Популярно мнение Georgie Публикувано: 23 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 септември, 2018 Приятно време в Сеул. В неделя сутрин има съвсем малко хора в дворцовия комплекс Kyeongbokkung/ с изключение на тези девойки с традиционни корейски носии/.За разлика от търговската зона Myeongdong по обяд.Оживено е и в Gangnam вечерта. 59
Роми Публикувано: 23 септември, 2018 Публикувано: 23 септември, 2018 Два дни обиколки на винарни в Квебек. Разбира се с достаааа дегустиране. 45 1
Георги Матеев Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 преди 8 часа, Tedy каза: Сусурлево по-екзотично от това Бали. 😂 Тъкмо се чудех къде да ходя догодина през юли по време на магеланската инвазия в Бали. Явно ще е в Сусурлево за да има баланс в природата 😀 1 13
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 Търсенето ми на най-стария аналогов компютър в историята на човечеството приключи https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Механизъм_от_Антикитира Май беше по-добра идея да отида направо в археологическия музей на Атина, за да го видя, вместо да го търся там, където е намерен - на Антикитера 🙂 В крайна сметка (за добро или лошо) ферито, което минава един път в седмицата (ако мине) дойде и беше време да си ходя с армаган от местните - буркан с мед и то какъв Малко ферито трябваше да маневрира и да дава назаден понеже пристанището е малко, което беше атракция само по себе си да се наблюдава как такъв голям кораб се върти на 180 градуса в такъв малък залив в продължение на 10-15 минути Ферито бе обслужено от 25% от местното население (петима от 20-те резиденти), като главната им цел бе да вземат 8-те торби хляб, който трябваше да им стигне за няколко дни, 10% (двама) си гледаха бизнеса невъзмутимо отстрани на пристанището, а повечето от останалите 65% (13 островитяни) разпиваха кротко в местния смесен магазин/хоремаг/източник на новини/социален клуб/както искаш го наречи единственото място за социален контакт. Като се замисля, отдавна не бяха осъмвал на такова психеделично и хардкор място. Мислех си също, че Антикитера като най-малко населения остров в Гърция и един от най-трудно достижимите от логистична гледна точка е добра тренировка за Питкерн някой ден 🙂 Китера вече се задава на хоризонта, а аз си мисля, че все още не съм готов за сблъсъка с цивилизацията - та там живеят цели 3000 човека и като пресичам ще трябва да се оглеждам! 🙂 42 7 6
AlexandraKo Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 @ДвуцветкоАко трябва да живееш на такова място, би ли могъл?
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 Импровизирана мини магеланска сбирка покрай басейна на хотела ни в Кута 🙂 А @pikonio ни преподаде първи уроци по дайвинг 🙂 51 5
Популярно мнение edbloom Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 Страхотен трип от Маракеш до Сахара с нощувка в пустинята, яздене на камили и т.н 🙂 Пътят до тук е много красив и също си е голямо изживяване 🙂 76
bad kid Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 Какви са градусите в момента там?
edbloom Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 (редактирано) Ние сме до Загора, това не е голямата Сахара, но е началото все пак - тук е 23 сега и 18 през нощта 🙂 В Маракеш е 23 сутрин и 38 през деня, но е много приятно . Снощи си говорих с човека от горната снимка, живее и подържа кампа от 4 години и го разпитвах за различните месеци как е и го питах кога е най-доброто време за пустинята и каза - точно сега ! 🙂 Редактирано 24 септември, 2018 от edbloom 8
Tedy Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 преди 6 часа, Георги Матеев каза: Тъкмо се чудех къде да ходя догодина през юли по време на магеланската инвазия в Бали. Явно ще е в Сусурлево за да има баланс в природата 😀 Ей там ще видиш бали. 😁 1 4 1
Zaro Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 преди 52 минути , edbloom каза: Страхотен трип от Маракеш до Сахара с нощувка в пустинята, яздене на камили и т.н 🙂 Пътят до тук е много красив и също си е голямо изживяване 🙂 Това на втората снимка Кадафи на млади години ли е? 8
Популярно мнение Dian Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 Ла Рошел,Франция. 🙂 55
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 (редактирано) Малко снимки от концерта на Род Стюарт снощи в Букурещ. Sony RX100 би могъл да свърши добра работа в подходящи ръце. Снимките са правени без подпиране на апарата и не са обработвани: Днес, 03:45 сутринта - фонтаните на площад Унирий: Малко Букурещ от предния ден: Редактирано 24 септември, 2018 от FlyTraveler 63 12
Популярно мнение edbloom Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 На 22.09.2018 г. в 16:52, Jenbel каза: Звучи чудесно, дай снимки!! Имам хиляди вече, но бавно се качват 🙂 51 1
ECC Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 преди 2 часа, FlyTraveler каза: Малко снимки от концерта на Род Стюарт снощи в Букурещ. Sony RX100 би могъл да свърши добра работа в подходящи ръце. Снимките са правени без подпиране на апарата и не са обработвани: Днес, 03:45 сутринта - фонтаните на площад Унирий: Малко Букурещ от предния ден: Аз съм типичен пример за обратното.Говоря за Sony RX100
FlyTraveler Публикувано: 24 септември, 2018 Публикувано: 24 септември, 2018 (редактирано) преди 32 минути , Emil Chakalov каза: Аз съм типичен пример за обратното.Говоря за Sony RX100 E, хайде сега... Не си спомням нещо да ме е впечатлило (негативно) от каквото съм видял... 🙂 Това, което имах предвид е, че тази малка машинка има доста възможности, които ако се разучат и използват правилно, могат да дадат изненадващо добри резултати (ръчни и полуавтоматични настройки, задаване на определени функции на различни бутони и пр.) Редактирано 24 септември, 2018 от FlyTraveler 1
Популярно мнение bulpa Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 Днес на остров Джърси Поздрави от Кишка - най-старата горила в парка на Джералд Даръл, родена 1978 год. И Рейми - очилата мечка, единствена от сем. Мечки, която живее в Южна Америка. Две думи за парка на Джералд Даръл, там където дивите животни са гледани като домашни любимци. Който е запознат с творчеството му, е наясно с каква любов е изграден парка. Всяко животно си има име. В определени часове, гледачите на животните разказват за тях и как се грижат. Попаднах на представянето на орангутаните - ами, съвсем като в човешкото общество е поведението им. А отношението, с което гледачът им разказваше за тях ме трогна много, и не само мен 🙂 Снимки - засега няма. Замъкът Елизабет Дървото на свободата Полета, на връщане от острова, предложи панорамна обиколка над Лондон - островърхото нещо е Шард, най-високия небостъргач на Европа (ако някой не го е изпреварил) 49 1 9
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 24 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 24 септември, 2018 преди 12 часа, AlexandraKo каза: @ДвуцветкоАко трябва да живееш на такова място, би ли могъл? Трудно. Доста. Освен тривиалните причини и придобивки на 21-ви век (по-скоро липси на такива) го има и тежкия психологически момент на чувството за изолация. Наблюдавах ги местните, средната възраст е 55+ и още нагоре. Знаят си и кътните зъби, седят в кръчмата и тежко пушат. Никой не говори, няма диалог, все едно всеки е сам. От време на време някой подхвърли фраза във въздуха без да има за цел да подкара разговор, просто тази фраза излиза сякаш като отприщване на някакво натрупано тежко напрежение породено от ежедневието на изолацията. Човек не трябва да е много добър психолог, за да ги улови тези моменти 🙂 Иначе ги усещаш, че са добри хора по природа. В същото време ми правеше впечатление, че колкото и може би да си мразиха физиономиите, все гледаха да бъдат заедно през целия ден. Просто си седяха заедно и си мълчаха, имах чувството, че владеят телепатията 🙂 Ето и малко лица от местния пейзаж Иначе както споменах 4G нета е изненадващо мега добър и смея да твърдя по-бърз от този в центъра на София - може би защото няма кой да го ползва 🙂 Та с този добър нет се виждам там от април до октомври 🙂 А о-в Китира вече е друга бира. Пътищата правят осморки, на места даже и две коли могат да се разминат 🙂 А отгоре се разкриват епични гледки А в местната кръчма няма меню - директно те вкарват в кухнята да си избереш какво искаш да хапнеш или да ти сготвят 🙂 Хубав край, хубави хора 🙂 55 9 2 1
Популярно мнение desislavna Публикувано: 25 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 септември, 2018 В Хургада, където 8-ми ден се радвам на разкошното море, чудесното и изненадващо приятно време, независимо от високите температури. А като любител на морската храна мога да кажа, че тук, наравно с многобройните котки, съм изключително щастлива от рибните ресторанти. А камилите ги паркират на определените места 61 4 2
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 септември, 2018 Продължаваме с обиколката на Бали. Казват, че саронгът ми бил отивал... 🤣 62 2 4
П.Кръстев Публикувано: 25 септември, 2018 Публикувано: 25 септември, 2018 А ние вече сме в Джогджа, утре шофьорът ни взима в 08:00 и започваме обиколка на храмовете. Засега една снимка с гледка от хотелската стая, в близост до Малиоборо. 😄 20 1
ven62 Публикувано: 25 септември, 2018 Публикувано: 25 септември, 2018 преди 5 часа, Георги Матеев каза: Продължаваме с обиколката на Бали. Казват, че саронгът ми бил отивал... 🤣 Не стига, че е в Бали, ами и саронгът му отивал. Да бе !? 1 8
Популярно мнение домосед Публикувано: 25 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 25 септември, 2018 Хапвам сандвич в някакъв парк с желязна конструкция в него 25 1 3 23 1
jungfraujoch Публикувано: 25 септември, 2018 Публикувано: 25 септември, 2018 преди 32 минути , домосед каза: Хапвам сандвич в някакъв парк с желязна конструкция в него Ех,че хубаво! 1
Фил Публикувано: 25 септември, 2018 Публикувано: 25 септември, 2018 Преди 1 час, домосед каза: желязна конструкция в него Стабилна ли е, нещо афиф ми изглежда? 1 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега