Популярно мнение Красен Публикувано: 1 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2018 (редактирано) Днес в Хъюан (Heyuan), пров. Гуандонг, Китай. Река Донгдзян и Пагодата на костенурките. Редактирано 1 май, 2018 от Красен 58 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 май, 2018 Последни снимки от Еквадор Canon del Rio Toachi Кабинковият лифт в Кито Паркът Семинарио в Гуаякуил Центърът на Гуаякуил Еквадор остави страхотни спомени и впечатления в мен и най-горещо препоръчвам на всички да посетят тази дестинация. 65 3
Емика Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 преди 19 часа, Дани Магелани каза: Разбирам те прекрасно. И аз сбъднах доста мечти за пътувания през последните години. "Магеланстването" сбъдва мечти и изпразва банкови сметки! Но няма загуба. Пари се печелят, а спомените са завинаги. А безсмъртието идва със споделяне на знанията с други преди 3 часа, Красен каза: Днес в Хъюан (Heyuan), пров. Гуандонг, Китай. Река Донгдзян и Пагодата на костенурките. Ех, този Китай! Красива е държавата 2
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 (редактирано) Днес в Мадрид - прекрасен слънчев ден,+23градуса. Навсякъде беше пълно с народ, песни,танци-като на празник. Ние,въртим-сучем,все сме на пазарЯ:))) Днеска-марискоси всякакви /без таралежи/,поляти обилно със сангрия. Украсата. Редактирано 1 май, 2018 от AlexandraKo 36
T.E.Lawrence Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 Нетипично за мен на ол инклузив aquasis resort в Дидим. Не е лошо, някакъв безкраен дебелариум, алкохол и парти. 17 4
Емика Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 преди 33 минути , T.E.Lawrence каза: Нетипично за мен на ол инклузив aquasis resort в Дидим. Не е лошо, някакъв безкраен дебелариум, алкохол и парти. Дебелариум е точното определение за ол инклузив в Турция, и никакво плуване, спа и фитнес не могат да върнат първоначалното състояние на човека, извод до който аз, след n-брой ол инклузива там, сложих голям кръст/зачеркване 4 3 4
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 преди 3 часа, Емика каза: Ех, този Китай! Красива е държавата Моля те, @Красен, отвори си една собствена тема за твоите пътувания в Китай. И там слагай всичко. Тук, в тази тема ще се загубят в навалицата, а толкова много имаме нужда от вътрешна информация за Китай. Аз съм била на доста места, но тези, които показваш, не са ми известни и ми е безкрайно интересно всичко, което казваш и показваш. Много те моля! 5
Branko Публикувано: 1 май, 2018 Публикувано: 1 май, 2018 Мятам коктейли в BARLELAB в Монтреал.Благодаря на DenitsaS за сполеленото в пьтеписа и 38
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 преди 6 часа, Branko каза: Мятам коктейли в BARLELAB в Монтреал.Благодаря на DenitsaS за сполеленото в пьтеписа и Като гледам, колко бутилки има там, викаш, скоро да не те чакаме. 5
Красен Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 12 hours ago, AlexandraKo said: Моля те, @Красен, отвори си една собствена тема за твоите пътувания в Китай. И там слагай всичко. Тук, в тази тема ще се загубят в навалицата, а толкова много имаме нужда от вътрешна информация за Китай. Аз съм била на доста места, но тези, които показваш, не са ми известни и ми е безкрайно интересно всичко, което казваш и показваш. Много те моля! С удоволствие, така и ще направя. Ще гледам да слагам снимки от много места из Китай, пълно е с прекрасни, но не много известни места. 6
Популярно мнение Роца Публикувано: 2 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2018 Вчера - в Уинчестър, днес - в Бат: 53
ven62 Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 Малко съм разочарован - не видях никакъв (Г)гайдар. 29 2
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 2 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 май, 2018 Порос, Хидра и Спецес по ред на номерата. 54 1
cck Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 В Тбилиси. Започвам с разходката по Руставели 33
Популярно мнение Тони Публикувано: 3 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2018 Вчера в Амстердам с прекрасно време. А днес в Осака. 47 5
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 3 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2018 Тиволи, една приятна разходка във вила д'Есте красиво е 55
Двуцветко Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 Малко качествен Пелопонески камънак по ред на номерата. Тиринс Микена Древен Коринт Акрокоринт 40
Популярно мнение Фил Публикувано: 3 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 май, 2018 тТочно в момента - на борда на Джъмбо 747-400 на Луфти, някъде над северна Канада, на път за Ванкувър, след като внезапно установих, че има wiFi 62 4 2
chandni Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 преди 11 часа, Фичо каза: след като внезапно установих, че има wiFi Да не би да е безплатно?
Фил Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 преди 29 минути , chandni каза: Да не би да е безплатно? Да. 7
Популярно мнение violeta Публикувано: 4 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 май, 2018 Последен ден във Виетнам 57 4
Гост 45#2 Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 преди 6 часа, Фичо каза: Да. Лаконичен си. И аз имах, но си го платих. Да не е сработил номера на Дайнърс?
Брани Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 Днес се изсипахме в Химеджи. Обиколихме им обстойно замъка и градината, макар че малко се разочаровах от интериора, който ми се стори малко постен. Наясно сме, че самураите са живели спартански, ама поне един меч да бяха изтипосали... Но на външен вид е точно както си го представя човек от книгите и ... Age of empires 2 ... Градините Коко-Ен са много красиви, но имаше доста хора - не знам дали всеки ден е така или защото днес се водеше някакъв почивен ден. Шинкансенът е много симпатично влакче. После отидохме и в Кобе 42 4
Фил Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Боби каза: Лаконичен си. И аз имах, но си го платих. Да не е сработил номера на Дайнърс? Нямаше логото на Дайнърс, та мисля, че не е това номерът. Помислих , че може би нещо са пропуснали да го заключат.., просто в един момент тръгна и така...., нищо не съм плащал Редактирано 4 май, 2018 от Фичо 2 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега