liliya Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 1 минута , Дани Магелани каза: И аз! Вече е ясно къде ще ходят магеланци на изнесена сбирка 2019 в средата на април. Имаме ли човек в Истанбул да я организира_? С удоволствие си запазвам място от сега! Да се знае 2
master_of_germs Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 16 часа, Боби каза: P.s. HB to me Честит рожден ден и от мене! На патерици, бастуни, магаренца или каквито други помощни средства ползват в Мексико P.S. Таз година HB, догодина да е Ultra All Inclusive :D 3 1
Фил Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 14 часа, Боби каза: Мексико съвсем не е това от филмите... ... и няма текила, сомбрера, мариачи и мадами като Салма Хайек? P.S. HB!
Гост 45#2 Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 2 часа, Фичо каза: ... и няма текила, сомбрера, мариачи и мадами като Салма Хайек? P.S. HB! Има. Продавачи на горните стоки, които те занимават нон стоп докато не им дадеш пари. Мариячи, които не ни позволиха да спим цялата нощ. И мадами като Фрида Кало. Ама това мислех се подразбира
Фил Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 17 минути , Боби каза: И мадами като Фрида Кало. Ееее, ти уби всичко детско(юношеско) в мен! А така се бях навил за Мексико! 2 1
Гост Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 (редактирано) Първият слънчев ден в Англия от много месеци -> моя милост копае на ранчето - имам си земя под наем от тази година Човек никога не е късно хептен да откачи... С надеждата да си отгледам розАви домати Редактирано 14 април, 2018 от Гост
liliya Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 И при мен мирише на пролет Само не знам защо игличетата са в тревата, а не в лехата.... 22
Цвете Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 Хайде и аз да се изфукам с цъфналите ми цветенца. По това време на годината се чувствам окрилена от възраждането на природата 30 4
searus Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 2 часа, Rainy каза: Първият слънчев ден в Англия от много месеци -> моя милост копае на ранчето - имам си земя под наем от тази година Човек никога не е късно хептен да откачи... С надеждата да си отгледам розАви домати И аз се надявам. Да ни уведомиш като зазреят, най-малко чрез снимка с gps координати ;-) И за сведение, първият слънчев ден беше на 5. Април. Отбелязала съм си го на календара.
Гост Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 (редактирано) преди 3 минути , searus каза: И аз се надявам. Да ни уведомиш като зазреят, най-малко чрез снимка с gps координати ;-) И за сведение, първият слънчев ден беше на 5. Април. Отбелязала съм си го на календара. Само срещу поне една сесия махане на трева/копаене и гроздова за салатата! П.П. Само да станат (още не са засети)... П.П.П. Толкова ми писна това този студ, че започнах да мисля за емиграция Редактирано 14 април, 2018 от Гост
Популярно мнение dechy Публикувано: 14 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 14 април, 2018 Малко снимки от прекрасната Андалусия Първо от Аламбра в Гранада После Сетенил де лас Бодегас Ронда Марбея Мескитата в Кордоба Замъкът Алмодовар дел Рио Крадливите маймуни на върха на Гибралтарската скала Площад Еспаня в Севиля и Севилската катедрала 57 2
liliya Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 22 минути , dechy каза: Малко снимки от прекрасната Андалусия Първо от Аламбра в Гранада После Сетенил де лас Бодегас Ронда Марбея Мескитата в Кордоба Замъкът Алмодовар дел Рио Крадливите маймуни на върха на Гибралтарската скала Площад Еспаня в Севиля и Севилската катедрала Предполагам сте се отбили и до Mijas Прекрасно, Андалусия ми е любима .
dechy Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 Апартаментът ни беше близо до Михас и всеки ден пътувахме до някое от горните места.
Mary Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 Чета ви плановете аз!! Истанбул е на една ръка разстояние! Показвам и днешната ми обиколка: 38 2
jungfraujoch Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 преди 2 часа, dechy каза: Малко снимки от прекрасната Андалусия Първо от Аламбра в Гранада После Сетенил де лас Бодегас Ронда Марбея Мескитата в Кордоба Замъкът Алмодовар дел Рио Крадливите маймуни на върха на Гибралтарската скала Площад Еспаня в Севиля и Севилската катедрала Чудесни местенца! И маймунките предпочитат шоколадите "Милка" 1 4
Гост 45#2 Публикувано: 14 април, 2018 Публикувано: 14 април, 2018 В Селестун водата се покачила и понеже розовото фламинго не може да плава, отлетяло другаде. За сметка на това, на плажа беше рай под сянката и ад под слънцето - 41 градуса днес. Похапнахме този звяр под звуците на тъжната песен на една полу сляпа синьора. #therealmexico
desislavna Публикувано: 15 април, 2018 Публикувано: 15 април, 2018 Кратко, но приятно пребиваване в Милано. 41 2
desislavna Публикувано: 15 април, 2018 Публикувано: 15 април, 2018 Преди 1 час, mililia каза: @desislavna, къде са тези графити? На гарата Porta Genova, близо до каналите. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега