mary_shery Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 Това истинска снимка ли е или има огледала, които правят човека все едно е във въздуха? Много ефектно ти се е получила снимката. 2
Иван Попов Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 Така и аз малко да понапиша и тук. Първо да на БЛАГОДАРЯ НА @Георги Матеев затова, че ми купи билетите за Братислава с онези сайтове на по - 4.30 паунда или нещо такова. Днес продължих с еднодневна разходка във Виена! Така, че специални поздрави от "Градът на изкуството". Пратера Ех колко хубаво го редят.... Малко падна де ама това няма значение! И с моя нов приятел, малко е на покрива ама нищо. 😃 37 1 1
Иван Попов Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 (редактирано) Продължаваме.... Като за закуска ми беше Белведере! Паметникът на Съветската армия! Получи се и дъга. Следващите снимки са от Карлскирхе! Операта Албертина Библиотеката От Шьонбрун И малко от високо Редактирано 28 септември, 2018 от Иван Попов Грешка 39 2
Популярно мнение edbloom Публикувано: 28 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 28 септември, 2018 (редактирано) Поздрави от летището в Рабат 🙂 Последната една седмица беше като на кино - първо идване в Африка, първи път в Мароко и арабска държава, 2-3 дни в Маракеш, пътуване из планини и долини до Сахара с нощувка там, после полет до Фес с легендарната му 90 км улички Медина, пътуване до Шефшауен - страхотно е, и накрая Казабланка и Рабат 🙂 Велики 8 дни тук - не падна под 30 градуса в средата на Септември, Мароко е абсолютно страхотно, много ме впечатли, хората тук са много добри и приятелски настроени - ще се идва пак, няма как 🙂 Редактирано 28 септември, 2018 от edbloom 75 5
домосед Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 В града на пикаещите бронзови фигури 22 13
wiliko Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 Матеев като рече вулкан, те един позаспал в Сицилия 42
Георги Матеев Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 преди 10 часа, mary_shery каза: Това истинска снимка ли е или има огледала, които правят човека все едно е във въздуха? Много ефектно ти се е получила снимката. Напълно истинска снимка - просто съм скочил доста нависоко. 3 1 3 2
П.Кръстев Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 ukuwatu temple. Чакаме началото на традиционните Ramayana Fire sances по време на залез. Снимката е от снощи. 33 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 29 септември, 2018 (редактирано) Tirta Gangga в северно Бали. Бях омагьосан от това място... Редактирано 29 септември, 2018 от Георги Матеев 75 6
Иван Попов Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 (редактирано) Така и продължаваме със замъка Девин! Това е пред радиото в Братислава. Тук съм с моя нов приятел! Католическата църква! В момента тази и другата седмици има т.н. "Бяла нощ". "Бялата нощ" превръща Братислава улица за четвърта година на вълшебна нощна разходка през съвременното изкуство. Билетът за атракциите е 8евро. Ето и някои от тях! Първото е безплатно! Всичко е много хубаво! Редактирано 29 септември, 2018 от Иван Попов 41 4
Worldismine Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 Цял ден на ергенско (не мое). Яко фън с атв-та 20
liliya Публикувано: 29 септември, 2018 Публикувано: 29 септември, 2018 На концерт на Дейвид Гарет в Арена Армеец :).... беше страхотно! 24
Branko Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 преди 6 часа, Worldismine каза: Цял ден на ергенско (не мое). Яко фън с атв-та Дай снимки от през ноща 😂 8
bulpa Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 преди 9 часа, liliya каза: На концерт на Дейвид Гарет в Арена Армеец :).... беше страхотно! Страхотен концерт направи! И доста говореше на български 🙂 2
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 30 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 30 септември, 2018 Тези дни из Йордания: 71 10
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 30 септември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 30 септември, 2018 На 1 час от Бали - Нуса Пенида 54 5
seagull_29 Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 На 28.09.2018 г. в 22:01, edbloom каза: Поздрави от летището в Рабат 🙂 Последната една седмица беше като на кино - 🙂 Живот си живееш, в любимото Мароко 😛 1
Цвете Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 (редактирано) преди 1 час, П.Кръстев каза: На 1 час от Бали - Нуса Пенида Хареса ли ви? Надявам се да разкажеш за това пътуване, че цял магекански полк е след вас 😀😀😉 Редактирано 30 септември, 2018 от Цвете 3 1
mary_shery Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 Днес се разходихме малко в Рила по пътечката от Кирилова поляна до Сухото езеро и минахме през него в буквалния смисъл. 😉 Отбелязахме и Магеланци на мястото. 29 6
master_of_germs Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 преди 11 минути , mary_shery каза: Днес се разходихме малко в Рила по пътечката от Кирилова поляна до Сухото езеро и минахме през него в буквалния смисъл. 😉 Отбелязахме и Магеланци на мястото. При вида на сухото Сухо езеро ми идеше да възкликна: "Това не е библейско!" Обаче осъзнах, че съм в грешка и тръгнах напред. Не знам, дали се чувствах повече като Мойсей, пред когото водите са се отдръпнали, или като Исус, който вървял по Галилейското езеро 😄 Разликата е, че гореспоменатите двама не се били част от нашия форум 😉 Рових пръстта с тия две ръце с надеждата отдолу да избие водица... Уви! Не било писано да стане чудо и да потече вода; най ми било писано "Магеланци" 🙂 7 2
Иван Попов Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 Купонът продължават! От сутринта в Братислава 😀 та до вечерта в Будапеща! И малко снимки от Будапеща. 34 1 3
wiliko Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 Стромболи изригване на живУ 34 2 6
П.Кръстев Публикувано: 30 септември, 2018 Публикувано: 30 септември, 2018 преди 6 часа, Цвете каза: Хареса ли ви? Надявам се да разкажеш за това пътуване, че цял магекански полк е след вас 😀😀😉 Ще гледам да разкажа, на Нуса Пенида ни хареса много. 1
aleksandrina Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 8 hours ago, wiliko said: Стромболи изригване на живУ И още "на живУ" :) https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/italia/sicilia/messina/stromboli.html
Georgie Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 На 28.09.2018 г. в 22:01, edbloom каза: Поздрави от летището в Рабат 🙂 Последната една седмица беше като на кино - първо идване в Африка, първи път в Мароко и арабска държава, 2-3 дни в Маракеш, пътуване из планини и долини до Сахара с нощувка там, после полет до Фес с легендарната му 90 км улички Медина, пътуване до Шефшауен - страхотно е, и накрая Казабланка и Рабат 🙂 Велики 8 дни тук - не падна под 30 градуса в средата на Септември, Мароко е абсолютно страхотно, много ме впечатли, хората тук са много добри и приятелски настроени - ще се идва пак, няма как 🙂 Hassan II Mosquе,построена на ръба на Атлантическия океан ,ме впечатли много !Страхотен тур си направил! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега