Популярно мнение Branko Публикувано: 29 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 29 април, 2018 На концерт на Фондацията в Торонто 41 1 8
AlexandraKo Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 (редактирано) Отново се очертава превъзходен летен ден, снощи бяхме на плажа почти до 8. Много е различен климатът в Северната и в Южната част на Тенерифе. Температурите на юг са по -високи, няма дъжд, докато в Северната всеки ден прикапваше - обиновено сутрин. За когото ще идва насам, да го има предвид - ако ще разглежда острова, базата да е на север. Там е и Лоро парк. Ако ще е за почивчица -на юг, Сиам парк е тук. И фонтаните вечер. Редактирано 29 април, 2018 от AlexandraKo 41
Красен Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 Малко на море, Южнокитайско море, остров Сиджоу 49
Емика Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 8 часа, edbloom каза: автобуса е страшна мъка, дори и за 1 лв Аз съм си сложила стикер на десктопа да ми напомня - с автобус максимум 2 часа! 5 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 29 април, 2018 Привет от Галапагос! Май попаднах на друга планета... 74 3 1 14 1
Tedy Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 5 минути , Георги Матеев каза: Май попаднах на друга планета... Не успя да ни шокираш с това изявление. Отдавна го очаквахме. 2 8
Дани Магелани Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 15 минути , Георги Матеев каза: Май попаднах на друга планета... Време ти беше! 1 3
Мирослав Василев Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 33 минути , Георги Матеев каза: Привет от Галапагос! Май попаднах на друга планета... И тениската е тематична 3 2 1
Роми Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 47 минути , Георги Матеев каза: Привет от Галапагос! Май попаднах на друга планета... Наистина си е друга планета.... то при нас си беше ясно, че така ще се чувстваме, но за теб съм убедена, че ще ни изненадаш от още по-отдалечени планети... ;-) 2 1
Георги Матеев Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 преди 33 минути , elateq каза: И тениската е тематична Най-накрая някой да забележи! Тениската беше съвсем умишлено подбрана за контраст 6 1
Популярно мнение cck Публикувано: 29 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 29 април, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: контраст В реда на контрастите - вчерашното ми замръзване беше заменено от днешно изпържване в Астана. Кулата Бейтерек 54 1
randi Публикувано: 29 април, 2018 Публикувано: 29 април, 2018 Вчера малко спотинг на София. А230Neo забележете големината на двигателите. Звука е съвсем рзличен. 41 4
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 30 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2018 Одеса - перлата на Черно море! Абсолютен архитектурен шедьовър и наслада за окото. И за да не бъда голословен ето няколко щриха ... Одеският национален академичен театър за опера и балет е несравнимо бижу в световен мащаб както с екстериор, така и с интериор. В същото време расте бодра смяна под зоркото око на по-възрастното поколение Потьомскинското стълбище е един от символите на града и води към морето и плажа, където освен простосмъртни има и кралици .. Над всичко това се носи духа на Остап Бендер увековечен със статуя на 12-ия стол в център на града Одеса остана в сърцето ми и твърдо влезе в списъка на местата, където рано или късно човек трябва да се върне. 68 1 7
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2018 Публикувано: 30 април, 2018 Мадрид днес :слънце,студ,вятър че и град, амаааа пред Прадо :)))) Пагодата беше точнооооо кат една капризна госпо'ца.Ама сколасахме да се снимаме пред Мечето. :)) След африканското слънце на Тенерифе,7 градуса ни дойдоха твърде зимно. 34
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2018 Публикувано: 30 април, 2018 (редактирано) А Мадрид си продължава да си е красив,а ние продължаваме да си го харесваме и в студ,и в град.:))) Ама,най-хубаво е на пазара Сан Мигел-на мезенца с чаша хубаво вино.Обожавам данданията там.:))) Както обожавам и малките закачки, като пусна телевизора, той да вика:”Добре дошли госпожо и господин Еди кой си “/ние, де/, или на огледалото да пише: /не е персонално/ а на леглото да има картичка, /вече - персонално/, колко са щастливи. че пак сме дошли.:))) Както вика Пипи, ние за това си отиваме, че да се върнем пак .:)))’ Редактирано 30 април, 2018 от AlexandraKo 27 1
Роца Публикувано: 30 април, 2018 Публикувано: 30 април, 2018 Днес на прибежка в студения и дъждовен Лондон и потегляне веднага към Олтън и къщата-музей на Джейн Остин : 45 1
Популярно мнение bobole4e Публикувано: 30 април, 2018 Популярно мнение Публикувано: 30 април, 2018 (редактирано) Моята приказка днес стана реалност -Алберобело . Незнам защо, някак си бях скептична, че ще успея да сгигна до този град някога и само си гледах снимки и мечтаех. В момента съм се излегнала на горния етаж в едно труло и душата ми пее Пожелавам на всички да се докоснат на живо до мечтите си! Редактирано 30 април, 2018 от bobole4e 54 1 4
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2018 Публикувано: 30 април, 2018 преди 35 минути , bobole4e каза: Моята приказка днес стана реалност -Алберобело . Незнам защо, някак си бях скептична, че ще успея да сгигна до този град някога и само си гледах снимки и мечтаех. В момента съм се излегнала на горния етаж в едно труло и душата ми пее Пожелавам на всички да се докоснат на живо до мечтите си! Разбирам те прекрасно. И аз сбъднах доста мечти за пътувания през последните години. "Магеланстването" сбъдва мечти и изпразва банкови сметки! Но няма загуба. Пари се печелят, а спомените са завинаги. 12
AlexandraKo Публикувано: 30 април, 2018 Публикувано: 30 април, 2018 (редактирано) Преди 1 час, bobole4e каза: Моята приказка днес стана реалност -Алберобело . Незнам защо, някак си бях скептична, че ще успея да сгигна до този град някога и само си гледах снимки и мечтаех. В момента съм се излегнала на горния етаж в едно труло и душата ми пее Пожелавам на всички да се докоснат на живо до мечтите си! Еее, @bobole4e, пожелавам ти още много сбъднати мечти. Толкова ми стана хубаво, дето викаш:”душата ми пее”.Много миличко! Все да ти е така! Редактирано 30 април, 2018 от AlexandraKo 3
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 1 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2018 Страхотен ден в Таормина 49 1
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 1 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2018 (редактирано) Към Castelmola да ни е сладко кафето сред фалоси Редактирано 1 май, 2018 от Роси 777 38 1 1 15
Tedy Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 преди 17 часа, Двуцветко каза: Одеса - перлата на Черно море! Хммммммм, знаеш ли колко варненци и бургазлии има във форума. 1 6 1
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 (редактирано) Днес в метрото е пълно с екзалтирани фенове на Байерн и Реал,нищо,че е още обяд.Какво ще довечера,не знам.:( А на площада Sol си има истински първомайски митинг с трибуна,речи,знамена,пее се химнът Интернационал и изненадващо, за нас,се славят чичко Маркс,Енгелс,Ленин и пр. Редактирано 1 май, 2018 от AlexandraKo 17
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2018 Шнорхелингът на Галапагос съвсем очаквано беше невероятен. Плувах на под 1 метър от костенурки, акули, пингвини, морски лъвове и стотици видове шарени рибки. Незабравимо... 58 4 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега