си мислех, че това е мит и градска легенда, но се оказва самата истина .. Местните са доволни от всичко това, което се случва и надуват гайдите Не пропускат и интересни заглавия от местния театрален афиш Но най обичат да ходят на мач и обилно да го поливат с качествено пиво! 54 9
Гост 45#2 Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 На любимо място - 360 cocktail bar. Лятното слънце отваря глътка преди 12 и хич не ме е срам
traveler Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 преди 23 минути , Боби каза: На любимо място - 360 cocktail bar. Лятното слънце отваря глътка преди 12 и хич не ме е срам Гугутките са страхотни.Доста се чудих къде са кацнали. 1 2 1
bad kid Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 Днес и утре се оказа че има свободен вход на Сан Сиро и чакаме на опашката 22 1 1
AlexandraKo Публикувано: 24 март, 2018 Публикувано: 24 март, 2018 В Истанбул няма още много лаленца, че е доста студено,като за края на март. Килимът пред Св.София го няма,ама се изкефих на голямата опашка,каквато,през последните години по това време,не съм виждала. И нещо друго - през последните две години туристите бяха драстично малко.Сега си е като преди. Че дали не и повече,за това време на годината. След две седмици пак сме тук и видим тогава как ще е. 43
Популярно мнение Roje Публикувано: 24 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 март, 2018 на най-дивият и красив плаж на края на света....Playa de Benijo 60 1
Гост 45#2 Публикувано: 25 март, 2018 Публикувано: 25 март, 2018 Случайно попаднахме в епицентъра на събитията на гръцкия национален празник
Популярно мнение Mary Публикувано: 25 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 март, 2018 Днес сме в Hạ Long Bay с @Rainy 69 10
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2018 Публикувано: 25 март, 2018 Докат половинът се мори у фитнеса,аз - масажче, сауна,турска баня и басейн.Много им е хубав Хелт клубът на хотела. 20 5 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 27 март, 2018 Популярно мнение Публикувано: 27 март, 2018 В Сеул 55 3
Гост Публикувано: 27 март, 2018 Публикувано: 27 март, 2018 Заедно с @Mary в Sa Pa, Виетнам След нощния влак последва яко катерене нагоре-надолу по баирите, в комбинация с местна кръчма - коментарите на @Mary цепеха мрака, и местен home stay в село Ta Van. При вида на леглата кротко и окончателно онемяхме П.П. От природата наистина се онемява...
chandni Публикувано: 27 март, 2018 Публикувано: 27 март, 2018 (редактирано) преди 48 минути , Rainy каза: село Ta Van Община Ma Ze Редактирано 27 март, 2018 от chandni 4 12
Lyubina Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 След изненадващо слънчевия първи ден в Амстердам, тук вали та се кине Всичките ми планове за посещение на каквото и да е отпадат. Не успях да се сдобия и с билет за музея на Ван Гог, нито за местния филиал на Ермитажа. За следващия път ще трябва да си ги купя он-лайн, иначе нямам никакъв шанс. Отивам да купя малко лаленца за градината на мама и ще си стоя тихо и кротко в хотела. Иначе снощи успяхме в дъжда да разгледаме старата част на града, да се повозим на корабче по каналите и в доста по-неформална обстановка да се видим с колеги. Не че е за хвалба, но това ми беше приятно разнообразие в работно време. 10
Мирослав Василев Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 Привет от Виена И малко снимки от компактна и подредена Братислава. Много приятна изненада. 43
Alexander Публикувано: 28 март, 2018 Публикувано: 28 март, 2018 (редактирано) Отново в Токио. Редактирано 28 март, 2018 от Alexander 41 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега