neuromancer Публикувано: 21 октомври, 2018 Публикувано: 21 октомври, 2018 най-много ми липсва есента в България В Родопите и Стара планина около 20-25 октомври е приказка 13
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 21 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 21 октомври, 2018 Писах набързо “локо софия” из Лазурния бряг. Сен Пол дьо Ванс Монако Ница Антиб Определено не е региона, за който вече правя планове за следващото лято. Да, красиво е, има невероятни изблици на архитектура и спиращи гледки дъха и всичко в този дух. Но всичко е прекалено урбанизирано, напудрено, масово. А всички тези чички с коли, на които не им знам имената (на колите, не на чичките) пред казината и лодки (разбирай яхти) за по $600 милиона (да правилно чухте, $600 милиона) на други постсъветски чички ми дойде малко нанагорно и меко казано пошло и нелепо. Само добрата (ама наистина добра) морска храна в региона и музея на Пикасо в Антиб (без да съм на ти с изкуството) бяха от малкото неща, които ме караха да пофантазирам. Всичко друго ми идваше лекинко на ръба на кича и малко отвъд ама това си е само лично мое мнение .. 47 3 2
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 3 часа, Двуцветко каза: Писах набързо “локо софия” из Лазурния бряг. Сен Пол дьо Ванс Монако Ница Антиб Определено не е региона, за който вече правя планове за следващото лято. Да, красиво е, има невероятни изблици на архитектура и спиращи гледки дъха и всичко в този дух. Но всичко е прекалено урбанизирано, напудрено, масово. А всички тези чички с коли, на които не им знам имената (на колите, не на чичките) пред казината и лодки (разбирай яхти) за по $600 милиона (да правилно чухте, $600 милиона) на други постсъветски чички ми дойде малко нанагорно и меко казано пошло и нелепо. Само добрата (ама наистина добра) морска храна в региона и музея на Пикасо в Антиб (без да съм на ти с изкуството) бяха от малкото неща, които ме караха да пофантазирам. Всичко друго ми идваше лекинко на ръба на кича и малко отвъд ама това си е само лично мое мнение .. Един от любимите ми музеи, всеки път , като ходим по онези места се отбиваме. Ама, ние сме пристрастени и влюбени до живот в Антиб.:)))) 6 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 22 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 22 октомври, 2018 Jardin, Колумбия. Пътуваме си през Андите, а около нас най-невероятното зелено и гледки към кафеени плантации. Градчето, което уместно е наречено Градина. Цветно, пълно с хора. Неделя е и всички са на площада. Шарените столове са направени от кожа и са много ефектни. Гаучоси. Гледка към града. Сладоледът им е невероятно вкусен За мен беше страхотно изживяване да съм тук. 🙂 77 1 1 8
aleksandrina Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 10 minutes ago, Tedy said: Jardin, Колумбия. Цветно, пълно с хора. Неделя е и всички са на площада. Шарените столове са направени от кожа и са много ефектни. За мен беше страхотно изживяване да съм тук. Невероятно цветно настроение! 4
Tedy Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 1 минута , aleksandrina каза: Невероятно цветно настроение! По-шарен град не бях виждала. 🙂 3
slujitel Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 21 минути , Tedy каза: По-шарен град не бях виждала. 🙂 В Гуатапе ходи ли?
Популярно мнение MCC Публикувано: 22 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 22 октомври, 2018 На обяд с гледка в Tolka, района на Анапурна, Непал. 52 3
tch Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 @chandni @wiliko Снимките на Дяволския мост с каква техника са правени и долу-горе по кое време на деня? Аз веднъж съм ходил там и нямаше грам намек за отражение на моста във водата 😔 1
wiliko Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 17 минути , tch каза: @chandni @wiliko Снимките на Дяволския мост с каква техника са правени и долу-горе по кое време на деня? Аз веднъж съм ходил там и нямаше грам намек за отражение на моста във водата 😔 конкретно моите пуснати тук са правени с телефон Sony Z5, около 14:30-15:00 ч 2
chandni Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 29 минути , tch каза: @chandni @wiliko Снимките на Дяволския мост с каква техника са правени и долу-горе по кое време на деня? Аз веднъж съм ходил там и нямаше грам намек за отражение на моста във водата 😔 Снимката е правена с Canon 600D с китовия обектив (18-55mm STM) на максимално затворена бленда (f22) и с ND8 филтър на малко над 1 секунда експозиция (в момента нямам оригинала, за да видя EXIF-a). Правена е около 15:30. 2 2
wiliko Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 В момента, chandni каза: Снимката е правена с Canon 600D с китовия обектив (18-55mm STM) на максимално затворена бленда (f22) и с ND8 филтър на малко над 1 секунда експозиция (в момента нямам оригинала, за да видя EXIF-a). Правена е около 15:30. някъде сме се разминали вчера по трасето, че ние към 15:00 тръгнахме от моста да се прибираме към София... 2
Lyubina Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 Боже, Боже, като гледам по какви екзотични местенца се разхождате... пък аз без крака останах да се шматкам из Виена, послушах съвета на магеланци и се метнах още в ранни зори на трамваи и .... в Гринцинг. Очарователно местенце е, благодаря за идеята. И време уцелих. Вече е време да си ходя към хотела, че ще трябва и да се работи. Снимки няма, че съм с багажа 😉 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 22 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 22 октомври, 2018 Обратно в St. John's, Канада, където чакаме полета си за Дъблин довечера. Междувременно се разходихме до Cape Spears - "най-източната точка на Северна Америка" - и подишахме от любимия океански въздух. Щракнахме и един огромен нюфаундленд, който беше одрал кожата на стопанина си 🙂 54 1 12
Tedy Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 6 часа, slujitel каза: В Гуатапе ходи ли? Предстои. Сега сме в друго интересно градче. 1
ruwenzogy Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 7 часа, Tedy каза: Jardin, Колумбия. Пътуваме си през Андите, а около нас най-невероятното зелено и гледки към кафеени плантации. Градчето, което уместно е наречено Градина. Цветно, пълно с хора. Неделя е и всички са на площада. Шарените столове са направени от кожа и са много ефектни. Гаучоси. Гледка към града. Сладоледът им е невероятно вкусен За мен беше страхотно изживяване да съм тук. 🙂 Това някакъв град ли е и къде се намира? Изглежда страхотно. 1
Tedy Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 15 минути , ruwenzogy каза: Това някакъв град ли е и къде се намира? Изглежда страхотно. Страхотен е целият район Антиокия, през който се пътува. На 150 км южно от Меделин. Природата и гледките са невероятни, градчетата също. Днес сме в следващото. 5
muchachote Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 На 22 октомври, 30 градуса в Аман. Започва да ми липсва хладната софийска есен. 39 1
Моника Публикувано: 22 октомври, 2018 Публикувано: 22 октомври, 2018 Днес в Ница, времето е прекрасно, още става за слънчеви бани, а видях и доста хора, които се къпеха в морето.😀 29 1
Популярно мнение lyusi Публикувано: 22 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 22 октомври, 2018 Вече съм си в къщи, но не мога да не споделя вчера и онзи ден 🙂 Ното И още малко Сиракуза Гледката от терасата на апартамента Нито едно придвижване в това пътуване не ни се получи от раз /кацане от втори опит, отменени влакове и автобуси/, но и в това си имаше чар-ето такива неща забелязахме докато си висяхме по гарите 50 2
Популярно мнение Tedy Публикувано: 23 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 октомври, 2018 (редактирано) Херико, Колумбия -родното място на първата колумбийска светица, канонизирана от Папата. Популярно място за религиозен туризъм. Е, не беше това причината, която ме доведе тук, а моята си страст към мащабни панорамни гледки. 😊 Зеленко по пътя. С пристигането се закотвих на хълма със статуята над града. Катедралата в центъра, до която беше хотелът ни. Ресторантът, който си харесахме за вечеря. Най-вкусната храна до момента. Шаренията в центъра. Стръмните улички, пълзящи нагоре по хълма. Най-после имах късмет да се снимам с един от техните стари цветни автобуси, които фиксирах в движение от 3 дена . Аз - щастлива, а мъжете се чудят - какво й става на тази жена. 😂 Неуспешен опит за залез от Cerro las Nubes. Редактирано 23 октомври, 2018 от Tedy 57 4
Популярно мнение Радо Публикувано: 23 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 октомври, 2018 Поздрави на всички от Рим. 59 3
traveler Публикувано: 23 октомври, 2018 Публикувано: 23 октомври, 2018 преди 47 минути , Радо каза: Поздрави на всички от Рим. Не виждам никъде следи от апокалипсиса.Има ли големи щети от дъжда и градушката,или както винаги беше силно преувеличено от нашите медии.
Популярно мнение MCC Публикувано: 23 октомври, 2018 Популярно мнение Публикувано: 23 октомври, 2018 По залез / лунен изгрев над връх Мачапучаре (т.нар. Рибена опашка) в масива на Анапурна, Непал. 56 2 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега