Roje Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 На най високите места в Абу Даби - Jumeyrah Etihad Towers- Observation deck at 300 и Capital gate 16 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Подземната река, Сабанг. Вътре снимките не стават. 26 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 В Ловеч на гости на stenk с официално подбрана магеланска делегация Къде си stenk, да ти видим очетата 11 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Това някакъв клонинг на магеланската среща в Рибарица ли е? 4 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Явно е някаква тайна среща. Конспирация. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 март, 2015 Сподели Публикувано: 29 март, 2015 Нямаше конспирация... Тръгнахме да обядваме ! 2 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 А и да добавя - в Истанбул, с една ципура.... Да ги е яд на рибоядящите 13 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 (редактирано) А и да добавя - в Истанбул, с една ципура.... Да ги е яд на рибоядящите image.jpg Това сигурен ли си,че е ципура?На мен пържена ми се вижда.Или ципурата е от женски род и не се вижда на снимката? Редактирано 1 април, 2015 от Emil Chakalov Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 Това сигурен ли си,че е ципура?На мен пържена ми се вижда. Или ципурата е от женски род и не се вижда на снимката? Малко оф-топик, ама на Кьошето на Капалъ чарши има едно супер невзрачно заведенийце, дето правят страхотни ципури на скара. Може там да се яде, а може и за в къщи - дават всичко перфектно опаковано с прибори, подправки и пр. 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 (редактирано) Това сигурен ли си,че е ципура?На мен пържена ми се вижда. Или ципурата е от женски род и не се вижда на снимката? Ципура е, не е пържена, а на плоча..А онова от женски род си е акула, понякога и риба меч... Редактирано 1 април, 2015 от Sun4o 6 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 1 април, 2015 Сподели Публикувано: 1 април, 2015 На плаж в Тенерифе Хаха гладна кокошка просо сънува, честит първи Април и от мен 8 Връзка към коментар
lidia Публикувано: 2 април, 2015 Сподели Публикувано: 2 април, 2015 В Банкок , чакаща за временни документи, поради кражба на паспорти и пари..Утре летя за Пукет -Карон плаж 2 Връзка към коментар
charlotte Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 (редактирано) В Хонконг, закусвам. Първият опит да си взема храна от ресторантче с "меню" само на китайски беше пълен провал Редактирано 3 април, 2015 от charlotte 13 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 3 април, 2015 Сподели Публикувано: 3 април, 2015 Аз се включвам от йорданската страна на Мъртво море, където днес бягахме 10 км като част от организиран маратон. Емоция е да бягаш до най-ниската точка на Земята, но жегата доста ни измъчи. Сега следва барбекю насред една градина с маслинови дървета. Така де, трябва да върнем баланса сред изразходените калории. 19 Връзка към коментар
lidia Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 (редактирано) В Пукет , на Карон в хотел Woraburi Resort &Spa до 16 април Редактирано 4 април, 2015 от lidia 15 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Отделих темата на Rainy, че то си стана като отделен разказ, а пък и тя обеща пътепис после така и така http://magelanci.com/topic/4158-rainy-%D0%B2-%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/ 4 Връзка към коментар
charlotte Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Днес отбелязахме Макао в списъка с посетени държави. Единственото разочарование беше местната едноименна бира. Другото, което си заслужава да се спомене са огромните опашки по фери терминалите и паспортния контрол. Сега пия Tsingtao:) 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Да се отбележа от Египет, че вероятно от утре съм без нет. 25 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Оооо, Мари, завиждам ти!!! Много поздрави на пирамидите и Луксор! И да не забравиш да си направиш картуш като отидете в Луксор... 2 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 4 април, 2015 Сподели Публикувано: 4 април, 2015 Да се отбележа от Египет, че вероятно от утре съм без нет. image.jpg Струва ми се доста от нас пренебрегнахме тази година Египет покрай нестабилната обстановка. Явно ти си от смелчаците! Хубави емоции ти пожелавам и като имаш отново нет, пусни някое успокоително изречение, белким и ние се престрашим, докато не са ни турили задължителните визи. 3 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 5 април, 2015 Сподели Публикувано: 5 април, 2015 Още една обърната снимка от мен Поздрави от Сингапур! 11 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 5 април, 2015 Сподели Публикувано: 5 април, 2015 (редактирано) В Истанбул. Сред море от лалета и хора... Вълшебно е, както винаги! Редактирано 5 април, 2015 от rik4o 34 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 5 април, 2015 Сподели Публикувано: 5 април, 2015 Метрото. От летището. Проба извършена. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега