Фил Публикувано: 11 април, 2015 Сподели Публикувано: 11 април, 2015 само да не е от Карлуково 11 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 11 април, 2015 Сподели Публикувано: 11 април, 2015 (редактирано) ]Поздрави от Страсбург! Редактирано 11 април, 2015 от БраниB 31 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Поздрави от слънчева, празна и чиста София. Ах, колко обичам празниците, когато софиянци си отидат по родните места! 14 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Поздрави и от Колмар(Colmar) 23 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 Последен ден в Ница и последни дълги разходки. Градът определено много ми допада. Преди малко в парк до крайбрежната улица забелязах тази въртележка и ми стана едно такова детско и умилително... Малко остана да се метна на кончето за едно кръгче А този просяк (или уличен артист, не съм сигурен кое от двете) определено впечатли с оригинална идея. Пуснах му някакви стотинки, заслужи си ги 21 Връзка към коментар
Тополска Публикувано: 12 април, 2015 Сподели Публикувано: 12 април, 2015 ... на баня. Пролом баня. Честит празник! 16 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 (редактирано) Христос Воскресе! Честит Великден на всички! В момента съм на градското летище на Буенос Айрес, от където трябва да летя за Игуасу. Явно ще има закъснение на полета, обаче никой не информира с колко. Хората са виснали на опашка за бординг в стройна редица вече 40 минути. И аз повисях пък накрая се разположих удобно на празните седалки да зяпам как другите висят :-). Първа и втора част от пътуването супер успешни. Остават още три части плюс Колония дел Сакраменто. Явно трябваше да седна да пиша тук, за да започне бординга. Редактирано 13 април, 2015 от mililia 22 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Поздрави от Венеция! 12 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Вече съм в Игуасу. Огромна благодарност на всички, посетили водопадите преди мен и споделили нужната информация. С помощта им се придвижвам всякаш цял живот минавам по маршрута 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Вече съм в Игуасу. Огромна благодарност на всички, посетили водопадите преди мен и споделили нужната информация. С помощта им се придвижвам всякаш цял живот минавам по маршрута Да ти е хубаво времето, да ти е хубаво настроениението и да си прекараш добре. И пак пиши, че да не се притесняваме за теб 1 Връзка към коментар
lidia Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Поздрави от Similian islands , Thailand 27 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Поздрави! И в духа на играта "Познай от къде е снимката?" 26 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 април, 2015 Сподели Публикувано: 13 април, 2015 Готино! На границата на трите държави 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 (редактирано) И във Венеция има задръствания... но от гондоли Поздрави от площад Сан Марко. Редактирано 14 април, 2015 от Георги Матеев 27 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 (редактирано) Жоро, поогледай се за някое хубаво ресторантче с типични манджи, моля! След месец ще съм във Венеция и ще ми е от полза. Редактирано 14 април, 2015 от clete 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Жоро, поогледай се за някое хубаво ресторантче с типични манджи, моля! След месец ще съм във Венеция и ще ми е от полза. Ми то типичната италианска манджа е пицата А пицарии колкото щеш. Иначе из малките забити улички често се срещат невероятни ресторантчета с много добра морска храна. Препоръчвам. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Варшава. Скука Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 април, 2015 Сподели Публикувано: 14 април, 2015 Тая Варшава май никой не я харесва Връзка към коментар
lidia Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Поздрави от Khai noi, THAILAND.В мечтите си винаги съм си представяла, че живея на екзотичен остров с красиви плажове с палми и бял пясък, където водата е кристално синя и всеки ден е слънчев. За щастие такива острови съществуват не само в мечтите ми... 25 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Странно, аз ли съм единствената с хубави спомени от Варшава. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Странно, аз ли съм единствената с хубави спомени от Варшава. Нееее, не си само ти. Даже си замислям един 3-4 дневен уикенд, отново, ако намеря евтини билети. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Ми то типичната италианска манджа е пицата А пицарии колкото щеш. Иначе из малките забити улички често се срещат невероятни ресторантчета с много добра морска храна. Препоръчвам. Е, точно за такъв тип храна и заведение ми е питанката. Пицата е ясна. Нещо от рода на паста със сепия - черна такава, морски твари невъобразими......опита ли? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 април, 2015 Сподели Публикувано: 15 април, 2015 Е, точно за такъв тип храна и заведение ми е питанката. Пицата е ясна. Нещо от рода на паста със сепия - черна такава, морски твари невъобразими......опита ли? Опитах няколко вида морски чудесии и всичките ми харесаха. Лошото е, че не мога да ти препоръчам конкретни ресторанти, нито имена нито адреси запомних. Но е лесно - просто се 'изгуби' из малките улички и със сигурност ще намериш нещо интересно и вкусно 5 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 април, 2015 Сподели Публикувано: 16 април, 2015 (редактирано) По-убаво и по-високо от Витоша нема! Редактирано 16 април, 2015 от Hollywood 28 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 16 април, 2015 Сподели Публикувано: 16 април, 2015 Поздрави от Дака, Бангладеш. Гледка от 15тия етаж на хотел 71 Разходката из града е истинско предизвикателство, лудницата е невероятна, често се стига и до разправии Игра на крикет в парка Арменската църква в Дака 39 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега