AlexandraKo Публикувано: 2 ноември, 2018 Публикувано: 2 ноември, 2018 (редактирано) В страхотен ресторант в Сараево, препоръчан ни от приятел, дето живее тук. Чудесна обстановка, кухня и обслужване+жива музика, която започна с “ El condor pasа” и продължава с подобни, за размазване от кеф:)))))) Наздраве! Редактирано 2 ноември, 2018 от AlexandraKo 45
Популярно мнение Ники Петров Публикувано: 2 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 2 ноември, 2018 Поздрави от о.Мавриций 61 9
AlexandraKo Публикувано: 2 ноември, 2018 Публикувано: 2 ноември, 2018 преди 6 минути , Ники Петров каза: Поздрави от о.Мавриций Оооооо, Ники, браво! Чакаме репортаж!
Дани Магелани Публикувано: 2 ноември, 2018 Публикувано: 2 ноември, 2018 преди 5 минути , Ники Петров каза: Поздрави от о.Мавриций Уау! Щом малкият магеланец от сега прави такава заявка, ще надмине Матеев!
Ники Петров Публикувано: 2 ноември, 2018 Публикувано: 2 ноември, 2018 преди 4 минути , Дани Магелани каза: Уау! Щом малкият магеланец от сега прави такава заявка, ще надмине Матеев! Ха ха 😀 това звучи като Мисия: Невъзможна! преди 5 минути , AlexandraKo каза: Оооооо, Ники, браво! Чакаме репортаж! Крайната дестинация е о.Реюнион и 12 дена опознаване на местната култура, хора и храна. 21
Дани Магелани Публикувано: 2 ноември, 2018 Публикувано: 2 ноември, 2018 преди 1 минута , Ники Петров каза: Ха ха 😀 това звучи като Мисия: Невъзможна! И аз на твоите години не вярвах, че ще попадна в САЩ, Малдиви, Япония и половин Азия, но стана. Мечтай много! Мечтите се сбъдват! 14
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 ноември, 2018 Току-що се качих на Airbus-чето на Tunis Air за 60-минутния полет Рим-Тунис. После продължавам към столицата на Бенин, Котону. Отново съм на френскоезична неразбираема вълна... Ще е интересно, както винаги 🙂 48 1 1
AlexandraKo Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 На биричка с пица и с гледка: 46 2 1
Георги Матеев Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 19 минути , AlexandraKo каза: На биричка с пица и с гледка: Къде е това? Красиво изглежда... 1
Йосиф Милчов Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 12 minutes ago, Георги Матеев said: Къде е това? Красиво изглежда... Прилича ми на Мостар в Босна и Херцеговина. 2
searus Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 И отново в любимия Ричмънд парк... 45 2
Популярно мнение wiliko Публикувано: 3 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 ноември, 2018 И Връх Вихрен, през Джамджиев ръб, времето беше приказно 54 12
mary_shery Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 @wiliko, страхотни снимки от теб, както винаги! 🙂 Поздравления! Това си е голямо постижение. Предполагам, че са необходими осигуровки за минаването по Джамджиев ръб? 1
wiliko Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 (редактирано) Преди 1 час, mary_shery каза: @wiliko, страхотни снимки от теб, както винаги! 🙂 Поздравления! Това си е голямо постижение. Предполагам, че са необходими осигуровки за минаването по Джамджиев ръб? Мисля че може да се направи и без осигуровка, има един два по опасни участъка, но могат да се подсекът... Ние бяхме с осигуровка, овързани и с каски, но с нас се включиха двама извън групата и си се справиха без да имат нищо Редактирано 3 ноември, 2018 от wiliko 1
seagull_29 Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 На 30.10.2018 г. в 22:16, seagull_29 каза: Да 😥 имаше и някакви сандвичи, които досега не бях виждал - взех си един, но още се чудя дали да го ям 😕 хаха Показвам съдържанието, ако на някой му се е дояло случайно: 4
iaia_mama Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 25 минути , seagull_29 каза: Показвам съдържанието, ако на някой му се е дояло случайно: 🙄😏
AlexandraKo Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 (редактирано) преди 9 часа, Георги Матеев каза: Къде е това? Красиво изглежда... Това е в Мостар, Босна и Херцеговина, Старият - нов мост, сътворен от ученика на великия Мимар Синан. И който, през последната война е бил варварски разрушен. Сега е възстановен, с камъните от предишния мост и, по мое мнение, е много, много красив. Ето, още снимки, като, прилагам и една, на разрушения мост, от музея на войната и геноцида, който е потресаващ. Но много препоръчвам да се види. депресиращо е, но аз мисля, че тези неща трябва да се помнят и да не се забравят. Редактирано 3 ноември, 2018 от AlexandraKo 41
Mamas Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 Ливърпул, мъгливо и ветровито, но разбрахме защо местните се чувстват като у дома в Слънчев бряг. 46 1 1
edbloom Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 Поздрави от летището в Мадрид 🙂 Вчера имахме страхотна среща с @Crazy Horse на Plaza Mayor , благодаря му много и че ми съдейства с купуването на билети за първият ми мач в Мадрид - беше уникално ! 🙂 45
lesy Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 Хага и Делфт. С коледно настроение вече. И май приключихме европейските маршрути за тази година. 49
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега