Популярно мнение Roje Публикувано: 1 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 юни, 2018 Добро утро на всички от Истанбул... 56
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 юни, 2018 (редактирано) Чианг Май ме посрещна с красиви гледки и слънчево време. Сега обаче се мятам в басейна на хотела, че леко попрегрях 🙂 P.S. На летището с огромен кеф си използвах новия аржентински паспорт за да влезна в Тайланд без виза 🙂 Добър дебют му направих. Редактирано 1 юни, 2018 от Георги Матеев 58 1 8
Guinness Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: P.S. На летището с огромен кеф си използвах новия аржентински паспорт за да влезна в Тайланд без виза 🙂 Добър дебют му направих. Извинявай за въпроса, но как така аржентински?
Георги Публикувано: 1 юни, 2018 Автор Публикувано: 1 юни, 2018 преди 5 минути , Guinness каза: Извинявай за въпроса, но как така аржентински? 3
aleksandrina Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 (редактирано) Тъкмо щях да пиша, че е наследник на аржентински крал. 🤣 Те пък май крале са нямали... 😁 Редактирано 1 юни, 2018 от aleksandrina 2
Фил Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Георги Матеев каза: P.S. На летището с огромен кеф си използвах новия аржентински паспорт за да влезна в Тайланд без виза 🙂 Добър дебют му направих. Хубаво изкарване по тайските земи. 🙂 Омбре, напредваш ли с испанския? 😉 Нещо все забравям да те хвана натясно да черпиш едно питие за аржентинското пасапорте. 😁 Редактирано 1 юни, 2018 от Фичо 3 1
ven62 Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Guinness каза: Извинявай за въпроса, но как така аржентински? Ти пък какво се изненадваш 🙂 Каквито бабата и дядото, такива и родителите, такова и внучето ( @Георги Матеев ) Миткат по света. Да я пита човек баба му - Какво е правила 40-те години в Аржентина. (Извадил е късмет, че 6-то главно го няма вече, но ЦРУ и КГБ бдят... 🙂 ) 😀 Редактирано 1 юни, 2018 от ven62 1 4
Георги Матеев Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 4 часа, aleksandrina каза: Тъкмо щях да пиша, че е наследник на аржентински крал. 🤣 Те пък май крале са нямали... 😁 Да, прецакали са ме с наследството 😁 преди 4 часа, Фичо каза: Омбре, напредваш ли с испанския? 😁 О да, в Еквадор научих поне 20 нови думи хаха. Майтапът настрана - отдавна харесвам испанския и вече съвсем сериозно обмислям да почна уроци. Пък и ми се струва сравнително лесен. преди 3 часа, ven62 каза: Да я пита човек баба му - Какво е правила 40-те години в Аржентина. 😀 Кратката версия: комунистическото правителство е репресирало дядо ми и цялото семейство е избягало в Аржентина през 40-те, като после са се върнали в България в средата на 50-те. 1948 г. се е родила майка ми в едно градче до Буенос Айрес, където са живяли тогава. По-интересното е, че сестрата на баба ми е останала в Аржентина и дефакто там имам доста втори братовчеди, които за съжаление не познавам. Светът е интересно местенце... 35
Дани Магелани Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 14 минути , Георги Матеев каза: По-интересното е, че сестрата на баба ми е останала в Аржентина и дефакто там имам доста втори братовчеди, които за съжаление не познавам. Сега е моментът да се запознаете. Има журналисти, които ще се радват да проучат историята и да свържат двата клона на фамилията. На следващото интервю само им подхвърли. 3 1
neuromancer Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 То е по-интересно сам да си проучиш, ако искаш и имаш време разбира се. Още повече е свързано с пътуване 🙂 5 1
chandni Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 1 час, Георги Матеев каза: Пък и ми се струва сравнително лесен. E... To като си половин аржентинец, нормално да ти е лесен... 😁 1
stebal Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 Снимките ми харесват, но нямам понятие откъде са...
ECC Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 6 минути , stebal каза: Снимките ми харесват, но нямам понятие откъде са... Дадох достатъчно жокери.Малко се напънете😉
Гост Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 20 минути , Emil Chakalov каза: Дадох достатъчно жокери. Малко се напънете😉 Темата за загадките май е другаде 🙂 Лично за мен тази е изключително вдъхновение за бъдещи планове.... Благодаря на всички, които споделят в нея!
ECC Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 2 минути , traveler каза: Солна мина Величка и Краков? Точно и ясно преди 2 минути , Rainy каза: Темата за загадките май е другаде 🙂 Лично за мен тази е изключително вдъхновение за бъдещи планове.... Благодаря на всички, които споделят в нея! Вдъхновявай се😀 1 1
Гост Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 преди 1 минута , Emil Chakalov каза: Точно и ясно Вдъхновявай се😀 За другаде ще е - вдъхновението не е по бизнес нареждане, а с истинско вдъхновяване и усмивка 😁 🙂
Костов Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 @Emil Chakalov, на втората снимка не е ли замъка Вавел? 3
Роми Публикувано: 2 юни, 2018 Публикувано: 2 юни, 2018 преди 6 часа, Emil Chakalov каза: Още само 2 дни в Сингапур и отново в София.... Е поне ще видя много снимки от Фиджи, защото предпочитам да снимам винаги с фотоапарат,а не с телефона. 30
FlyTraveler Публикувано: 2 юни, 2018 Публикувано: 2 юни, 2018 (редактирано) преди 14 часа, Георги Матеев каза: Кратката версия: комунистическото правителство е репресирало дядо ми и цялото семейство е избягало в Аржентина през 40-те, като после са се върнали в България в средата на 50-те. 1948 г. се е родила майка ми в едно градче до Буенос Айрес, където са живяли тогава. На майтап само Жоро - да не са избягали преди 1944 г. (щом са се върнали в средата на 50-те)? 🙂 🙂 Шегичка, разбира се, моите са били "реабилитирани" в края на 50-те, след изселване през 1945... Редактирано 2 юни, 2018 от FlyTraveler 4
Красен Публикувано: 2 юни, 2018 Публикувано: 2 юни, 2018 Отново в Yingxi (英西), Guangdong, Китай. 36 1
Роми Публикувано: 2 юни, 2018 Публикувано: 2 юни, 2018 Много цветя, добро разнообразие от ресторанти, любимия хотел Конрад - изобщо харесвам Сингапур. 30
AlexandraKo Публикувано: 2 юни, 2018 Публикувано: 2 юни, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Роми каза: Много цветя, добро разнообразие от ресторанти, любимия хотел Конрад - изобщо харесвам Сингапур. Ми то, Сингапур си е за харесване и според мен! Роми, чудесен избор на хотел! Редактирано 2 юни, 2018 от AlexandraKo 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега