Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 декември, 2018 Още от неповторимата красота на Бора Бора. Полинезийският обяд беше брутален 🙂 71 5 16 3
Captain45 Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 Като гледам обяда ще взема отново да проям месо 😀 4
cybersimo Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 преди 42 минути , plamenk каза: Като гледам обяда ще взема отново да проям месо 😀 В обяда имаше само риба - печена в основното и сурова в салатата 2
Популярно мнение wiliko Публикувано: 3 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 3 декември, 2018 (редактирано) Гледам @Георги Матеев и "хич" не му завиждам, добре че днес от втория опит (пак пропуски в информацията - зимно време работи от 14-18) успях да вляза в царството на Beatrice Ephrussi de Rothschild...та някак го преживявам...  Снимките не могат да покажат и на половина усещането което изпитваш разхождайки се в този малък рай...от самата вила няма да досаждам с кадри, защото аз самата минах на бързо че не са моята страст... Редактирано 3 декември, 2018 от wiliko 61 4
liliya Публикувано: 3 декември, 2018 Публикувано: 3 декември, 2018 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Още от неповторимата красота на Бора Бора. Полинезийският обяд беше брутален 🙂 Ти не си човек .... нямаш сърце 😪. Освен УАУ няма какво друго да кажа 🙂 Страхотни панорами, напълни ми душата. 5 1
Guinness Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 Поздрави от едно магеланско пингвинче в Пуерто Наталес. 41 6 2
Популярно мнение БраниB Публикувано: 4 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2018 Коледни базари в Бремен. От северна Германия май тук ми харесва най-много . 51 2
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 2 часа, БраниB каза: Коледни базари в Бремен. От северна Германия май тук ми харесва най-много . А къде са музикантите от приказката?💃📯🎷 3 1
Популярно мнение randi Публикувано: 4 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2018 Още малко от Гваделупа..... 59 8 1
Роми Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 (редактирано) Изгрев в мъглата Редактирано 4 декември, 2018 от Роми 34 2
Популярно мнение Радо Публикувано: 4 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2018 Някъде из севевен Тайланд : 58 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2018 Привет от Raiatea, Френска Полинезия. Преди час станахме свидетели на прекрасен огнен залез над Пасифика. 63 2 6
aleksandrina Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 @Георги Матеев, прибирай си се в България. Тук е прекрасно- вали леден дъжд...🌨️ Всичко е порядъчно замръзнало и хлъзгаво. А бе приказка. А ти се моташ по шорти из разни плажове...🏝️ Ще изтървеш Дядо Коледа!🎅 Не ги слушай тия, дето пишат, че ти завиждат- няма такова нещо. 3 16
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 4 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 4 декември, 2018 преди 1 минута , aleksandrina каза: @Георги Матеев, прибирай си се в България. Тук е прекрасно- вали леден дъжд...🌨️ Всичко е порядъчно замръзнало и хлъзгаво. А бе приказка. А ти се моташ по шорти из разни плажове...🏝️ Ще изтървеш Дядо Коледа!🎅 Не ги слушай тия, дето пишат, че ти завиждат- няма такова нещо. Моля не ме прекъсвай с такива тривиалности, зает съм да съзерцавам 🤫 39 6 14
jungfraujoch Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 (редактирано) преди 56 минути , Георги Матеев каза: Привет от Raiatea, Френска Полинезия. Преди час станахме свидетели на прекрасен огнен залез над Пасифика. Прекрасен кадър! Редактирано 4 декември, 2018 от jungfraujoch 2 1
ven62 Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 2 часа, jungfraujoch каза: Прекрасен кадър! Следващия му е по-хубав. На него @Георги Матеев е даже секси. 2 1 2 1
bulpa Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 @Георги Матеев, гледам си с различни тоалети всеки ден, сподели как ги събра в ръчен багаж 🤔 1 5
БраниB Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 12 часа, AlexandraKo каза: А къде са музикантите от приказката?💃📯🎷 Ето ги и тях😆 24 1
seagull_29 Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 Аз пак по лоунджовете скитам безпризорен 😃 7 3
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 33 минути , БраниB каза: Ето ги и тях😆 Ех, че са хубави! преди 8 минути , seagull_29 каза: Аз пак по лоунджовете скитам безпризорен 😃 Ох, горкичкият, пожал, пожал!😀 2
seagull_29 Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 15 часа, БраниB каза: Коледни базари в Бремен. От северна Германия май тук ми харесва най-много . Готино е. А в Хамбург ходи ли? 🙂 преди 24 минути , AlexandraKo каза: Ех, че са хубави! Ох, горкичкият, пожал, пожал!😀 Хахаха лошо ми е, само претцели и щолен.. 😃 1
БраниB Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 20 минути , seagull_29 каза: Готино е. А в Хамбург ходи ли? 🙂 😃 Аз живея в Хамбург и сигурно вече са ми омръзнали тукашните базари. В Бремен повече ми допада атмосферата. 2
seagull_29 Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 30 минути , БраниB каза: Аз живея в Хамбург и сигурно вече са ми омръзнали тукашните базари. В Бремен повече ми допада атмосферата. Ми защо не се обади в моята тема, като питах дали има други магеланци от Хамбург 🙂 може да пием по бира някой път. Аз имам един коледен до офиса, един до вкъщи, и още на нито един не съм отишъл ..
chandni Публикувано: 4 декември, 2018 Публикувано: 4 декември, 2018 преди 53 минути , seagull_29 каза: може да пием по бира някой път Aма каква бира..? Времето предразполага към glühwein!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега