jungfraujoch Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 11 часа, Роми каза: Нехарактерно за мен - планина, вместо море... Но Андора винаги е многоооо приятно изключение. Чудесно!
denita Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 Мнението ми е по-скоро за темата с оплаквания, ама и тук да си измрънкам Чакам на Летище София за презаверка на билета за Варна. След като сутрешния полет на България еър закъсня час, стигнахме до Варна, покръжахме и се върнахме обратно. Но пък за темата с известни личности един ред пред мен беше Божана от Мастър шеф, много ведра 1
rdd Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 преди 4 часа, denita каза: Мнението ми е по-скоро за темата с оплаквания, ама и тук да си измрънкам Чакам на Летище София за презаверка на билета за Варна. След като сутрешния полет на България еър закъсня час, стигнахме до Варна, покръжахме и се върнахме обратно. Но пък за темата с известни личности един ред пред мен беше Божана от Мастър шеф, много ведра Пристигнахте ли във Варна?
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 12 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 12 април, 2018 (редактирано) Обещах снимка на килима от лалета пред Св.София: От няколко години все сме тук по това време и наблюденията ми са, че става все по-красив и пъстър. Редактирано 12 април, 2018 от AlexandraKo 56 6
Популярно мнение Mary Публикувано: 12 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 12 април, 2018 Да не си помислите, че само АлександраКо го гледа този килим?! И аз съм наоколо, та показвам няколко снимки от днес в Истанбул. 56 1 1 3
AlexandraKo Публикувано: 12 април, 2018 Публикувано: 12 април, 2018 (редактирано) До преди малко СПА центърът на хотела работеше само за нас. Страхотен релакс след натоварения почти работен ден, масаж, сауна, турска баня. Накрая - басейн с красиви гледки към нощен Истанбул. Редактирано 12 април, 2018 от AlexandraKo 26 1
denita Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 (редактирано) преди 17 часа, rdd каза: Пристигнахте ли във Варна? Не. Вчера не успях да презаверя билета за следобедния полет, а за вечерния реших, че няма смисъл, но така или иначе снощните полети от Варна директно са били отменени, не знам този от тук дали е кацнал там. Днес отново пия кафе на Летище София. За момента полетът е отложен от 7,05 за 9.30 пък дали ще стигнем... Редактирано 13 април, 2018 от denita 1 2
Дани Магелани Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 2 минути , denita каза: Не. Вчера не успях да презаверя билета за следобедния полет, а за вечерния реших, че няма смисъл, но така или иначе снощните полети от Варна директно са били отменени, не знам този от тук дали е кацнал там. Днес отново пия кафе на Летище София. За момента полетът е отложен от 7,05 за 9.30 пък дали ще стигнем... А дали БГ еър е тръгнал навреме за Амстердам, че го чакам да пътувам за София?
denita Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 В момента, Дани Магелани каза: А дали БГ еър е тръгнал навреме за Амстердам, че го чакам да пътувам за София? Чесно казано нямам идея. Проблемът с варненските полети е времето там, гъста мъгла. Но вчера не кацнаха алтернативно в Бургас, което щеше да ми свърши работа, а бързаха да се върнат в София, за да не бавят следващата си ротация до Прага.
Дани Магелани Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 8 часа, AlexandraKo каза: До преди малко СПА центърът на хотела работеше само за нас. Страхотен релакс след натоварения почти работен ден, масаж, сауна, турска баня. Накрая - басейн с красиви гледки към нощен Истанбул. Мари, Алекс, с килима ме зарибихте ! Много е красив! Кои са датите на които оничайно го правят?
denita Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 5 минути , Дани Магелани каза: А дали БГ еър е тръгнал навреме за Амстердам, че го чакам да пътувам за София? Сега проверих, излетял е с леко закъснение от 10тина минути, предполагам ще навакса
Дани Магелани Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 В момента, Дани Магелани каза: Мари, Алекс, с килима ме зарибихте ! Много е красив! Кои са датите на които оничайно го правят? Предположих, че екрана на заминаващи е пред теб и ще го видиш. Мерси!
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 9 часа, Дани Магелани каза: Мари, Алекс, с килима ме зарибихте ! Много е красив! Кои са датите на които оничайно го правят? Обикновено, около 10 април.Зависи какво е времето. Ние винаги идваме около 14 април и винаги е пресен-пресен. Много е хубав и както казах по-горе, става ве по-пъстър и красив. 2 1
Гост 45#2 Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 Последна сутрин тук и след малко газ към Метода. P.s. HB to me
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 Днес,много натоварена програма. Започнахме със Св.Стефан. Ей ме,на, в Магеланска компания: После се качихме на Пиер Лоти.Някои пиха кафенце,аз там се кефя на гледката и на чашките: Други ядоха дондурма с кеф. 35
aleksandrina Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 2 hours ago, Боби said: Последна сутрин тук и след малко газ към Метода. P.s. HB to me Хубав подарък за РД! Весело да е!
chandni Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 3 часа, Боби каза: Последна сутрин тук и след малко газ към Метода. P.s. HB to me HB2U!
Гост 45#2 Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 преди 3 часа, Боби каза: Последна сутрин тук и след малко газ към Метода. P.s. HB to me Мерида съм имал предвид, ама спел чека си знае. И нали е 5к 13ти, спукахме гума на магистралата, един мексиканец спря веднага, помогна и продължихме натам. В Баядолид сме вече, ядем най-вкусната мексиканска храна досега и се радваме на милите местни хора. Извод - Мексико съвсем не е това от филмите...
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2018 Публикувано: 13 април, 2018 Ееее,ми то, друго си е да видиш с твоите си очички:)))) И моето детенце има РД, това е един от поводите да сме тук семейно и с приятели. Боби, пожелавам ти да си жив и здрав и все да си нейде по света на този ден! 4 3
Juliaaa Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 (редактирано) Ireland Редактирано 14 април, 2018 от Juliaaa 40 3
Популярно мнение Mary Публикувано: 14 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 14 април, 2018 Малко цветности от Истанбул: 51 2
AlexandraKo Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 И от мен няколко, не толкова качествени като на Мари: 29
liliya Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 1 час, Mary каза: Малко цветности от Истанбул: Както винаги прекрасни снимки , @Mary :)! Приходи ми се и на мен. Запалихте ми фитила с @AlexandraKo за има няма няколко минути. Весело и цветни да ви е. преди 15 часа, Боби каза: P.s. HB to me HB и от мен! 2
Дани Магелани Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 13 минути , liliya каза: Както винаги прекрасни снимки , @Mary :)! Приходи ми се и на мен. Запалихте ми фитила с @AlexandraKo за има няма няколко минути. Весело и цветни да ви е. HB и от мен! И аз! Вече е ясно къде ще ходят магеланци на изнесена сбирка 2019 в средата на април. Имаме ли човек в Истанбул да я организира_? 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега