Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2018 Публикувано: 7 ноември, 2018 преди 9 минути , rik4o каза: По всичко личи, че скоро ще станем свидетели на появата на нова магеланска титла и съответната значка. 😀 И до елхичката, байрЯчето и книгата ще се намести нещо от рода на @Георги, замисли се!! 😵 1 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) Снимки от съхопътната граница между Того и Бенин + района около нея. На автобусът му отне само 5 часа да измине 150-те км. от Ломе до Котону 🙂 Естествено, климатикът не работеше... Редактирано 7 ноември, 2018 от Георги Матеев 66 5
AlexandraKo Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 преди 9 часа, Георги Матеев каза: Снимки от съхопътната граница между Того и Бенин + района около нея. На автобусът му отне само 5 часа да измине 150-те км. от Ломе до Котону 🙂 Естествено, климатикът не работеше... Първите две снимки са страхотно красиви! 3
Lyubina Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 Скромно, Лондон, светлините на града, предколено Лоша снимка със слаб телефон 19
домосед Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 В Лагос. Хубаво е. И климатикът работи 😉 38
Фил Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 (редактирано) преди 8 минути , домосед каза: В Лагос. Имам в пощенската кутия известия за няколко пъти по няколко десетки милиона $$$, спечелени от лотарии, както и от наследени богатства на дъщери на местни вождове и собственици на петролни кладенци. Да беше казал, че ще ходиш натам, да ти дам едно пълномощно да ми инкасираш тия авоари, срещу прилична комисиона, разбира се. Редактирано 8 ноември, 2018 от Фичо 2 15
aleksandrina Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 7 minutes ago, домосед said: В Лагос. Хубаво е. И климатикът работи 😉 При нас работи парното. 🌞 4 hours ago, AlexandraKo said: Първите две снимки са страхотно красиви! За следващия календар! 1
giafil Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 преди 1 минута , Фичо каза: Имам пощенската кутия известия за няколко пъти по няколко десетки милиона $$$, спечелени от лотарии, както и от наследени богатства на дъщери на местни вождове и собственици на петролни кладенци. Да беше казал, че ще ходиш натам, да ти дам едно пълномощно да ми инкасираш тия авоари, срещу приличен комисион, разбира се. и аз имам и с удоволствие щях да ти ги предоставя... верно знаеш ли каква собственост се събра през годините...😉
desislavna Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 преди 1 час, домосед каза: В Лагос. Хубаво е. И климатикът работи 😉 До Абуджа ще ходиш ли? Чух, че била много приятен град. Тогава и разбрах, че е станала столица на Нигерия😳.
П.Кръстев Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 (редактирано) Борисовата градина Редактирано 8 ноември, 2018 от П.Кръстев 17
Георги Матеев Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 преди 9 часа, AlexandraKo каза: Първите две снимки са страхотно красиви! Специално за теб още 2 🙂 43 2
ven62 Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 (редактирано) преди 47 минути , Георги Матеев каза: Специално за теб още 2 🙂 А-а, нали! За мен кукла, пък за нея допълнително снимки. @AlexandraKo, скарай му се на "Матейко". Редактирано 8 ноември, 2018 от ven62 1 7
AlexandraKo Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 преди 1 час, Георги Матеев каза: Специално за теб още 2 🙂 Много ти благодаря! Страхотно -страхотни са!Такова невероятно съчетание на цветове, може само Царицата Природа да сътвори! Преди 1 час, ven62 каза: А-а, нали! За мен кукла, пък за нея допълнително снимки. @AlexandraKo, скарай му се на "Матейко". Венчооооо, @ven62 , радвай се на живота, бе човек, недей така.Недей да ме учиш на лоши работи! Това ни е домашният виц: Синът, като беше на около 4, нещо ме е ядосал и викам на баща му :” скарай му се, опъни му ухото, не ме слуша!” А малкият вика:” А ти защо го учиш така, да прави лоши работи...” И , за да съм в темата - в един парк в най -хубавия град на света: 15 5
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 8 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 ноември, 2018 Семейно в Мауи : 60 7
Популярно мнение ZORI Публикувано: 8 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 8 ноември, 2018 Снощи се върнахме! Една звезна нощ във Wady Rum!Толкова красота събрани на едно място... всичките звезди, червения пясък, невероятните цветове на скалите освен човешката ръка, природата е най толемия художник и омайник! 61 4 1
Популярно мнение Polina Публикувано: 9 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 ноември, 2018 Добро утро от Red rose valley: 62 6
ven62 Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 преди 2 часа, Polina каза: Добро утро от Red rose valley: Част от снимките тук са … "садистични". Що си го причинявам...!? 3 3
giafil Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 преди 4 минути , ven62 каза: Част от снимките тук са … "садистични". Що си го причинявам...!? защото "садистичността" носи наслада... 😉 Polina снимката е прекрасна, нереално "садистична" .... 😉
AlexandraKo Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 преди 13 минути , ven62 каза: Част от снимките тук са … "садистични". Що си го причинявам...!? А що не викаш:завижд, завижд, завиииииижд! Ще ти олекне😄 1 5
Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 9 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 ноември, 2018 Току-що излязохме изпод лавата на Реюнион, и една отпреди няколко дни, когато надникнахме в Рая. 62 6
AlexandraKo Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 преди 14 часа, stanislavpp каза: Семейно в Мауи : Че малкият сладур, кога порастна толкова?😲И се кефи на Хаваите - завижд, завижд, завиииижд! 1 1
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 10 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 10 ноември, 2018 Haleakalā crater , Maui 60
Популярно мнение Polina Публикувано: 10 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 10 ноември, 2018 (редактирано) Pigeon valley, Uçhisar: Редактирано 10 ноември, 2018 от Polina 52 1
Mary Публикувано: 10 ноември, 2018 Публикувано: 10 ноември, 2018 Дневна разходка из близките части на Сърбия. Суковски манастир, Погановски манастир и Пирот. 43 1
Популярно мнение ZORI Публикувано: 10 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 10 ноември, 2018 (редактирано) Вече не съм в Петра, но след случая с наводнението, ще си позволя още малко снимки заради красотата на багрите и играта на цветовете. Не мога да си ги представя след дъжда, как са изкочили цветовете и колко по ярки са сега. Нали не трябва да се чувствам виновна, че през целия път повтарях "а ..след дъжда, какво ли ще е". Бог да пази и Петра.. и йорданския народ.....и всички НАС! Редактирано 10 ноември, 2018 от ZORI 50 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега