krasen_denev Публикувано: 28 април, 2015 Сподели Публикувано: 28 април, 2015 До преди малко бях в Пловдив-семейна разходка под Тепетата. 17 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 29 април, 2015 Сподели Публикувано: 29 април, 2015 Чамкория - ски център "Маркуджик " Ще има сняг за спортове до средата на май. ски зона "Ястребец" 27 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Индия, щата е Арунчал Прадеш, Асамски Хималаи. Намирам се в манастира Таванг - втория по големина будистки манастираки комплекс в света и може би най-големия действащ такъв. На около 80 км в западна посока се намира Бутан, а на 50 км на север е Тибет. Превала Се Ла намиращ се на 4165 метра височина по пътя към манастира. 34 Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 На Малдивите, на meeru island resort & spa и чакам да стане време за вечеря. 17 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 На работа...включвам се само да кажа- живи да ги ожалиш тия двамата от последните постове! 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Ми да, аз напр. ще умра от скука на Малдивите. 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 А аз започвам да се чувствам зле, че нямам идеи за пътуване и не търся билети за никъде. 4 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 (редактирано) С надежда закучилото се време да се оправи, за да си изпълним плановете. Понта Делгада, Азорски острови. Редактирано 30 април, 2015 от Сю_ 22 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Има междинно кацане или си ги включил и тях ? Връзка към коментар
Sju Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Това е основната цел ако въпроса е към мен. Междинно през Лисабон. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 По инерция първосигнално се подведох по синичкия аватар ,който свързвам с macf1an . Той също лети днес на юг Хехе Азорски острови със сигурност ще е готино . Чакаме снимки !!! 4 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 от Малдивите и от Азорските острови и аз чакам снимки 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 А аз започвам да се чувствам зле, че нямам идеи за пътуване и не търся билети за никъде. Това ще да е някакъв ЮА синдром или просто си изморена.Аз съм в същото състояние. Само Childish явно не я лови 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Това ще да е някакъв ЮА синдром или просто си изморена.Аз съм в същото състояние. Само Childish явно не я лови И нея ще я хване. Като обиколи цяла Ц и Ю Амеирка, и повтори половината И аз съм малко като теб в момента. Чувал съм го и от други, завърнали се от някъде в Ю Америка. Надявам се до към края на юни да ме "пусне" този синдром... 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Аз пък се надявам скоро да ме хване вашия синдром! Амин! 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Това ще да е някакъв ЮА синдром или просто си изморена.Аз съм в същото състояние. Само Childish явно не я лови Това си е липса на отпуска отвсякъде. Имам още само 4 дни отпуск до края на годината.....и куп неясноти колко време ще продължавам да имам работа...... А и голата истина е, че пак чакам нова промоция за Южна Америка, че ми останаха недовършени дела там . И нея ще я хване. Като обиколи цяла Ц и Ю Амеирка, и повтори половината И аз съм малко като теб в момента. Чувал съм го и от други, завърнали се от някъде в Ю Америка. Надявам се до към края на юни да ме "пусне" този синдром... Извинявам се много, ама да не се сравняваме . Ти ме водиш с цяла една обиколка. Рано ми още за този синдром... 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Извинявам се много, ама да не се сравняваме . Ти ме водиш с цяла една обиколка. Рано ми още за този синдром... Ама вие май сериозно взехте да се сравнявате... А не слушахте, когато ви разправях, че Южна Америка е вашият континент.... Сега не може човек да ви откаже. ( за пример Лили) 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 А, моля, моля, аз никога не съм имала нужда от убеждаване. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 Тя даже е стъпка напред и дебне за още 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 30 април, 2015 Сподели Публикувано: 30 април, 2015 А и голата истина е, че пак чакам нова промоция за Южна Америка, че ми останаха недовършени дела там . Днес имаше до Чили за около 450 евро от Дюселдорф за октомври. Ти що спа като имаш недовършена работа? Хем щеше да видиш континента и на западния бряг. С отпуска щеше да го нагласиш все някак. Пък и като те гледам, си готова направо да останеш в ЮА Извинявам се много, ама да не се сравняваме . Ти ме водиш с цяла една обиколка. Рано ми още за този синдром... Не се сравняваме. Горе с обиколките и повтарянето имах предвид Childish Знам, че нямаш нужда от стимул, ама понеже съм на музикална вълна и я слушах преди малко... (не е класически вариант, от 'моите' версии е, но такта пак си е спазен) Оги, аз слушах, ама само защото вече го знаех за себе си. То ако не го усещаш, и да слушаш и да не слушаш, кой знае каква полза няма да има. Ти поне си наясно. Нищо , че и ти заби малко из Азия, и на теб мястото ти е в Южна Америка 4 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Wilks, добре че не съм видяла промоцията от Дюселдорф за Чили навреме, че сигурно щях да купя билети, въпреки че нямам вече отпуска. Иначе по темата - пиша от Кефлавик, Исландия. При кацането в 22:30 се наслаждавахме на залеза от високо. А утре започва и истинското приключение, нямам търпение. 20 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 На Ланзароте. Красота и спокойствие. 31 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 На летището във Vága, чакайки си полета за Копенхаген. Напускам Фарьорските острови с огромно нежелание, сърцето ми остана на това място. 20 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 (редактирано) Днес имаше до Чили за около 450 евро от Дюселдорф за октомври. Ти що спа като имаш недовършена работа? Хем щеше да видиш континента и на западния бряг. С отпуска щеше да го нагласиш все някак. Пък и като те гледам, си готова направо да останеш в ЮА Знам, че нямаш нужда от стимул, ама понеже съм на музикална вълна и я слушах преди малко... (не е класически вариант, от 'моите' версии е, но такта пак си е спазен) Определено тази оферта съм я проспала, ама едва тук часовата разлика взе да ми се отразява . Пък и нещо силно се разглезих, та тези 450 евро от Дюселдорф ми се струват повечко. Ще чакам за нещо още по добро. Нямам нужда от никакъв стимул за ново пътуване. От Аржентина си донесох дискове с танго и фолклорна музика на гаучусите, а също и инструментални мелодии. Сега само те звучат у дома. И за да не е пълен спам. Поздрави от жк Люлин. На празника кварталът опустя и сме само аз и няколко бездомни кучета Редактирано 1 май, 2015 от mililia 4 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Поздрав от Ия, Санторини 35 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега