mu_ry Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 @master_of_germs, Forggensee е пресъхналото, то е точно между Швангау и Фюсен. Само се оказа, че проблема си е в мен, после потърсих инфо и се оказа, че през зимата го източват... не знам защо април се води зима, обаче, пак съм им сърдита 1
roumen68 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 Добро утро от Савона, Италия. Хотел NH Savona Darsena е наистина на много удобно място за тръгващите на круиз. Снимка от терасата на хотела към круизния център. В очакване на отплаването утре с Costa Diadema. 13 3
Популярно мнение Красен Публикувано: 6 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 април, 2018 Малко и от Китай, северен Гуангдонг, Ингси ( North Guangdong, Yingxi) 53
Популярно мнение daniel85 Публикувано: 6 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 април, 2018 Във вкъщи. Накхон Ратчасима, Тайланд. Ако има българи минаващи насам, ще се радвам много. 50 2
ivooo Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 57 минути , daniel85 каза: Във вкъщи. Накхон Ратчасима, Тайланд. Ако има българи минаващи насам, ще се радвам много. Ако беше до морето щеше дълбоко да съжаляваш за поканата като се изсипем целия форум с приятели и роднини . Весела Коледа !! П.п. Страхотни домашни любимци 2 8
daniel85 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 16 минути , ivooo каза: Ако беше до морето щеше дълбоко да съжаляваш за поканата като се изсипем целия форум с приятели и роднини . Весела Коледа !! П.п. Страхотни домашни любимци А не, никак не бих съжалявал. Добре дошли. 7 2
Гост Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 24 минути , ivooo каза: Ако беше до морето щеше дълбоко да съжаляваш за поканата като се изсипем целия форум с приятели и роднини . Точно това си помислих и аз П.П. Отивам да гледам картата Поздравi, @daniel85!
bibi Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 Резерват Северозапад, близо до Магурата 26 2
jungfraujoch Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 6 часа, daniel85 каза: Във вкъщи. Накхон Ратчасима, Тайланд. Ако има българи минаващи насам, ще се радвам много. @daniel85 ,маймунките са много готини,както и всичко останало! 3
daniel85 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 6 минути , jungfraujoch каза: @daniel85 ,маймунките са много готини,както и всичко останало! Благодаря. 1
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) Лелееее, как ме разкриха днес! Притичвам си аз по Главната и някой ми вика “добър ден”. Поглеждам - непознати хора, обикновено отминавам бързо, че все ме ловят за анкети и проучвания, за какво ли не. Сега се поспрях, пък девойката ми вика “Александра, здравей”. Ококорих се ей така. Питам кой ме позна и как, “ по цветовете “; каза койййййййй? Оказа се @Вероника. @Вероника, много ти благодаря, че ми се обади, много ми стана приятно, че се видяхме! Уф, че даже се и смутих, та не се сетих да си щракнем едно фото. Тюх, тюх!Бабешки ми ти работи. Редактирано 6 април, 2018 от AlexandraKo 20 1
Гост 45#2 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 След прекрасен ден на Боромеевите острови киснем в лаунджа на Малпенса поливайки с вино мъката от закъсняващия полет до Мюнхен и пропуснатата връзка за Мексико Сити. Утре сме на уейтинг лист от Франкфурт... Но, вино да се лей.
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 Така е, като се заяждаш сутрин на гладно 1 1
Гост 45#2 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 7 минути , AlexandraKo каза: Така е, като се заяждаш сутрин на гладно На жадно искаш да кажеш
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) преди 3 минути , Боби каза: На жадно искаш да кажеш Е, ми не те знаех, че почваш от сутринта. Шегувкам сееее! Хайде, успех с полетите и чакаме репортажи от МеХико. Редактирано 6 април, 2018 от AlexandraKo 1
Гост 45#2 Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 1 минута , AlexandraKo каза: Е, ми не те знаех, че почваш от сутринта. Нали знаеш къде е социално приемливо да пиеш от сутринта? На летището Е, трябвало е да летя онзи ден значи, разбулихме мистерията!
Вероника Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 36 минути , AlexandraKo каза: Лелееее, как ме разкриха днес! Притичвам си аз по Главната и някой ми вика “добър ден”. Поглеждам - непознати хора, обикновено отминавам бързо, че все ме ловят за анкети и проучвания, за какво ли не. Сега се поспрях, пък девойката ми вика “Александра, здравей”. Ококорих се ей така. Питам кой ме позна и как, “ по цветовете “; каза койййййййй? Оказа се @Вероника. @Вероника, много ти благодаря, че ми се обади, много ми стана приятно, че се видяхме! Уф, че даже се и смутих, та не се сетих да си щракнем едно фото. Тюх, тюх!Бабешки ми ти работи. Срещата беше изненада за двете ни, но много се радвам, че се случи. Разпознах те на секундата и на втората вече те поздравих. Вълнуващо беше. Жалко, че беше много кратка и без снимка, но и аз не се сетих. 6 1
Двуцветко Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) Малко на женски футболен мач в Холандско пред скромните 30,000 зрители .. Съпоставям с мач от нашенската майсторска А група вчера по същото време - може би 100-на зрители като в тази бройка се включват приятелките и роднините на родните футбалери ... Редактирано 6 април, 2018 от Двуцветко 16 3
master_of_germs Публикувано: 6 април, 2018 Публикувано: 6 април, 2018 преди 15 часа, mu_ry каза: @master_of_germs, Forggensee е пресъхналото, то е точно между Швангау и Фюсен. Само се оказа, че проблема си е в мен, после потърсих инфо и се оказа, че през зимата го източват... не знам защо април се води зима, обаче, пак съм им сърдита Да, и ние видяхме днес мизерията. Добре, че в останалите посоки гледките са легендарни, а и успяхме с малко да изпреварим китайците сутринта при Нойшванщайн. Днес, освен замъците, врътнахме обиколки на Алпзее и Шванзее и залез при Вайсензее. Утре продължаваме с останалите езера в района. 47
AlexandraKo Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 преди 11 минути , Nevena каза: Добро утро от остров Пико,Азори Моля, дай инфо - там ли сте отседнали? 2
Гост 45#2 Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 Последна немска бира в очакване на полета с тази машина
домосед Публикувано: 7 април, 2018 Публикувано: 7 април, 2018 Понякога ме радва да съм турист, а друг път - да съм местен. Да седя на пейка в Градската градина, да съзерцавам фонтаните пред Народния театър и да пия кафе от картонена чашка от дупката за 0.60 лв, вместо за 3.60 лв от Старбъкс, като туристите на съседната пейка. Други няма освен шахматистите и кларинетиста. Даже тромпетиста го няма. 34 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега