Популярно мнение Kaloyan89 Публикувано: 6 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 6 ноември, 2018 (редактирано) В Сент Ан, Гуаделуп. Прекрасно е, въпреки че се задават заплашителни облаци. Редактирано 6 ноември, 2018 от Kaloyan89 69
Worldismine Публикувано: 6 ноември, 2018 Публикувано: 6 ноември, 2018 На хубавото време при хубавата храна, отскок за дюлева и анти-веган наслади в Пирот 37
Bozhidar1978 Публикувано: 6 ноември, 2018 Публикувано: 6 ноември, 2018 преди 7 часа, liliya каза: Май сте разминало дъждовете, гледам времето ви е слънчево. И да хапнете от сладостите в сладкарницата срещу входа на катедралата. Весело да ви е 🙂! Вчера пихме кафе в тази сладкарница. Малко ни е далече от хотела, но ще отидем 🙂 1
rdd Публикувано: 6 ноември, 2018 Публикувано: 6 ноември, 2018 На 4.11.2018 г. в 1:08, Mamas каза: Ливърпул, мъгливо и ветровито, но разбрахме защо местните се чувстват като у дома в Слънчев бряг. Хубави снимки! Аз бях в Ливърпул през лятото и бях много впечатлена от града и неговия дух. Усеща се присъствието на четворката. Бихте ли посочили къде точно се намира тази скулптура. Аз не можах да ги намера.
Oldkozel Публикувано: 6 ноември, 2018 Публикувано: 6 ноември, 2018 преди 2 часа, rdd каза: Хубави снимки! Аз бях в Ливърпул през лятото и бях много впечатлена от града и неговия дух. Усеща се присъствието на четворката. Бихте ли посочили къде точно се намира тази скулптура. Аз не можах да ги намера. Зад Pier Head на брега на реката. Може да напишеш the Beatles statue Liverpool в Гугъл мапс и ще ти излезе. 1
Mamas Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 15 часа, rdd каза: Хубави снимки! Аз бях в Ливърпул през лятото и бях много впечатлена от града и неговия дух. Усеща се присъствието на четворката. Бихте ли посочили къде точно се намира тази скулптура. Аз не можах да ги намера. На Albert Dock като продължите по брега към сградата Ливърбърд, след Музея на Ливърпул . Като изпишете The Beatles Statue в google maps и ви води точно там. 3-4 минутна разходка от музея на Бийтълс. На нас градът много ни хареса, има дух - всичко е или Бийтълс или футбол - фенове сме и на двете. Посещението в Cavern club си беше преживяване също. 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) Вуду пазарът Akodessawa в Ломе, Того - най-големият в света за подобни 'аксесоари'. Срещнах отблизо и вуду свещеник, доста разтърсващо преживяване като цяло. Внимание, снимките не са за гнусливи хора. Спойлер Редактирано 7 ноември, 2018 от Георги 33 19 3 1 3
домосед Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 От рандом бар на летище Ататюрк дъни българско! (Коментар от публиката: Константинопол най-после е наш!) 4 1 30
rdd Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 17 часа, Oldkozel каза: Зад Pier Head на брега на реката. Може да напишеш the Beatles statue Liverpool в Гугъл мапс и ще ти излезе. преди 3 часа, Mamas каза: На Albert Dock като продължите по брега към сградата Ливърбърд, след Музея на Ливърпул . Като изпишете The Beatles Statue в google maps и ви води точно там. 3-4 минутна разходка от музея на Бийтълс. На нас градът много ни хареса, има дух - всичко е или Бийтълс или футбол - фенове сме и на двете. Посещението в Cavern club си беше преживяване също. Стигнахме до Albert Doik, но тръгнахме в другата посока към една зала. Ще отида пак, специално. Благодаря!
Фил Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 20 минути , домосед каза: От рандом бар на летище Ататюрк дъни българско! Азис? 2
Goal & Boss Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) преди 3 минути , Фичо каза: Азис? Аз залагам на Разбира се, може да е било Рапсодия Вардар, но някак не ми се вярва Редактирано 7 ноември, 2018 от Goal & Boss 2
домосед Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 2 минути , Фичо каза: Азис? Не. Някаква мома беше. Повече поп, отколкото фолк 1 1
ven62 Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 28 минути , Георги Матеев каза: Вуду пазарът Akodessawa в Ломе, Того - най-големият в света за подобни 'аксесоари'. Срещнах отблизо и вуду свещеник, доста разтърсващо преживяване като цяло. Внимание, снимките не са за гнусливи хора. Повече няма да се шегувам с теб, че току виж ... Пу, пу, пу ... 6 1
muchachote Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) преди 37 минути , Георги Матеев каза: Вуду пазарът Akodessawa в Ломе, Того - най-големият в света за подобни 'аксесоари'. Срещнах отблизо и вуду свещеник, доста разтърсващо преживяване като цяло. Внимание, снимките не са за гнусливи хора. Колега, има ли нещо подходящо да го тествам на едни съседи???? Съвсем сериозно! Редактирано 7 ноември, 2018 от muchachote 2 1
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 25 минути , muchachote каза: Колега, има ли нещо подходящо да го тествам на едни съседи???? Съвсем сериозно! Ако си сериозен - заповядай в Того. Получаването на артикули става само лично 🙂 1 2 1
Йосиф Милчов Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 То хебаво предаването става лично, но обучението във Вуду кой ти го провежда?😀
Фил Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) преди 56 минути , BlackArt77 каза: обучението във Вуду кой ти го провежда?😀 Имах някъде вкъщи едно книжле ако си сериозен, ще ти го потърся! Редактирано 7 ноември, 2018 от Фичо 2 10
ven62 Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 15 минути , Фичо каза: Имах някъде вкъщи едно книжле ако си сериозен, ще ти го потърся! Е, браво Фичо. Сега @Георги Матеев ще вземе и да се открехне как се прави... ... Ох, чакайте малко... нещо, … лошо ми стана... 1 11
chandni Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 53 минути , ven62 каза: Ох, чакайте малко... нещо, … лошо ми стана... Не усещаш ли пробождане между 4-то и 5-то ребро...? 1 5
Йосиф Милчов Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 @Фичо Явно си напред с матеряла. Въпросното книжле би ми било интересно иначе.
Goal & Boss Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 5 минути , BlackArt77 каза: @Фичо Явно си напред с матеряла. Въпросното книжле би ми било интересно иначе. Ти виж сега @Георги Матеев като му донесе нови такъми, как ще дръпне още! 4
neuromancer Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 2 часа, BlackArt77 каза: То хебаво предаването става лично, но обучението във Вуду кой ти го провежда?😀 има кой: преди 3 часа, Георги Матеев каза: Срещнах отблизо и вуду свещеник, доста разтърсващо преживяване като цяло. Може да се окаже интересна дестинация 😈 4
zvezda9001 Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 4 часа, Георги Матеев каза: Вуду пазарът Akodessawa в Ломе, Того - най-големият в света за подобни 'аксесоари'. Срещнах отблизо и вуду свещеник, доста разтърсващо преживяване като цяло. Внимание, снимките не са за гнусливи хора. Скрий Ейй сега да не ни направиш някой вуду магия 😄 кукла взе ли си?
Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 Спокойно! Взех си само един "травъл протектор" (нещо като дървено катинарче), за който получих точни инструкции за употреба. Говориш му разни неща преди да отпътуваш, заключваш го, слагаш го в багажа си и те пази от лошотии. И може да се ползва многократно. Стори ми се тематично... Та Ryanair и Wizz да внимават в картинката 🙂 Мисля също като се прибера да си отменя всички застраховки 🤣 2 21
rik4o Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 По всичко личи, че скоро ще станем свидетели на появата на нова магеланска титла и съответната значка. 😀 И до елхичката, байрЯчето и книгата ще се намести нещо от рода на 1 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега