traveler Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 (редактирано) преди 13 часа, chandni каза: Не знам защо чупи линка... https://goo.gl/maps/T4tJAT8zMTU2 Дано сега е ОК. @traveler, ако пак не стане, потърси Il Fornaio Малко е много извън темата - в ремонт е до 30 юли За да влезем в темата Бергамо. Редактирано 22 юни, 2018 от traveler 6
chandni Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 4 минути , traveler каза: Малко е много извън темата - в ремонт е до 30 юли Това са страхотни новини! 😁 Беше ме яд, че няма да можем да хапнем по една пица в Бергамо на 21-ви срещу 22-ри юли (кацаме вечерта в 23:15 и излитаме в 9:20... Сега поне знам, че няма да ядем пици, понеже е затворена за ремонт, а не защото не можем да изчакаме работното й време... 😄 За да не съм offtopic... на работа! 😵 3
Георги Матеев Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 40 минути , Tedy каза: Ние по офисите, гледащи картинки на морета също. 😛 Специално за теб още една снимка от обяда 😁 15 2 1 1 2
AlexandraKo Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 51 минути , Георги Матеев каза: 50 нюанса критско синьо, очарован съм 🙂 На гроба на Казандзакис ходи ли? 1
Tedy Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 7 минути , Георги Матеев каза: Специално за теб още една снимка от обяда 😁 Рано или късно винаги ми падаш в ръцете. Мисли за това овреме. 😄 2 1 1
Георги Матеев Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 Странно изглеждащи облаци над летище София. Снимката е отпреди час, направена от един приятел от сградата на РВД. @AlexandraKo, гробът го пропуснахме. Караме я по-плажно-мързеливо 🙂 18 1
Радо Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 Кратка разходка из Амстердам. Поздрави на всички 🙂 38 2
silvia_b Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 Привет от Трьомсо! Времето е гадни ниски облаци. Вюпойнта, до който се стига с лифта е целия в облаци. Видяхме, че има пътека и извървяхме половината, колкото да се открие гледка . 38 1
jungfraujoch Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 Преди 1 час, silvia_b каза: Привет от Трьомсо! Времето е гадни ниски облаци. Вюпойнта, до който се стига с лифта е целия в облаци. Видяхме, че има пътека и извървяхме половината, колкото да се открие гледка . Разкошно е! 3
liliya Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 5 часа, traveler каза: .........- в ремонт е до 30 юли ........Бергамо. Точа се за тия пици цяла седмица ...еее много ме е яд ! Няма ли друга подобна пицария из Бергамо? 1
Фил Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 (редактирано) преди 11 минути , liliya каза: Няма ли друга подобна пицария из Бергамо? https://www.pizzallafara-bergamo.it/ Редактирано 22 юни, 2018 от Фичо 4
Гост 45#2 Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 (редактирано) преди 14 минути , liliya каза: Точа се за тия пици цяла седмица ...еее много ме е яд ! Няма ли друга подобна пицария из Бергамо? Има поне няколко. На главната от гарата нагоре включително. Чак ви се чудя на модата да ходите задължително там... И ако ще ми говорите какви ценители на храната сте, идете в Taberna Valtellinese, а не на пица на парче 😉 Редактирано 22 юни, 2018 от 45#2
traveler Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 8 минути , liliya каза: Точа се за тия пици цяла седмица ...еее много ме е яд ! Няма ли друга подобна пицария из Бергамо? Може и да има.При мен беше голямо търсене,въпреки линка на @chandni.Три пъти съм минал покрай нея ама кой да знае ,че е в ремонт.Иначе е на супер лесно място.Центр.площад в стария град виж снимката по горе тръгва се на дясно и след хотел Il Sole.
bad kid Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 6 часа, Георги Матеев каза: 50 нюанса критско синьо, очарован съм 🙂 Това в коя част на острова е? 🙂
liliya Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 5 часа, traveler каза: .........- в ремонт е до 30 юли ........Бергамо. Точа се за тия пици цяла седмица ...еее много ме е яд ! Няма ли друга подобна пицария из Бергамо?
akair Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 8 hours ago, Георги Матеев said: Странно изглеждащи облаци над летище София. Снимката е отпреди час, направена от един приятел от сградата на РВД. @AlexandraKo, гробът го пропуснахме. Караме я по-плажно-мързеливо 🙂 Тези облаци са такива от химикалите в chemtrails! Не е случайно, че са се появили точно при летището! 😀😁 3
liliya Публикувано: 22 юни, 2018 Публикувано: 22 юни, 2018 преди 4 часа, traveler каза: Може и да има.При мен беше голямо търсене,въпреки линка на @chandni.Три пъти съм минал покрай нея ама кой да знае ,че е в ремонт.Иначе е на супер лесно място.Центр.площад в стария град виж снимката по горе тръгва се на дясно и след хотел Il Sole. Аз тази я знам, ходила съм и беше много вкусно. Въпросът беше за други пицарии , където да се хапне . 🙂 ПС. Ще ги намеря горните при всички положения и ще дам отзив. Благодаря !
Популярно мнение mu_ry Публикувано: 23 юни, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 юни, 2018 Вчера в Оксфорд и Бленъм палас, но бях толкова изморена вечерта, че нямах сили да пиша 🙂 Днес ще обикаляме Лондона 🙂 48 2
T.E.Lawrence Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 Ресторант "Паваж" в Пловдив. Бабекът съм го кръстил "вкусът на детството". Бабек с хляб и лютеница мога да ям денонощно. 🙂 30 4
Емика Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 преди 18 часа, Боби каза: С елемент на загадка Германия. 1
домосед Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 преди 18 часа, Боби каза: С елемент на загадка Берлински къривурст?
AlexandraKo Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 преди 18 часа, Боби каза: С елемент на загадка 🙂 С толко ми ти кетчуп и майонеза, Емика позна. Па то и на виличката си пише Curry 36. С Домосед сме писали заедно. Преди 1 час, bibi каза: Трявна: Гледайте, какви местенца си имаме, пък сме хукнали по света. Чак, някой път ме е яд на мене си, че за много места от света зная повече, отколкото за у дома. ОтивЪм в ъгъла😪 Не говоря за Трявна, ами за разни други, дето не ги знаех преди. 4
AlexandraKo Публикувано: 23 юни, 2018 Публикувано: 23 юни, 2018 Брей, тоз Венчо, след толкова кулинарни съвети,дето му дадохме, никакъв не се вясна, да се обади от Сицилия. 😯
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега