Тони Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Дам. Тур А и С, ако питаш за това. И в Корон първо, както и плаването от там со тук. Утре сме надолу. 3 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Хапвам кисело мляко в "Ибис", Банкок. 22 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Хапвам кисело мляко в "Ибис", Банкок. 1427380644952.jpg И прилича ли на кисело мляко? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Разбира се , това са японците от Мейджи 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 Разбира се , това са японците от Мейджи Дето по Бай Тошово време са им дали закваската и киселото мляко Мейджи има главната заслуга японците да знаят за Бг, а после и Котоошу. 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Аз пък цял ден хапвам шоколад, ама много шоколад, а сега е ред на бирата! Наздраве от Брюж! Редактирано 26 март, 2015 от Mary 20 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 И прилича ли на кисело мляко? Цяла тема си имаме за това! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Един вчерашен кадър на водопадите Игуасу, направен от аржентинската страна. Лично мен гледката там ме впечатли доста повече, отколкото от бразилската страна. А точно в момента съм на летището в Сао Пауло, чакам си полета за Мадрид и се подготвям психически да умра от скука на самолета на Iberia, който не разполага с никаква персонална мултимедия. Алоо, Iberia, 21 век сме вече. EDIT: Никога не яжте в Pizza Hut в Сао Пауло. Редактирано 26 март, 2015 от Георги Матеев 14 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 В полета ми на идване имаше най-качествените персонални монитори които съм виждал , та с твоя късмет като нищо ще случиш на същата машина. Заемай среднния ред и поне си отспи като хората Кажи за пицата ? 1 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 EDIT: Никога не яжте в Pizza Hut в Сао Пауло. И в Доминикана също! Лек полет! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Прав е Stenk - огледай се към средната редичка в задната част на самолета и веднага щом затворят вратите хващай един ред - доста прилично легълце се получава на 4 седалки и се спи добре - хипваш си вечерята и се опъваш. Жоро, кой номер ти е полетът? Редактирано 26 март, 2015 от Фичо Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 В полета ми на идване имаше най-качествените персонални монитори които съм виждал , та с твоя късмет като нищо ще случиш на същата машина. Заемай среднния ред и поне си отспи като хората Кажи за пицата ? Дано да извадя късмет и да се падна на този самолет. А пицата просто беше покъртително безвкусна, но за сметка на това неприлично скъпа. Е, необявената допълнителна такса "сервиз" беше само 10% Прав е Stenk - огледай се към средната редичка в задната част на самолета и веднага щом затворят вратите хващай един ред - доста прилично легълце се получава на 4 седалки и се спи добре - хипваш си вечерята и се опъваш. Жоро, кой номер ти е полетът? Стига да няма много хора с удоволствие ще го направя... А полетът е 6820. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 март, 2015 Сподели Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Стига да няма много хора с удоволствие ще го направя... Изказвам предположение, че няма да има ;-) А полетът е 6820. изглежда, че ще летиш на А333, който е с индивидуални монитори на всяка седалка , ние на отиваме летяхме на такава конфигурация Редактирано 26 март, 2015 от Фичо 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 На автогарата в Ел Нидо. 7 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 На автогарата в Ел Нидо. Автобусът за Рибарица тръгва от 6-ти сектор в 1830. Абе, ти коя беше, аз теб не те познавам... 4 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Утре най-после Чичен Итца, купихме си билетите за автобуса. 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Утре най-после Чичен Итца, купихме си билетите за автобуса. Пожелавам ти да няма неочаквани спирки, скъпи обяди и ядове, а хубаво време и удоволствие от видяното! 2 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Поздрави от Бразавил. В ранните часове на днешния ден летях с единствения превозвач между Импфондо и Бразавил Река Конго малко преди Киншаса и Бразавил От ляво е Киншаса, а от дясно е Бразавил Знамето в Бразавил на фона на река Конго и Киншаса Наздраве на всички в Рибарица Утре ми предстои истински екшън - пресичане на реката от Бразавил към Киншаса. Общо взето всички, от които зависи моето преминаване си мислят, че им дължа пари и съответно утре ще си ги поискат. Стискайте палци всичко да е ок. 29 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Откога чакам новини за това пътуване! Нямам търпение за по-подробен разказ и снимки. Мерси bronco! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 (редактирано) В Рибарица... С eloena допиваме ракийката и ви казаваме Добро утрооо, поспаланковцииии! Редактирано 28 март, 2015 от Polina 4 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 (редактирано) Откога чакам новини за това пътуване! Нямам търпение за по-подробен разказ и снимки. Мерси bronco! Само се надявам да се прибера жив и здрав, да се нарадвам на сина ми и семейството ми и определено веднага ще започна да описвам пътуването и да помествам снимки. Особено последните няколко дни минах през изумителни места в Конго. В едно от селата по пътя ни казаха, че последния бял човек минал от там е преди 2 години, но не е спрял, а е минал само транзит.... Редактирано 28 март, 2015 от bronco 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 В Рибарица... С eloena допиваме ракийката и ви казаваме Добро утрооо, поспаланковцииии! Ма не сте си лягали ли :unsure: Браво на вас! Само се надявам да се прибера жив и здрав, да се нарадвам на сина ми и семейството ми и определено веднага ще започна да описвам пътуването и да помествам снимки. Особено последните няколко дни минах през изумителни места в Конго. В едно от селата по пътя ни казаха, че последния бял човек минал от там е преди 2 години, но не е спрял, а е минал само транзит.... То, твоето, направо много биг адвенчър :rolleyes: Да се прибереш жив и здрав, да нямаш премеждия, че те чакаме да разказваш Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 След като за мен "вечерта" приключи в 05:30 а новият ден в 05:45 със събуждането на малкия господин,реших да изляза да се разходя.Ето снимка от тази сутрин: Green village-Рибарица Извинявам се за лошото качество,но терена бе много тежък. 13 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 Хубава вечер ще да е била... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 След като за мен "вечерта" приключи в 05:30 а новият ден в 05:45 със събуждането на малкия господин,реших да изляза да се разходя.Ето снимка от тази сутрин: Green village-Рибарица DSC_0275.JPG Извинявам се за лошото качество,но терена бе много тежък. На мене ми се чини, че не е баш от терена ;) ;) 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега