Дани Магелани Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 преди 7 минути , AlexandraKo каза: Завижд, завижд, завииииижд! И не само ти! 2 1
Branko Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 преди 29 минути , wilks каза: Докaто някои вече сa нa изгреви, ние сме още нa зaлези Кои вие 2
wilks Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 (редактирано) преди 3 часа, AlexandraKo каза: Уилки, ти правиш второто невероятно и супер - уникално пътешествие, след Св. Елена! Завижд, завижд, завииииижд! Мен aко питaш, всичките сa уникaлни зa мен сaмият Зaщото сa желaни, и предвaрително усетени интуитивно. Но дa, товa сегa, зaедно със Светa Еленa, и Новогодишното до Тонгa, Фиджи и Тувaлу сa все нaистинa нвероятни и зaпомнящи се местa, също и хорa които съм срещнaл тaм. Хубaвото е, че предстоят и други подобни, и също не по-мaлко интересни и екзотични дестинaции Цитат преди 2 часa, Branko каза: Кои вие Хaйде сегa, пaк ли дрaми и сцени нa ревност?! Aми изневерих ти, ще го преживееш някaк Но aко ще е някaквa утехa, мисля си постоянно зa теб A този облaчен зaлез от онзи ден, е поздрaв специaлно кaто зa тебе дaже двa, един бонус - aко ще се утешaвaш по-дълго Редактирано 26 май, 2018 от wilks поздрaвите зa Брaнко не искaхa дa се кaчвaт :D 23 1 11
Тони Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 Оф съм, ама...О, момчета...стига драми.... 5
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 26 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 26 май, 2018 Привет от Виктория, колоритната столица на Британска Колумбия 66 3
cck Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 Кротко, в Александруполи, съвременна Елада. 39
Популярно мнение dechy Публикувано: 26 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 26 май, 2018 (редактирано) Чудният Алзас със селцата, излезли като от приказка. Първо Колмар Рибовиле Металните табели са ми любими Риквир Кайзерберг Замъкът От Кьонигсбург Планината на маймуните. Много са милички ядат пуканки, които се дават на касата и е интересно за децата. Направени са табели с въпроси и отговори за живота на макаците. Спокойното селце Бергхайм. В него почти няма туристи. Егисейм. Има много щъркели, които са символ на Алзас. И Тюркхайм И за финал Страсбург, който изобщо не ми хареса в сравнение с малките градчета и селца. Редактирано 26 май, 2018 от dechy 62 5 1
jungfraujoch Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 преди 32 минути , dechy каза: Чудният Алзас със селцата, излезли като от приказка. Първо Колмар Рибовиле Металните табели са ми любими Риквир Кайзерберг Замъкът От Кьонигсбург Планината на маймуните. Много са милички ядат пуканки, които се дават на касата и е интересно за децата. Направени са табели с въпроси и отговори за живота на макаците. Спокойното селце Бергхайм. В него почти няма туристи. Егисейм. Има много щъркели, които са символ на Алзас. И Тюркхайм И за финал Страсбург, който изобщо не ми хареса в сравнение с малките градчета и селца. Като в приказките!Разкошни местенца! 1
Популярно мнение Meidj Публикувано: 26 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 26 май, 2018 Поздрави от Хонконг 56
Популярно мнение Zaro Публикувано: 26 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 26 май, 2018 (редактирано) Кабо да рока. Единственото място, където имахме необичайно добро време. Бяхме и на плажа с готиното име Гинчо. Беше пълно със сърфисти и огромни вълни. Редактирано 26 май, 2018 от Zaro 54 1
lamerz1912 Публикувано: 26 май, 2018 Публикувано: 26 май, 2018 Световно първенство по .......... фойерверки - Панагюрище 33 1
Популярно мнение Моника Публикувано: 27 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 27 май, 2018 Най-дългият въжен мост в България (или поне така се говори) и село Лисиците. Интересното при това село е, че се намира съвсем близо до град Кърджали, но до него няма шосеен път. Може да стигнете единствено с лодка или като минете по моста. А до моста се стига или като вървите пеша от село Широко поле или с влак като слезете на спирка Лисиците. Поговорихме си с местен жител, който ни разказа, че в момента в селото живеят около 15-20 семейства, но както той каза "кой без мъж, кой без жена", което значи, че постоянните жители не са много. Всички били над 60-годишни и млади не идвали за постоянно. Природата около селото е невероятна и в него цари истинско спокойствие. Жалко е, че такива места се обезлюдяват. 58 1 1
Популярно мнение Elena Публикувано: 27 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 27 май, 2018 С @Добри се омагьосваме на Ледената лагуна в Исландия и ме залъгва с Диамантени плажове 😛 52 4 3
Tedy Публикувано: 27 май, 2018 Публикувано: 27 май, 2018 Преди 1 час, Elena каза: С @Добри и ме залъгва с Диамантени плажове 😛 Това мъжете не се научиха. На лов за диаманти в Антверпен да го заведеш. Каква е тази мъглива романтика. 😁 3 1 7
Polina Публикувано: 27 май, 2018 Публикувано: 27 май, 2018 преди 4 часа, Tedy каза: Това мъжете не се научиха. На лов за диаманти в Антверпен да го заведеш. Каква е тази мъглива романтика. 😁 Не я подучвай тъй, пък и ти. Романтиката си е романтика. Дори в мъглата! 🙂 5 1
Красен Публикувано: 28 май, 2018 Публикувано: 28 май, 2018 On 5/27/2018 at 2:19 AM, Meidj said: Поздрави от Хонконг Времето в Хонгконг е супер. И при нас, 200 км по- на север е така. 🙂 1
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 29 май, 2018 Популярно мнение Публикувано: 29 май, 2018 (редактирано) Привет и от мен! За няколко дена съм в командировка в Торонто и днес бях на екскурзия до Ниагарския Водопад. Беше много величествен и красив, много се впечатлих! Качих се и на лодката, която плува близо до водопадите - прекрасно беше, водата се разбиваше със страшна сила надолу. На няколко пъти всичко беше мъгла и доста се поизмокрихме, но си заслужаваше! Водопадът от страната на Америка - American Falls Водопадът от страната на Канада- Horseshoe Falls - Подковата. Много по-голям и внушителен! Канадската част от водопада - Horseshoe Falls American Falls - снимка от Hornblower Cruise Rainbow Bridge - границата между Канада и САЩ Обяд с прекрасна гледка Rainbow Bridge, който играе ролята на граница между Канада и САЩ. Това място се казва Niagara Whirlpool След това посетихме китното градче Niagara-on-the-Lake - едно от първите основани градчета в Канада. Славещо се като най-хубавият град в Канада, беше като застинало във времето със сгради строени през 1800s. Редактирано 29 май, 2018 от Травеолани 54 2
Дани Магелани Публикувано: 29 май, 2018 Публикувано: 29 май, 2018 преди 43 минути , Травеолани каза: Привет и от мен! За няколко дена съм в командировка в Торонто и днес бях на екскурзия до Ниагарския Водопад. Беше много величествен и красив, много се впечатлих! Качих се и на лодката, която плува близо до водопадите - прекрасно беше, водата се разбиваше със страшна сила надолу. На няколко пъти всичко беше мъгла и доста се поизмокрихме, но си заслужаваше! Водопадът от страната на Америка - American Falls Водопадът от страната на Канада- Horseshoe Falls - Подковата. Много по-голям и внушителен! Канадската част от водопада - Horseshoe Falls American Falls - снимка от Hornblower Cruise Rainbow Bridge - границата между Канада и САЩ Обяд с прекрасна гледка Rainbow Bridge, който играе ролята на граница между Канада и САЩ. Това място се казва Niagara Whirlpool След това посетихме китното градче Niagara-on-the-Lake - едно от първите основани градчета в Канада. Славещо се като най-хубавият град в Канада, беше като застинало във времето със сгради строени през 1800s. Може ли линк към фирмата, която предлага екскурзията? 1
Травеолани Публикувано: 29 май, 2018 Публикувано: 29 май, 2018 (редактирано) преди 35 минути , Дани Магелани каза: Може ли линк към фирмата, която предлага екскурзията? Ето това е фирмата: https://www.toniagara.com/ Моят тур беше дневния за 9,5 часа. На самия водопад изкарахме 3,5 часа и много обстойно го разгледахме от всички страни. В интернет има много фирми, предлагащи турове. Този ми хареса, защото обиколихме и региона около водопада и накрая посетихме винарна и направихме wine tasting на ice wine :). 🙂 Редактирано 29 май, 2018 от Травеолани 6 1
akair Публикувано: 29 май, 2018 Публикувано: 29 май, 2018 Чудесен повод да се върнете е гледката към водопадите по тъмно, когато ги осветяват във всякакви цветове. 🙂 4
Травеолани Публикувано: 29 май, 2018 Публикувано: 29 май, 2018 преди 21 минути , akair каза: Чудесен повод да се върнете е гледката към водопадите по тъмно, когато ги осветяват във всякакви цветове. 🙂 Да, семейно този път, сега съм само аз 🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега