ECC Публикувано: 7 септември, 2018 Публикувано: 7 септември, 2018 На 7.09.2018 г. в 19:50, Емика каза: Много е красиво! Има ли мигранти в този район? Разшири Най-вероятно има,но не правят впечатление.Сигурно не са мак толкова много. Туристи има доста.Карат ги с автобуси. Наистина доста приятно градче.Ъгловата сграда в зелено е най-старият гестхауст в Германия. 2
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 8 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) Тръгнахме и ние да странстваме.... и вчера след уморителни 900 км. стигнахме до Палич.Едно много цветно място,което е започнало да се обезлюдява и където водата има вкус на желязо.Не я пийте!!! Препоръчвам рибния ресторант на брега на езерото.Порциите са огромни-конкретно рибената супа стига за 4 човека. Палич. След като възстановихме малко силите,благодарение на студените бири и хубавата храна се отправихме към Суботица.Красив и много приятен град,със своите сгради в стил Ар-нуво.Кметството и синагогата впечатляват! Суботица. Днес продължаваме към Австрия и се надявам следващото ми включване да е гарнирано със снимки от Алпите. Редактирано 8 септември, 2018 от krasen_denev 51 8
Mary Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 В Гърция ... дните се изнизват между изгревите и залезите, а лятото е все още тук. 😁 45 4
muchachote Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 На 7.09.2018 г. в 21:31, liliya каза: Севиля Разшири Прекрасни снимки! А колко е входът за La Giralda? Предполагам, че снимките от високо са правени от там. 2
Eti* Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 @liliya, направо настръхнах от снимките от площад Испания. Предстои ми посещение на Андалусия и с твоя помощ се заредих и вдъхновх още повече. 1
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) На 8.09.2018 г. в 4:11, krasen_denev каза: Тръгнахме и ние да странстваме.... и вчера след уморителни 900 км. стигнахме до Палич.Едно много цветно място,което е започнало да се обезлюдява и където водата има вкус на желязо.Не я пийте!!! Препоръчвам рибния ресторант на брега на езерото.Порциите са огромни-конкретно рибената супа стига за 4 човека. Палич. След като възстановихме малко силите,благодарение на студените бири и хубавата храна се отправихме към Суботица.Красив и много приятен град,със своите сгради в стил Ар-нуво.Кметството и синагогата впечатляват! Суботица. Днес продължаваме към Австрия и се надявам следващото ми включване да е гарнирано със снимки от Алпите. Разшири Красене,снимката на Синагогата е невероятна. Те писаха, че изхарчили незнамсиколкоси милиона, за да я реставрират и че, ще я откриват тази година. И наистина е много красива! Преди, когато съм я виждала, имаше доста запуснат вид. Отворена ли беше, видяхте ли я и отвътре? Редактирано 8 септември, 2018 от AlexandraKo
liliya Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) На 8.09.2018 г. в 4:51, muchachote каза: Прекрасни снимки! А колко е входът за La Giralda? Предполагам, че снимките от високо са правени от там. Разшири Предният път когато идвах не можах да вляза, тъй като беше почивен ден и катедралата беше затворена. Вчера с огромно удоволствие влязох, независимо че в най- големия пек висях около час на опашка за билети. Входът е 9€ за възрастни и деца до 14 г са безплатно. 🙂 Билетът включва и кулата. Севиля е един от любимите ми градове и това е място където би отишла отново и отново. Редактирано 8 септември, 2018 от liliya 5
liliya Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 На 8.09.2018 г. в 5:52, Eti* каза: @liliya, направо настръхнах от снимките от площад Испания. Предстои ми посещение на Андалусия и с твоя помощ се заредих и вдъхновх още повече. Разшири Благодаря! Весело и приятно да си изкарате и вие ! От фотоапарата снимките са по- хубави, ни няма как да ги прехвърля, тъй като не нося комп. Поздрави със сутрешния изгрев 🙂 и гледка от терасата! 20 2
Георги Матеев Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) Привет от Братислава. Вече почнахме с музеите, наздраве (макар и с белгийска бира) 🙂 Редактирано 8 септември, 2018 от Георги Матеев 24 1
Цвете Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 Вече съм в къщи, но вчера бях на остров Миконос. Със смесени чувства съм - бяло- сините къщи и улици са красиви, много галерии и църкви на всяка крачка, но някак не ме влюби..... 39
cybersimo Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 Привет от Братислава и от нашата група. По стъпките на @Георги Матеев и ние започнахме с музеите и експонатите. Още от снощи... 26 4 6
cybersimo Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 Нощ на музеите в Братислава. Близкото инспектиране на експонатите продължава. FABRIKA - The Beer Pub 22 4
Marisha Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 Marina di modica. Храната се приготвя само от продукти, произведени в Сицилия и по техни рецепти. Бира и вино също са произведени в Сицилия. 26
Polina Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 (редактирано) Снимки няма да пускам... Само ще кажа, че пием ракия и бяло вино , и бира... на тиферич ...море, щурци и чудна компания. Който разбира - ще ме разбере. 🙂 Наздраве. Редактирано 8 септември, 2018 от Polina Допълнение 20 1
AlexandraKo Публикувано: 8 септември, 2018 Публикувано: 8 септември, 2018 На 8.09.2018 г. в 20:13, Polina каза: Снимки няма да пускам... Само ще кажа, че пием ракия и бяло вино , и бира... на тиферич ...море, щурци и чудна компания. Който разбира - ще ме разбере. 🙂 Наздраве. Разшири Охооо, говорим си с позивнИ, начиииии 1
Erin Публикувано: 9 септември, 2018 Публикувано: 9 септември, 2018 (редактирано) Отранто Редактирано 9 септември, 2018 от Erin 30
ECC Публикувано: 9 септември, 2018 Публикувано: 9 септември, 2018 Финални снимки от Резиденцията във Вюрцбург 34 1
wiliko Публикувано: 9 септември, 2018 Публикувано: 9 септември, 2018 @Георги Матеев леко с музеите... Ниската земя ни очарова и този път, жалко че вече сме на финала на обиколката си : Маркен - пристанището Волендам Маркен Харлем Замъка в Muiden Maastricht ... И нещо за стомаха... 43 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега