Роми Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 В Страсбург за божоле и други вина 30 1 1
Популярно мнение vesi Публикувано: 18 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 18 ноември, 2018 Белиз, Сан Игнасио и Каракол:) Последните 4 дни периодично вали и сме малко “облечете се, деца. Съблечете се, деца” 🙂 47 3
muchachote Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 преди 12 минути , vesi каза: Белиз, Сан Игнасио и Каракол:) Последните 4 дни периодично вали и сме малко “облечете се, деца. Съблечете се, деца” 🙂 Винаги ми е било любопитно като на испанист: в Белиз, макар и бивша английска колония, не говорят ли повече на испански? Все пак е обградена от испаноговорящи нации. 1
vesi Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 Сан Игнасио е на няколко км от границата с Гватемала. Тук се говори както английски, така и испански. Местните са доста различни - няма типични представители на половете, някак черно, червено и бяло са омешани (при някои, доста приятно😉 По- нататък ще напиша как е и по островите. 2
ЕмиЖор Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 преди 1 час, Дани Магелани каза: Как е времето? Вали ли много на Бали? Ние ще сме там след един месец. Дъжд валя до сега само един следобяд в Джогджакарта, докато бяхме на Борободур. Доста е влажно и горещо. 1
mangysta Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 Преди 1 час, ЕмиЖор каза: Дъжд валя до сега само един следобяд в Джогджакарта, докато бяхме на Борободур. Доста е влажно и горещо. А с какво е снимано?
Популярно мнение Ханку Брат Публикувано: 18 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 18 ноември, 2018 В Света гора-Атон 48 3
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 18 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 18 ноември, 2018 Албания Ако не беше двуглавия орел на знамето, щях да си помисля, че съм в Шотландия! То не са “шотландски бойци” То не са замъци То не са главозамайващи висти 52 3
Radnev Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 преди 6 часа, Двуцветко каза: Албания Ако не беше двуглавия орел на знамето, щях да си помисля, че съм в Шотландия! То не са “шотландски бойци” То не са замъци То не са главозамайващи висти Първите снимки са от Круя, но втората крепост от къде е? Прилча ми на Гирокастра донякъде??? А мостът със сигурност не съм го виждал...
Radnev Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) Включвам се от Уади Рум. Йордания. Писна ми от разправии. Няма ден за тази седмица без скандали и цигании. Забележностите на страната са много яки, но хората за мен са тотално разочарование. Чувал съм за арабската гостоприемност, чувал съм и за арабското коварство. До тук виждам само второто... Но да се върна към Уади Рум. Из пясъците на пустинята. Камилско яздене. Пясъчните рисунки. Безпризорна камилка. Турската железница от 1916г. Знам, че изглежда яко, но след седмица в Йордания и куп забележителности, може би вече сме преситени и според мен Уади Рум, не заслужава цената си. Това е мое мнение, разбира се.😃 Редактирано 19 ноември, 2018 от Radnev 40 1
Двуцветко Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 преди 4 часа, Radnev каза: Първите снимки са от Круя, но втората крепост от къде е? Прилча ми на Гирокастра донякъде??? А мостът със сигурност не съм го виждал... Да, първата снимка е от Круя, всички остана ли (без моста) са от крепостта Розафа до Шкодра https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rozafa_Castle Доста интересно място и далеч по-оригинално и автентично от Круя. А гледките от горе към Шкодренското езеро, Адриатика, реките Буна и Дрин и заобикалящите планини са впечатляващи. Това е гледка към крепостта от долу Другото е моста Меси до Шкодра, от отоманско време е (края на 18-ти век) - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mesi_Bridge Заслужава си човек да му отдели време, ако е в региона 29 1
Radnev Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Двуцветко каза: Да, първата снимка е от Круя, всички остана ли (без моста) са от крепостта Розафа до Шкодра https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rozafa_Castle Доста интересно място и далеч по-оригинално и автентично от Круя. А гледките от горе към Шкодренското езеро, Адриатика, реките Буна и Дрин и заобикалящите планини са впечатляващи. Това е гледка към крепостта от долу Другото е моста Меси до Шкодра, от отоманско време е (края на 18-ти век) - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mesi_Bridge Заслужава си човек да му отдели време, ако е в региона Даааа бе. И аз съм се качвал там. Струваше ми се толкова познато това знаме и панорамата наоколо. Дори долу под Розафа влизахме и в една джамия "Оловната", за която мислехме, че е исторически паметник, а тя се оказа действаща😄. А моста сме го пропуснали, дори не знаех за съществуването му, до този момент.😃 Редактирано 19 ноември, 2018 от Radnev 1
christuff Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) Ослоб, Филипини Редактирано 19 ноември, 2018 от christuff 37 5
Популярно мнение ЕмиЖор Публикувано: 19 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 ноември, 2018 Ден за храмове и оризови тераси с Буда! 54 1
Polina Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) Ако някой ден се окажете в Антеп, то горещо ви препоръчвам да посетите музея на мозайките Zeugma: Редактирано 19 ноември, 2018 от Polina 37 3
Популярно мнение Radnev Публикувано: 19 ноември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) В Петра. Редактирано 19 ноември, 2018 от Radnev 49 2
ven62 Публикувано: 20 ноември, 2018 Публикувано: 20 ноември, 2018 преди 23 часа, christuff каза: Ослоб, Филипини Еха-а-а. Макар, че малко съм обиден - не си звъннал за маските, а те гледам с някакъв смотан шнорхел до тоя красив шаран. 1
Роми Публикувано: 20 ноември, 2018 Публикувано: 20 ноември, 2018 Елзаски уютни ресторантчета, пъбове, млади вина и бири. Обичам Страсбург в този сезон! 27
chandni Публикувано: 20 ноември, 2018 Публикувано: 20 ноември, 2018 преди 13 минути , Роми каза: Обичам Страсбург в този сезон! Аз го обичам във всички сезони! 🙂 6
christuff Публикувано: 20 ноември, 2018 Публикувано: 20 ноември, 2018 преди 2 часа, ven62 каза: Еха-а-а. Макар, че малко съм обиден - не си звъннал за маските, а те гледам с някакъв смотан шнорхел до тоя красив шаран. Бях се замислил, но не исках да ставам нахален. Чудих се дали и да не си купя. Все пак натежа това, че сме само с ръчен багаж за повече от 20 дни и нямахме много място. Сега го оценям като грешка. Благодаря все пак 🙂 Ето снимки и от Sumilon island - място доста близо до шараните 🙂 30
Captain45 Публикувано: 20 ноември, 2018 Публикувано: 20 ноември, 2018 Dorado Playa, Puerto Plata 39 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега