patilana Публикувано: 10 септември, 2018 Публикувано: 10 септември, 2018 преди 11 минути , Lindt каза: Вие стискайте палци дъждът през 20-те ни км утре да е равномерен и да няма мъгла. Стискането на палци започна сега! Хубаво ще бъде и в дъжд, и мъгла - истинска Норвегия! 1
bulpa Публикувано: 10 септември, 2018 Публикувано: 10 септември, 2018 Вече в автобуса по последната отсечка на кипърския уикенд Ставровуни манастир Хала султан теке Неолита селище Choirokoitia, повече инфо в темата за ЮНЕСКО Гледки от винените маршрути Морето е ясно, снимки в спотерската тема 🙂 36
Polina Публикувано: 10 септември, 2018 Публикувано: 10 септември, 2018 преди 1 час, FlyTraveler каза: Благодаря за компанията и хубавата баница! Трабваше да се снимаме и на вилата ти всичките. 🙂 Трябваше, ама дъжда ни пришпори, пък и иначе кой знае кога щяхме да тръгнем. Догодина магеланска сбирка на терасата ще спретнем. :) 1
mia69 Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 (редактирано) От първия " ръкав" на Халкидики, в района на Неа Муданя Редактирано 11 септември, 2018 от mia69 33
Популярно мнение Salvuccio Публикувано: 11 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 11 септември, 2018 Поздрави от Лефкада! 50
Моника Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 Първо Жаба могила, за съжаление не можах да вляза тъй като се оказа, че в делничен ден е с предварителна заявка, после в комплекс "Бунтовна", млади хора се грижат за хижите и имат много добри планове за в бъдеще. Пътят до там не е толкова ужасен, колкото бях чела. И за финал по път Антонски водопад. 29
Популярно мнение Lindt Публикувано: 11 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 11 септември, 2018 Днешният преход и ден беше от по-трудните в живота ни 🙂 След 15ти септември може да се качиш само с гид до Тролтунга. За днес прогнозата беше такава, че горещо се препоръчва да не тръгваш, но не ти е забранено. И тъй, от 24 км, първите 19 км валя. Леко, после силно, на Трола порой и после пак в такъв ред на връщане... И усещането да знаеш, че няма как да се откажеш, защото не можеш да стигнеш до сухо място преди автобуса в 5 е много странно, ако си с мокри панталони и обувки, а е 3 градуса. Но видяхме есен - жълта трева, оранжева папрат, червени листа и боровинкови храсти. С много водопади, локви, реки и толкова внушителни скали и камъни... ако имаше слънце и не бяхме мизерни мокри кокошки, щяхме да видим най-голямата красота на света. Сега по-скоро усещам респект към норвежката природа. Ще прощавате за безцветните снимки, но такова ни се падна времето 😉 62 13
traveler Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 А аз очаквах снимка върху езика.Заради лошото време ли не се снимахте?
T.E.Lawrence Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 На кино за пътешественици. "Сама през Иран." Да тренираме за догодина, че ще сме сами, има няма и 6-7 човека. 😄 4 1
Lindt Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 преди 4 минути , traveler каза: А аз очаквах снимка върху езика.Заради лошото време ли не се снимахте? Е, на фотоапарата има 🙂 По принцип се подреждаш на опашка за снимки и те гледат всички какъв си маймун. В хубаво време може да си чакаш там час. Ние само 10 минути. То беше доста смешно снимането днес, защото ако извадим фотоапарат, после има капки по обектива, а всичките ни дрехи са незадържащи вода и не можем да го подсушим. Като седи под дрехите ми пък се запотява. Надявам се една видра да съм успяла да снимам без петна 🙂 6 1
master_of_germs Публикувано: 11 септември, 2018 Публикувано: 11 септември, 2018 Преди 1 час, Lindt каза: Надявам се една видра да съм успяла да снимам без петна 🙂 Пускай я в темата "Животните по света", пък ние ще те популяризираме като откривателка на нов животински вид - "Петниста видра" 😉 10
Популярно мнение Olia Публикувано: 12 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 12 септември, 2018 Не е в момента, но е в последният един месец....нашата голяма Америка...Ню Йорк, Вашингтон, Орландо, Маями, Сан Диего, Тихуана/ Мексико, Седона, Гранд Каньон, Лас Вегас, Лос Анджелис, Монтерей, Сан Франциско и Чикаго. 41 13
Polina Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 преди 56 минути , Olia каза: Не е в момента, но е в последният един месец....нашата голяма Америка... Един Joker ми седи на бюрото и те чака. 🙂 1
Jenbel Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 Преди 1 час, Olia каза: Не е в момента, но е в последният един месец....нашата голяма Америка...Ню Йорк, Вашингтон, Орландо, Маями, Сан Диего, Тихуана/ Мексико, Седона, Гранд Каньон, Лас Вегас, Лос Анджелис, Монтерей, Сан Франциско и Чикаго. Голяма наистина! Чудни снимки! Имаш ли тема, където си споделила за това голямо пътуване? Интересно ми е, да разкажеш подробности. 4
mia69 Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 (редактирано) Редактирано 12 септември, 2018 от mia69 Посиди, изглежда като края на света, всъщност е пясъчен нос... 16
Георги Матеев Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 Импровизирана разходка до Рилските езера. Чакам с нетърпение кебапчетата долу в хижата 🙂 39
Olia Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 преди 6 часа, Polina каза: Един Joker ми седи на бюрото и те чака. 🙂 На следващата сбирка ще се видим:) преди 6 часа, Jenbel каза: Голяма наистина! Чудни снимки! Имаш ли тема, където си споделила за това голямо пътуване? Интересно ми е, да разкажеш подробности. Имам започната тема, но като се прибера ще споделя цялото пътуване с подробностите, благодаря ти за интереса! 3
ven62 Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Импровизирана разходка до Рилските езера. Чакам с нетърпение кебапчетата долу в хижата 🙂 Чакай малко, ти не ходи ли на Рилските езера миналата година. Нещо почваш да ме тревожиш - това си е доста ходене … и всяка година, хм, да почна ли да се притеснявам за теб... 1 5
mary_shery Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 На терасата на хотел Рила в Боровец. Самият хотел е много добре обновен отвътре, няма го вече соца от преди 8 години. Боровец е замрял и се чува само лека народна музика от някое от малкото работещи заведения. 12
chandni Публикувано: 12 септември, 2018 Публикувано: 12 септември, 2018 преди 24 минути , ven62 каза: Чакай малко, ти не ходи ли на Рилските езера миналата година. Нещо почваш да ме тревожиш - това си е доста ходене … и всяка година, хм, да почна ли да се притеснявам за теб... Не беше миналата, а тази... Да не започва да ти изневерява паметта...? Да почна ли да се притеснявам за теб...? 1 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега