chandni Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 8 часа, Tedy каза: 2 дена ... хапване Е, значи си намерила какво... Да не те мислим, че си останала гладна. 1
Tedy Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 2 часа, chandni каза: Е, значи си намерила какво... Да не те мислим, че си останала гладна. Абееее, хапването е с променлив успех. Уж ям, а все съм гладна. 😃 2
chandni Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 13 минути , Tedy каза: Уж ям, а все съм гладна. Не искам аз да го казвам, амааааа... сигурна ли си, че не сииии... 1 3
neuromancer Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 30 минути , Tedy каза: Абееее, хапването е с променлив успех. Уж ям, а все съм гладна. 😃 Ами на салата и гарнитура така става 🙂 1 2
Популярно мнение Worldismine Публикувано: 15 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 октомври, 2018 На Гуатапе красотата хапе! Говоря за гледките хахах 77 1 5
Популярно мнение Ники Петров Публикувано: 15 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 октомври, 2018 Поздрави от Рованиеми ! С @mradulova ни предстои 10 дневно приключение из Лапландия. 67 11 1
Гост Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 32 минути , Worldismine каза: На Гуатапе красотата хапе! Говоря за гледките хахах Леле, колко човека сте в Колумбия... весело от мен, чудни снимки - аз мра за шарения 🙂
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 15 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 15 октомври, 2018 Ние вече сме изпружени на плажа в Доминикана. Че даже, се излигавихме с ей това: Малииии, къв страх брах, а после, като няма накъде,стана кеф.:)))) А днес, океанът непрекъснато си мени цвета. Тюркоазено, синьо, тъмносиньо, зелено... преди 19 минути , Rainy каза: Леле, колко човека сте в Колумбия... весело от мен, чудни снимки - аз мра за шарения 🙂 Намаляхмееее! 51 5
slujitel Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 2 часа, Worldismine каза: На Гуатапе красотата хапе! Говоря за гледките хахах Радвам се, че видяхте Гуатапе, толкова е хубаво там. 2
Tedy Публикувано: 15 октомври, 2018 Публикувано: 15 октомври, 2018 преди 2 часа, Rainy каза: Леле, колко човека сте в Колумбия... весело от мен, чудни снимки - аз мра за шарения 🙂 Много сме, силни сме. 🤣 4 4
mirosn Публикувано: 16 октомври, 2018 Публикувано: 16 октомври, 2018 (редактирано) Карам колело по крайбрежната алея в Палма(Майорка)любувайки се на хубавото време и се натъкнах на тази корабокруширала яхта през нощта,след което се порадвах на приземяващите се самолети. Редактирано 16 октомври, 2018 от mirosn 39 1
AlexandraKo Публикувано: 16 октомври, 2018 Публикувано: 16 октомври, 2018 В Алтос де Чавон - селището на богатите в Доминикана. Тук имат вили Вин Дизел, Шварценегер, Джоли, и подобни:)))Любимо място на богатите американци. Много е хубаво. 44 3
Емика Публикувано: 16 октомври, 2018 Публикувано: 16 октомври, 2018 Барлета, Италия. Много хубав град. Castello Svevo Колосът 47 1
bibi Публикувано: 16 октомври, 2018 Публикувано: 16 октомври, 2018 Емика, как е плажът ? Заплюла съм го за море.
Емика Публикувано: 16 октомври, 2018 Публикувано: 16 октомври, 2018 (редактирано) преди 6 часа, bibi каза: Емика, как е плажът ? Заплюла съм го за море. Хубав ми изглежда, с пясък! И аз за това си мислех, трябва да го проучим допълнително. Барлета е в сянката на Бари, по-хубав е. Дворецът на Мара Мара искала не само откъм главния път, а и от към морето, дворецът й да изглежда красив. Така и го направил арх.на Лече, специално нает. Много е хубав Барлета, а е в сянката на Бари, днес имаше 5 туриста, а е толкова красиво. На 1 час от Бари, 4.20 евро за посока с влак. Редактирано 16 октомври, 2018 от Емика Пр.гр. 37 1
Популярно мнение cck Публикувано: 17 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 17 октомври, 2018 Narrow Water Castle // N. Ireland 52
Популярно мнение Tedy Публикувано: 17 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 17 октомври, 2018 С една малка самальотка, трима магеланци се приземихме в напеченото от слънцето градче Ла Макарена, Колумбия. Военна зона и много щъкащи униформени с автомати, вписахме се идеално. Идеята ни за лежерен следобед се разби на пух и прах, в момента, в който разбрахме, че може да се занесем и спим в парка на Каньо Кристалес. Валеше проливно и беше малко наводнено, но сърца магелански не мож ги спря и с приятно цопкане тук и там се озовахме някъде на майната си. А това е пътят. @Worldismine по трасето. В шеги и весело настроение мина вечерта и дойде денят за обиколка на цветната река, която на облаци хич не е цветна, но ние сме си късметлии и за нас слънцето огря щедро. И я видяхме! Каньо Кристалес. 64 4 23
mililia Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 Чудно е! Прекрасно, шарено и вълшебно! Теди, природата те обича! 1
Tedy Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 7 минути , mililia каза: Чудно е! Прекрасно, шарено и вълшебно! Теди, природата те обича! Поредният хубав спомен! 🙂 3
Worldismine Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 36 минути , Tedy каза: Поредният хубав спомен! 🙂 Някой от форума беше споменал, че била мътна река. Що за инсинуации 😁😁😁 1
Дани Магелани Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 Преди 1 час, Tedy каза: С една малка самальотка, трима магеланци се приземихме в напеченото от слънцето градче Ла Макарена, Колумбия. Военна зона и много щъкащи униформени с автомати, вписахме се идеално. Идеята ни за лежерен следобед се разби на пух и прах, в момента, в който разбрахме, че може да се занесем и спим в парка на Каньо Кристалес. Валеше проливно и беше малко наводнено, но сърца магелански не мож ги спря и с приятно цопкане тук и там се озовахме някъде на майната си. А това е пътят. @Worldismine по трасето. В шеги и весело настроение мина вечерта и дойде денят за обиколка на цветната река, която на облаци хич не е цветна, но ние сме си късметлии и за нас слънцето огря щедро. И я видяхме! Каньо Кристалес. Страхотно попадение! Георги може да сложи цветната река на корицата на календара. Надявам се да не е късно! 3
AlexandraKo Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 4 часа, Tedy каза: Поредният хубав спомен! 🙂 Еее, Теди, радвам се, че успяхте! Завижд, завижд, завииижд!:)))) Туй ми ти време хич не беше с нас.:((((( 1
liliya Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 (редактирано) Хораааа, с тази Колумбия направо ме разбихте (в добрия смисъл на думата) 🙂 Ако някой тръгне натам догодина и си търси компания съм готова да се включа. 😉 Редактирано 17 октомври, 2018 от liliya 2 1
mililia Публикувано: 17 октомври, 2018 Публикувано: 17 октомври, 2018 преди 2 часа, liliya каза: Хораааа, с тази Колумбия направо ме разбихте (в добрия смисъл на думата) 🙂 Ако някой тръгне натам догодина и си търси компания съм готова да се включа. 😉 Хах, преди два дни имаше чудесни билети за по 350 евро до там, но аз докато взема решението да пътувам дори и сама, цената се вдигна. Сега решението е налице, даже вече има и желаещи спътници 🙂 ама билетите ги няма! Какво нещо е живота! 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега