Иван Попов Публикувано: 5 май, 2018 Публикувано: 5 май, 2018 (редактирано) Вместо в Румъния се оказах в Македония, много жалко, че липсвам на компанията, но нямаше как, тези фестивали!... Малко да разчупя и темата, от Смолянски водопад и не само! Редактирано 5 май, 2018 от Иван Попов Допълнение 38
Alexander Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 След случайната мини среща в лаунджа и на летището в София на общо 4-5 магеланеца, 4 се оказахме в една посока и трима до една крайна дестинация. Та си спретнахме една разходка в Истанбул. За първи път съм в този град и мога да кажа, че ми харесва. Благодарности на @Mary за съветите и плана! Ще се ходи пак за повече дни. 47 1
Популярно мнение Alexander Публикувано: 6 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 май, 2018 (редактирано) Рано пиле рано пее по празните улици на Истанбул. Редактирано 6 май, 2018 от Alexander 50
rik4o Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 9 минути , Alexander каза: Рано пиле рано пее по празните улици на Истанбул. Трябва да е било наистина много рано. По някои от тези места не можеш да се разминеш от хора. :-) 3
Популярно мнение wiliko Публикувано: 6 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 май, 2018 (редактирано) Досега все залези пускам, но днес най накрая успях да снимам и изгрева, не че нямах желание и предните дни, но все се криеше това слънце... Честит празник на всички! Редактирано 6 май, 2018 от wiliko 61 12
Гост 45#2 Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 На северно море днес и още няколко дни в годината е лято.
Мирослав Василев Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Честит празник на всички. Няколко снимки от днешния парад в София. 36
rdd Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Преди 1 час, Боби каза: На северно море днес и още няколко дни в годината е лято. Бихте ли казали до кой град е направена снимката? Много хубав изглежда плажа.
Роца Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 От снощи, вкъщи, след 3 часа в Лондон на изпроводяк: 33
Гост 45#2 Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 1 минута , rdd каза: Бихте ли казали до кой град е направена снимката? Много хубав изглежда плажа. Scheveningen, близо до Хага. Плажът е чудесен, жега е, пълно е с народ и кръчми. Водата обаче е ледена (не че холандците не са вътре) и грозно кафява от размътения пясък.
cck Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 На Гергьовден в Джорджия Голям празник е. Този път в старата столица - Мцхета 42
liliya Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 50 минути , Боби каза: Scheveningen, близо до Хага. Плажът е чудесен, жега е, пълно е с народ и кръчми. Водата обаче е ледена (не че холандците не са вътре) и грозно кафява от размътения пясък. Голям късмет сте извадили с това време. Браво. Познато място за повечето от вас. 33
Популярно мнение Брани Публикувано: 6 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 май, 2018 От днес сме в Киото. Храмове Градини И местни хубавици (биха били идеално попълнение за една моя неуспешно стартирана тема, която така и не успя да се пребори с пуританите тук ) 60 3
Zaro Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 А някоя незнайна птичка приглася Та-тул, Та-тул.... 35
master_of_germs Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 Хей, другaрю, ти кaкво решил си с "Чук"- a? С този трясък и искри? Aз ли? Сфинкс ще се извaе, друже, тукa! Нов сфинкс в тия канари! Тaм, след кaменните "бaби", в плaнините Бучеджи 38 6 3
Alexander Публикувано: 6 май, 2018 Публикувано: 6 май, 2018 преди 13 часа, rik4o каза: Трябва да е било наистина много рано. По някои от тези места не можеш да се разминеш от хора. :-) Между 6:30-07:00 2
desislavna Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 Току-що се прибрах от кратък влаков уикенд в Истанбул, но дори и облачното и леко дъждовно време не попречи да се насладя на този така любим град, който не ми омръзва. Благодарение на писанията на @Mary решихме да се разходим до Гьозтепе и едноименния парк там и не сбъркахме. Разходихме се до по изключително приятната улица Багдад, до Юскудар и до Кадъкьой. Хапнахме прясна риба до Каракьой, където вече знаят каква точно поръчваме, и се порадвахме на много на брой улични котки, към които турците също имат много добро отношение. 45
Гост 45#2 Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 (редактирано) Днес се случи Това, за което пътувах дотук през този уикенд. Видях ги. Лалетата. 7те милиона (не съм ги броил, разбира се) Тадададааам - Койкенхоф Редактирано 7 май, 2018 от 45#2
Популярно мнение Брани Публикувано: 7 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 7 май, 2018 Днес уважихме Онова златистото, по-известно тук като Kinkaku-Ji Ръмежът, преминал в ебати проливния дъжд нас не ни изплаши хич и продължихме към Iwatayama Monkey Park, за да видим свободно щъкащите там Японски макаци, или снежни маймуни. Наричат се така, защото си живеят без проблем в зимни условия на открито Отидохме и до Arashiyama, бамбуковата горичка, ама понеже толкова ми е акъла, нямам снимка с телефона от нея. После се върнахме в Киото, този така прекрасен град, и обиколихме малко уличките. 60 6
alienad Публикувано: 7 май, 2018 Публикувано: 7 май, 2018 В Барселона. Вчера до обяд валя, но днес е добре. 46 2
Популярно мнение Tedy Публикувано: 8 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2018 (редактирано) Да се отчета и аз с валежна дестинация. Все още на Скай и след близо 24ч. принудително изчакване дъждът да спре, днес най-после стигнах до гледката, която ме направи фен на острова преди години. Прекрасно кътче на майката земя! Останах за залез и й се радвах цели 4 часа, устоявайки на поривите на вятъра. Portree Kilt rock and Mealt falls Quiraing Old man of storr Редактирано 8 май, 2018 от Tedy 63 3 7 1
Красен Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 On 5/5/2018 at 11:50 PM, lyusi said: Пловдив ❤ Пловдив си е ПЛОВДИВ, по нищо не отстъпва на най-красивите и забележителни градове в Европа! Аз съм от Пловдив, израстнал съм там, и пак разбирайки какво съкровище е този град- най-древния жив град в Европа, не преставам да му се удивлявам като туристическа атракция! 8 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега