Популярно мнение bulpa Публикувано: 19 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 май, 2018 Отава 66 2
AlexandraKo Публикувано: 19 май, 2018 Публикувано: 19 май, 2018 На най-хубавото място на света - в къщи. До сега се трудих прилежно , дойдох си , сипах си един джин-тоник, чета си в Магеланци, мъча се да позная дървото на Заро и чакам половинЪТ да се натруди и той, че вторият джин да е във високо интелигентна компания. 17
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 май, 2018 Привет от слънчев Дъблин. Тея дни нещо ми върви на алкохолни дестинации, та наздраве на всички Утре продължаваме към Ванкувър. 48 3
cybersimo Публикувано: 19 май, 2018 Публикувано: 19 май, 2018 (редактирано) Ботев Враца шампион! Спечелихме промоция за А група! Наздраве! Редактирано 19 май, 2018 от cybersimo 12 1 1 5
aleksandrina Публикувано: 19 май, 2018 Публикувано: 19 май, 2018 (редактирано) Сърбия- поклонение на мощите на св. Милица- манастири Любостина и Жича: Редактирано 19 май, 2018 от aleksandrina 24 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 19 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 май, 2018 В Доха 47 3
Популярно мнение lyusi Публикувано: 19 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 май, 2018 В Лисабон. Любов от пръв поглед е. 62 1 4 1
jungfraujoch Публикувано: 20 май, 2018 Публикувано: 20 май, 2018 преди 8 часа, lyusi каза: В Лисабон. Любов от пръв поглед е. Една мечта за мен! 1
Популярно мнение wilks Публикувано: 20 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 20 май, 2018 На 18.05.2018 г. в 10:55, Миланка каза: Какво Софийско поле се е ширнало във Френска Полинезия! Нaлиии Днес мaлко в стрaни - нa известния южен плaж нa северния aтол Бусмaнци, познaт в някои спрaвочници още кaто Rangiroa, Tuamotu Islands Вече нямa плaнинa и зеленинa, кaкто беше вчерa нa Кокaляне, сaмо слънце и водa, леко скукa ...aмa не се оплaквaм Лaгунaтa нa Бусмaнски aтол ( Rangiroa ) Местният Бусмaнски хоремaг, тaкa дa се кaже Coco Jumbo и други плодове нaпрaво от дърветaтa нa плaжa Кипят усилени тренировки нa местния отбор по кaну зa ежегодното състезaние (били някaкви шaмпиони в клaсa си, много сa добри, изпревaрихa моторницaтa ) И мойтa колибкa тук Много приятно място, препоръчвaм го нa всеки, който се зaпъти нaсaм. Тa, тaкa върви животa из софийските селцa тези дни - лютa зимa, кaкто виждaте 54 8 5
cybersimo Публикувано: 20 май, 2018 Публикувано: 20 май, 2018 Нощ на музеите! Малко снимки от историческия музеи във Враца. Златен венец от царска гробница в Могиланската могила. За съжаление Рогозенското златно съкровище е забранено за снимки 35 8
Популярно мнение wilks Публикувано: 21 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 21 май, 2018 Новaтa спиркa из Софийското поле. е СaмоВодене. Буквaлно! ...зaщото имa Сaмо_Водa И много оскъднa сушa, осеянa предимно с пaлми. Хорa също почти нямa, освен към 30 местни, и още няколко туристи. Инaче по тукaшному, му викaт Tikehau, Palliser Islands, чaст от Tuamotu. И се очертaвa дa е още по-голямa скукa и от предните двa aтолa. Точно кaквото търсех Колибкaтa ми нa 5 м. от плaжa, нa сянкa под кокосите. И плaжчето отпред, нa лaгунaтa Товa е, мaй нaмерих моето място, и ще поостaнa повече тук. A мислех, че следвaщото ще е фaворитът. Ще видим.... 47 9
AlexandraKo Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 Уилкиии, така ме изпързаля с първия пост за Кокаляне.Гледах, гледах, пък си викам - като никога не съм ходила там, защо тези палми ми се виждат не на място... Страхотно местенце си намерил! 2 3
Гост Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 преди 27 минути , AlexandraKo каза: Уилкиии, така ме изпързаля с първия пост за Кокаляне.Гледах, гледах, пък си викам - като никога не съм ходила там, защо тези палми ми се виждат не на място... Страхотно местенце си намерил! Алекс, не си сама, чеде Успокояващо е някак за мен... преди 7 часа, Роми каза: Безвремие.... любими места Роми, къде е това?
П.Кръстев Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 преди 3 минути , Rainy каза: Алекс, не си сама, чеде Успокояващо е някак за мен... Роми, къде е това? Трябва да е Фиджи, но не е лошо да се пише къде е, пък дори и малко по-завоалирано както при Кокаляне Страхотни снимки на последните страници! 3 1
AlexandraKo Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 (редактирано) преди 12 минути , П.Кръстев каза: Трябва да е Фиджи, но не е лошо да се пише къде е, пък дори и малко по-завоалирано както при Кокаляне Страхотни снимки на последните страници! Не, по-скоро е Френска Полинезия, Уилки каза - Самоводене или Туамоту. А на @Роми са от Фиджи. Редактирано 21 май, 2018 от AlexandraKo 1
Дани Магелани Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 преди 9 минути , П.Кръстев каза: Трябва да е Фиджи, но не е лошо да се пише къде е, пък дори и малко по-завоалирано както при Кокаляне Страхотни снимки на последните страници! В предишен пост беше написано, че е Фиджи.
Фил Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 (редактирано) преди 13 минути , П.Кръстев каза: но не е лошо да се пише къде е +++ И аз мисля, че особено за по-екзотичните места е добре да се споменава откъде е снимката. Айде, ако на фотото се фижда Айфеловата кула, Саграда фамилия, или Тауър бридж - разбирам да се пропусне пояснение откъде е, но ако са някакви острови или по-малко посещаваме места - нека да се пише кое е мястото. Все пак - за загадки "откъде е тази снимка" си имаме отделна тема. Редактирано 21 май, 2018 от Фичо 9
Дани Магелани Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 Където и да са, и двамата са за завиждане! Да си изкарате хубаво и да не потънете в безвремието!
Роми Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 преди 36 минути , Rainy каза: Алекс, не си сама, чеде Успокояващо е някак за мен... Роми, къде е това? Това е във Фиджи. Маманука, по-конкретно остров Токорики, хотел Шератон Токорики. И аз имам слабост към тези южни моренца. И като гледам снимките от Френска Полинезия - ще се ходи и там отново 32
Mamas Публикувано: 21 май, 2018 Публикувано: 21 май, 2018 Супа на плажа в Антиб. Как Антиб копира от Пловдив и Негреско за разкош. 35 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега