Goal & Boss Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 Преди 1 час, ruwenzogy каза: Коледен Берлин Ако сложиш на главата една червена шапка с пискюл, си готов Дядо Коледа 2
ruwenzogy Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 преди 2 минути , Goal & Boss каза: Ако сложиш на главата една червена шапка с пискюл, си готов Дядо Коледа Ами аз затова пускам бялата брада.... Да радвам децата и магеланците / на коледната сбирка/ 3 2 3
Goal & Boss Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 Добре натъпкан чувал с подаръци ще усили радостта от брадата 6
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 (редактирано) На път за в къщи, един прекрасен залез в далечината. Редактирано 7 декември, 2018 от AlexandraKo 11
liliya Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 Още малко коледни базари и светлини .... 44 2
jungfraujoch Публикувано: 7 декември, 2018 Публикувано: 7 декември, 2018 Коледното градче в Драма 41 1
Alexander Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Много силен вятър има, но си заслужаваше 100% идването. Burg Hohenzollern 39 1
Guinness Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Ако има поне едно нещо, което да ми хареса в Сантяго, то това е гледката от хостела ми към Плаза Армас. 45
seagull_29 Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Аз за разнообразие, пак малко салон Преслав ще пусна. Този път, с коледната украса 😂 9 2
bibi Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 (редактирано) Аз пък вися отвън в колата. Всяка Коледа - една и съща премяна ! Редактирано 8 декември, 2018 от bibi 8
AlexandraKo Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 И ние си имаме вече някоя и друга елха. 22
jungfraujoch Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Кавала-красива и очарователна през зимата! 32
Гост Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Това е един от най-скандалните владетели в европейската история. Той е Хенри Осми с шестте съпруги, той е Хенри Осми, който скъсва с Римокатолическата църква, той е Хенри Осми, чиято дъщеря става една от най-прочутите кралици – Елизабет Първа... Втората съпруга е Ан Болейн, която според някои слухове е имала шест пръста на едната си ръка (можем само да гадаем дали с нея е държала достойнството на краля по-добре, отколкото с другата...) Хенри анулира брака си с Катрин Арагонска за да се ожени за Ан през 1533, като с това скъсва отношения с Папата – за Църквата съпруга на Хенри все още е Катрин. Така заради сексуалните желания на един крал цяла Англия поема по различен път, отчуждавайки се от Римокатолическото семейство. Ан Болейн ражда бъдещата кралица-девственица (поне така се предполага) Елизабет Първа. Но три години след като Ан става кралица, тя е обвинена в кръвосмешение с брат си и двамата са затворени, не се знае дали в отделни килии. Още няколко души са пратени в тъмница по обвинение, че са заговорничили с кралицата срещу живота на краля, с една дума, изкарват бедната жена по-черна от дявола. Така и не става ясно дали в тези обвинения има нещо вярно, тъй като писмени документи по въпроса не са останали. Ясно е едно – че Хенри е искал да се ожени отново. Искал е малко разнообразие в леглото си. И Ан, и другите обвиняеми, са осъдени на смърт и обезглавени през 1536. И при първата, и при втората си съпруга, Хенри се надява на син... И така - Hever Castle, замъкът от детството на Ан Болейн - в анекс с обиколка в околността и древен пъб, но няма да ви занимавам с fish and chips и битийности 🙂
liliya Публикувано: 8 декември, 2018 Публикувано: 8 декември, 2018 Вече у дома на чаша розе 🙂 . Голямо доволство и добър завършек на годината. Това бе последното пътуване за 2018. В последния момент(по време на самия бординг) , на нас простосмъртните ни ъпгрейднаха безплатно билетите с бизнес класа. Ми то било много приятно..... 😉 17
Популярно мнение Tedy Публикувано: 9 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 декември, 2018 Италия - слънчева и апетитно примамваща. Средновековният град Орта Сан Джулио и езерото Орта. 🙂 Споделени с приятели. ; 51 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 9 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 декември, 2018 В Германия заедно с @Ellena, @desislavna и @Desi75. Една бърза разходка из коледните базари в Бохум, Есен и Мюлхайм. 53 4
Популярно мнение wiliko Публикувано: 9 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 декември, 2018 На 3.12.2018 г. в 19:59, wiliko каза: Да завършим пътуванията извън България с една кратка разходка по Италианската ревиера, това което видях до сега ми хареса - района около Савона и нощувка в едно прекрасно място в Споторно , днес продължаваме... 49 1
chandni Публикувано: 9 декември, 2018 Публикувано: 9 декември, 2018 На Коледни базари в Люксембург... Много приятно сме изненадани както от града, така и от Коледната атмосфера! 🎅 🎄 🍷 21 1
Радо Публикувано: 9 декември, 2018 Публикувано: 9 декември, 2018 В Банкок от няколко часа. Поздрави на всички 🙂 Коледния дух витае и тук, макар да е има няма 32С.. P.s. Ако някой планира скоро да ходи до Банкок - rambuttri е доста по добре от Khao San road 🙂 41 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 9 декември, 2018 Популярно мнение Публикувано: 9 декември, 2018 Стреса, езеро Маджоре и неговите красиви острови. 🙂 48 2
Граф Вронски Публикувано: 9 декември, 2018 Публикувано: 9 декември, 2018 В София. Бях на концерт на пиано на един приятел. Минах през коледния пазар за едно греяно вино и се наслаждавам на български хора и българска музика пред най-любимата ми сграда в София. След малко отивам на "Лебедово езеро" , представен от руски балет. 🙂 31 7
wiliko Публикувано: 9 декември, 2018 Публикувано: 9 декември, 2018 На 3.12.2018 г. в 20:59, wiliko каза: Много ми хареса по крайбрежието от Savona до Cervo, за повече нямаше време, но сме доволни, пък и се оказахме в един самолет с групата от езерото Маджоре 😉 Магиланци сме на всякъде... 42 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега