AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 На 6.05.2018 г. в 0:00, Иван Попов каза: Вместо в Румъния се оказах в Македония, много жалко, че липсвам на компанията, но нямаше как, тези фестивали!... Малко да разчупя и темата, от Смолянски водопад и не само! Иванчо, ми какви са тез хубави девойки покрай тебе?:)))) 1 1
lyusi Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 3 часа, Красен каза: Пловдив си е ПЛОВДИВ, по нищо не отстъпва на най-красивите и забележителни градове в Европа! Аз съм от Пловдив, израстнал съм там, и пак разбирайки какво съкровище е този град- най-древния жив град в Европа, не преставам да му се удивлявам като туристическа атракция! И аз така 1
Роси 777 Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 4 часа, Tedy каза: Да се отчета и аз с валежна дестинация. Все още на Скай и след близо 24ч. принудително изчакване дъждът да спре, днес най-после стигнах до гледката, която ме направи фен на острова преди години. Прекрасно кътче на майката земя! Останах за залез и й се радвах цели 4 часа, устоявайки на поривите на вятъра. Portree Kilt rock and Mealt falls Quiraing Old man of storr Голяма красота Благодаря Теди ,че споделяш да не ме е яд . По същото време и аз щях да бъда там, само тези мъгли и дъждове ме накараха да сменя посоката със Сицилия. 1
lyusi Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 (редактирано) Ами там си е така в по-голямата част от времето. Както казва Мел Гибсън в "Смело сърце " :"Чудесно шотландско време-вали право надолу и малко настрани" Редактирано 8 май, 2018 от lyusi 4 12
Роси 777 Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 17 минути , lyusi каза: Ами там си е така в по-голямата част от времето. Както казва Мел Гибсън в "Смело сърце " :"Чудесно шотландско време-вали право надолу и малко настрани" Казаха ми, че април-май бил сезон на мъглите, това ме отказа най -много. Дъждът е ясно , че ще го има всеки ден Оставих Шотландия за септември ще видим как ще е тогава
Популярно мнение Роси 777 Публикувано: 8 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2018 Сан Марино , още една държава в списъка 48 2
Иван Попов Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Иванчо, ми какви са тез хубави девойки покрай тебе?:)))) А не казвам, може да ми завидите(базикам се), то едната е Македонка. Ама те са много якиии, поне на мен много ми харесват де. То снимката НЕ е много за в момента съм, но както преценят модераторите, ако исках да я махнат. Ето ни само и нас двамата (защото сме само ние за съжаление). И нека и аз малко да се похваля, избрали са ни за някакви плакати/брошури (нещо не ги разбрах) за Република Македония. И сега е пълно с покани за цялото лято, и не само за Македония!.... 30 18
Tedy Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 Вчера хазяйката ни каза, че май, юни и септември са им най-добрите месеци за туризъм. Сега било необичайно дъждовно. Природа. 2 1
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 54 минути , Иван Попов каза: А не казвам, може да ми завидите(базикам се), то едната е Македонка. Ама те са много якиии, поне на мен много ми харесват де. То снимката НЕ е много за в момента съм, но както преценят модераторите, ако исках да я махнат. Ето ни само и нас двамата (защото сме само ние за съжаление). И нека и аз малко да се похваля, избрали са ни за някакви плакати/брошури (нещо не ги разбрах) за Република Македония. И сега е пълно с покани за цялото лято, и не само за Македония!.... Браво на вас и честито! 1 1
rdd Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 8 часа, Tedy каза: Да се отчета и аз с валежна дестинация. Все още на Скай и след близо 24ч. принудително изчакване дъждът да спре, днес най-после стигнах до гледката, която ме направи фен на острова преди години. Прекрасно кътче на майката земя! Останах за залез и й се радвах цели 4 часа, устоявайки на поривите на вятъра. Portree Kilt rock and Mealt falls Quiraing Old man of storr ААА, петата снимка в момента я гледам и на стенния календар. Браво Теди! Дали и аз ще направя снимка от същото място някой ден! Пожелавам си го от сърце! 2
Meidj Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 10 часа, Tedy каза: Да се отчета и аз с валежна дестинация. Все още на Скай и след близо 24ч. принудително изчакване дъждът да спре, днес най-после стигнах до гледката, която ме направи фен на острова преди години. Прекрасно кътче на майката земя! Останах за залез и й се радвах цели 4 часа, устоявайки на поривите на вятъра. Кой ще поеме политическата отговорност, че Знамето не отиде на това уникално място? КОЙ??? 4 1 1
Популярно мнение violeta Публикувано: 8 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2018 Последните няколко дни в Камбоджа. Вече на път за вкъщи 54 3
Monika_Koko Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 1 час, violeta каза: Последните няколко дни в Камбоджа. Вече на път за вкъщи Tези "вкусотии" как бяха? Изглеждат все едно са ги хванали из ъглите на ресторанта. Успя ли да се преодолееш и да хапнеш нещо? 2
master_of_germs Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 2 часа, Meidj каза: Кой ще поеме политическата отговорност, че Знамето не отиде на това уникално място? КОЙ??? Предполагам, отговорност трябва да се търси най-вече от самите шотландци, които на референдума си решиха да останат в пределите на Обединеното Кралство. 3
Популярно мнение Брани Публикувано: 8 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 май, 2018 Днес се занесохме до Нара, където също щъкаха сърнички Посетихме храма Todai-Ji Съдържащ най-голямата в света бронзова статуя на Буда Както и разни други нещица Доразгледахме паркчето След това се върнахме в Киото, за да разгледаме шинтоисткия храм Fushimi Inara Taisha и известната оранжева пътечка из планината 51 1
Tedy Публикувано: 8 май, 2018 Публикувано: 8 май, 2018 преди 11 часа, Meidj каза: Кой ще поеме политическата отговорност, че Знамето не отиде на това уникално място? КОЙ??? Щеше да е предизвикателство едновременно да държа знамето, да снимам и пазя апарата да не скочи в урвата, но все щях да измисля начин. Доверието трябва да се оправдава. 7 1
Radnev Публикувано: 9 май, 2018 Публикувано: 9 май, 2018 (редактирано) На 5/6/2018 в 17:37, master_of_germs каза: Хей, другaрю, ти кaкво решил си с "Чук"- a? С този трясък и искри? Aз ли? Сфинкс ще се извaе, друже, тукa! Нов сфинкс в тия канари! Тaм, след кaменните "бaби", в плaнините Бучеджи Леле, тия скални гъби са огромни бе!!! Като ми ги показа предварително на картата, на мен ми изглеждаха като нашите "Каменни гъби", дето са един бой височина . Редактирано 9 май, 2018 от Radnev
Популярно мнение Tedy Публикувано: 9 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 май, 2018 Последно от остров Скай, Шотландия. Първи стриди в живота ми. Обичам да пробвам нови вкусове, а този е страхотен. Случайно и непланирано пътят ме отведе в омагьосана гора. Fairy pools. Neist Point и невероятна панорама по залез. И казвам сбогом на мъглите, дъжда и вятъра. Все пак времето беше с мен и видях това, което исках. 47 14
Роси 777 Публикувано: 9 май, 2018 Публикувано: 9 май, 2018 Приказката за Италия свършва в любимата ни Венеция 42 1
Емика Публикувано: 9 май, 2018 Публикувано: 9 май, 2018 преди 39 минути , Роси 777 каза: Приказката за Италия свършва в любимата ни Венеция Роси, може ли да ми кажеш 7 и 8 снимка на кое място са правени? Не са ми познати, а другия месец ще скокна до там и бих искала да ги видя. Предварително благодаря!
AlexandraKo Публикувано: 9 май, 2018 Публикувано: 9 май, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Роси 777 каза: Приказката за Италия свършва в любимата ни Венеция Много сте хубавиииии! Да сте живи и здрави и все по любими места заедно, още много,много пъти! Редактирано 9 май, 2018 от AlexandraKo 1 1
Роси 777 Публикувано: 9 май, 2018 Публикувано: 9 май, 2018 преди 44 минути , Емика каза: Роси, може ли да ми кажеш 7 и 8 снимка на кое място са правени? Не са ми познати, а другия месец ще скокна до там и бих искала да ги видя. Предварително благодаря! Да това е площад Venetian Arsenal 1
Популярно мнение Брани Публикувано: 9 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 май, 2018 Като за последен ден в Киото посетихме Nijo Castle, резиденцията на шогуна Токугава Иеясу След което Шинкнансенът ни закара до Токио, където направихме кратка вечерна подготвителна разходка 46 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега