AlexandraKo Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 В салона на Т1, чакаме си полета за Мадрид. Лелееее, от последното ни посещение през август, вече има и сандювчета:)))) С бялото винце са съвсем сюйтабъл.:)))))) 15 3 4
traveler Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 (редактирано) Преди 1 час, AlexandraKo каза: В салона на Т1, чакаме си полета за Мадрид. Лелееее, от последното ни посещение през август, вече има и сандювчета:)))) С бялото винце са съвсем сюйтабъл.:)))))) Да не ви стане тежко от тези сандвичища.Приятен Галапагос. Скоро четох Вонегът и пак ми се приходи. Редактирано 1 октомври, 2018 от traveler 1
AlexandraKo Публикувано: 1 октомври, 2018 Публикувано: 1 октомври, 2018 преди 3 часа, traveler каза: Да не ви стане тежко от тези сандвичища.Приятен Галапагос. Скоро четох Вонегът и пак ми се приходи. Ааааа, много добре хапнахме/пийнахме. И вече сме кацнали в Мадрид, точно по разписание. Сега, ако ни дойдат и куфарите, ще сме китка.:))))) 11 1 1
Популярно мнение Роми Публикувано: 1 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 1 октомври, 2018 (редактирано) Завръщане от Канада, обиколка на Квебек и Онтарио. Честно казано съм леко разочарована - няма толкова червени дървета, на които се надявах; има много бездомни и то млади бели хора, което ме изненада ; и за пореден път разбирам, че нашите мигранти многооо често дават захаросана версия за живота на държавата, в която са и на собствения си живот там. Иначе винарните са приятни, Монт Треблант е приятен и изобщо целите Лорентиански планини. А за есента- хората честно си признават, че последните години са разочарование, климатични промени - есента се забавя, а с това вероятността да станат направо кафяви листата по дърветата се увеличава многократно и изобщо най-красивите и популярни снимки са от преди поне 5-6 години :-))). А Ниагара и от канадската страна ми се видя, както и от американската преди години, не достатъчно внушителна... Абе не като Игуасу или Анхел... Редактирано 1 октомври, 2018 от Роми 56 1
mu_ry Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 (редактирано) продължавам със снимките из Лондон 🙂 имахме прекрасна среша със @searus и нейния малчо , надявамс е скоро да направим и по-голяма мафелнаска среща в града 🙂 Редактирано 2 октомври, 2018 от mu_ry 38
Георги Матеев Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 Кулите Петронас в Куала Лумпур. Впечатляващи както винаги 🙂 48
Гост Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 преди 49 минути , mu_ry каза: продължавам със снимките из Лондон 🙂 имахме прекрасна среша със @searus и нейния малчо , надявамс е скоро да направим и по-голяма мафелнаска среща в града 🙂 И никакво обаждане на Рейни 😞
Zaro Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 преди 26 минути , домосед каза: Зяпам едно тепе от друго тепе Кое от трите точно ? 1 1
домосед Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 преди 27 минути , Zaro каза: преди 27 минути , Zaro каза: Кое от трите точно ? Ако не се лъжа, това на снимката е повече Джамбаз тепе, отколкото Таксим тепе, и съвсем не е Небет тепе, а е снимано от Сахат тепе 1 1
mu_ry Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 Преди 1 час, Rainy каза: И никакво обаждане на Рейни 😞 беше работен ден, следобяд 🙂 Бяхме се приготвили за уикендска среща, но имаме болни в групата ... Но скоро може да ни очакваш 🙂
домосед Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 (редактирано) преди 55 минути , Zaro каза: преди 55 минути , Zaro каза: Пак зяпам едно тепе от друго тепе Редактирано 2 октомври, 2018 от домосед 16
bulpa Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 преди 5 минути , домосед каза: Ако не се лъжа, това на снимката е повече Джамбаз тепе, отколкото Таксим тепе, и съвсем не е Небет тепе, а е снимано от Сахат тепе Отивай в Рахат тепе, кво се занимаваш с никому неизвестни тепета 😉 2 2
Zaro Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 преди 17 минути , домосед каза: Пак зяпам едно тепе от друго тепе Ако отидеш на мястото на първия ресторант на открито в Пловдив, който гледа към Дановия хълм (Сахата), ще видиш най-хубавата махала в Пловдив - между двете тепета и Цар Симеоновата градина. Това е старата буржоазна част на Пловдив, в която до началото на 90-те имаше предимно къщи за по 1-2 семейства на макс. 2-3 етажа, с малко изключения по 4. Това е моята махала. 5
koliob Публикувано: 2 октомври, 2018 Публикувано: 2 октомври, 2018 (редактирано) Isle of Arran Редактирано 2 октомври, 2018 от koliob 26 1
Популярно мнение wiliko Публикувано: 2 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 октомври, 2018 (редактирано) Още един остров на път за къщи... Капри, деня започна с прекрасен изгрев над Faraglioni, после имаше дъжд, слънце и обиколка по суша и вода... Редактирано 2 октомври, 2018 от wiliko 55 7
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 2 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 октомври, 2018 (редактирано) Konnichiwaaaa Редактирано 2 октомври, 2018 от П.Кръстев 61 6
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 октомври, 2018 Пандите от шанхайския зоопарк пращат поздрави на форума (и специално на @Rainy и @jungfraujoch) 🙂 В Китай в момента празнуват Golden Week - годишнина от основаването на Народната Република - и навсякъде е лудница. А аз пък отново се наслаждавам на любимата ми гледка към небостъргачите. 54 3
jungfraujoch Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Пандите от шанхайския зоопарк пращат поздрави на форума (и специално на @Rainy и @jungfraujoch) 🙂 В Китай в момента празнуват Golden Week - годишнина от основаването на Народната Република - и навсякъде е лудница. А аз пък отново се наслаждавам на любимата ми гледка към небостъргачите. Благодаря!
Дани Магелани Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 преди 43 минути , Георги Матеев каза: Пандите от шанхайския зоопарк пращат поздрави на форума (и специално на @Rainy и @jungfraujoch) 🙂 Вече ти завидях! Много!
Красен Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 1 hour ago, Дани Магелани said: Вече ти завидях! Много! Сигурен ли си че завиждаш? Ето какво е в момента тук в Китай. 😁😁 5 19 18
Дани Магелани Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 преди 3 часа, Красен каза: Сигурен ли си че завиждаш? Ето какво е в момента тук в Китай. 😁😁 За китайците не бих завидяла. За пандите ми беше думата. Големи сладури са!
Красен Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 Just now, Дани Магелани said: За китайците не бих завидяла. За пандите ми беше думата. Големи сладури са! Виж за пандите да, сладури са наистина. 🙂 1
Sara Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 Кратко бягство сме си спретнали в Старосел. Защо всички лежат в спа -центъра ,когато има такава красота и история наоколо, не мога да го проумея ?! Бяхме единствените ,които ходихме пеш от комплекса до Четиньова могила. Днес до " Момини гърди". Видяхме диви циклами/есенно ботурче/. Всичко стои, само трябва някой да го покаже и разкаже. Наздраве, Магеланци! 38 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега