Фил Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 (редактирано) Преди 1 час, ven62 каза: Така, че … спокойно колеги … и @Цвете не е яла, само я е гледала. Аз, като я знам как изглежда Цвете, не бих бил толкова спокоен - съвсем безгрижно може да си позволи да напусне временно зоновата защита , така де - диета. Редактирано 17 декември, 2018 от Фичо 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Meidj Публикувано: 17 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 Поздрави от Инчон 🙂 🙂 49 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение VesseloVesse Публикувано: 18 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 Siargao, Philippines. Извадих огромен късмет с времето - сега е дъждовният сезон в тази част на страната, но нас почти не ни валя. Облаците са за повече драматизъм на снимките. 😊 73 3 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 18 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) Рияд, столицата на Саудитска Арабия. Град и държава раздвоени между сериозни изблици на хардкор ислям гарниран с тежки традиции и пориви за модернизиране. Модерното може да се види зад всеки ъгъл - най-вече като пориви на тежък лукс под формата на бляскави молове с пищни бутици на чувани и нечувани световни марки и дизайнери, огромни 4x4 автомобили с размери на камиони, както и с разточителни архитектурни хрумвания тип “картофобелачката” (както тук някой много успешно е определи!) 🙂 или подобни изпълнения като тази втъкана сфера (която ми навява казахстански мисли): или бузлуджо-чиниени подобия: или байконурести видения: както и като демонстрация на сила и мощ: Традициите са също зад всеки ъгъл - с архитектурни примери от миналото (не много на брой): с традиционните сукове: и с мрачната слава, с която се кичи този град от рода на това място: Площадът (с име Deera Square) в Рияд, където в петък след сутрешната молитва всички излизат от съседната джамия, за да наблюдават публични екзекуции от рода на обезглавяване със сабя, чупене на гръбначен стълб на око-за-око принципа за възмездие, рязане на крайници и т.н. Всеки, който иска да задълбае в тази мрачна действителност може да потърси повече инфо за Chop Chop Square, Riyadh ... Накъде ще тръгне тази държава зависи от тези двама владетели в момента: Имат план до 2030-та - до тогава каквито и чудеса и кошмари да се случват в това кралство, американските президенти ще играят там танци със саби с местните крале, а руските президенти ще правят хай файф с местните принцове. Всичко това в името на черното злато - да живее демокрацията и човешките права! ... P.S. Силно препоръчвам ягодовия шейк в скай бара на тази сграда по заник слънце, асансьор който развива до 180 км/ч ще ви отведе до там за няколко секунди 🙂 Редактирано 18 декември, 2018 от Двуцветко 64 2 1 14 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 18 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 (редактирано) В Зимбабве, град Victoria falls. Летището е малко и приятно. Градът е един оазис на някаква икономика - туризма, на фона на тотално разбирата такава на страната. Само като инфо- национална валута не съществува, на касовата бележка пише сумата в щатски долари, евро, Ботсвански пули, ЮА рандове... Информацията ми беше, че трябва да имам кеш. До тук плащам с карта само. И най- важното! Victoria falls! За жалост няма много вода, но пак съм щастлива със сбъднатата водопадна мечта! Редактирано 18 декември, 2018 от Цвете 70 1 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Леле, к’ви сте екзотични с горните постове 🙂 Браво! От мен, дежа вю - Маями, Синята лагуна до летището: 42 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Ей ви и една снежна, вечерна София на кацане от Шарлероа. 19 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 Rock the Opera Зала 1,НДК 15 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 19 декември, 2018 Сподели Публикувано: 19 декември, 2018 (редактирано) Върнах се вчера от Осло (след традиционното изпускане на връзките за полетите, разбира се). Вярно че беше командировка, но в почивните дни огледахме всичко в околността, което беше достъпно в този студ. Станали са интересни графични фотографии. Изобщо Норвегия ми хареса дори и в зимата. Очевидно ще се ходи през лятото.. Редактирано 19 декември, 2018 от Роми 39 Връзка към коментар
cck Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 преди 9 часа, AlexandraKo каза: снежна, вечерна София Контра с вечерно Маями 🙂 20 1 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 преди 2 часа, cck каза: Контра с вечерно Маями 🙂 Печелиииииш,предаваааам се!Весела Коледа, сск,където и да си! 3 1 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Поздрави от Куала Лумпур 32 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 преди 52 минути , Ametist каза: Поздрави от Куала Лумпур Ахааа, направила си се на МОЛ-ец, ааа? Нови дрешки, туй-онуй? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 20 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 (редактирано) В момента пия бира на терасата на хотела в Зимбабве, щото е жегааааа. Вчера и днес сутринта бяхме в Ботсвана - в национален парк Чобе. Прекрасно беше! Вчера имахме круиз по река Чобе. Днес рано сутринта - вълнуващ game drive. Върнахме се в Зимбабве и направихме кратък тур до Ливингстън, Замбия, защото няма вода от тяхната страна на водопадите. Там нищо интересно, но пък се качихме на най- големия боабаб в района. Мариноваме се докато минем пешеходно границата в двете посоки! Жегаааа 🙂 Ще напиша по-добрият вариант като се върна, аз не го знаех и платихме повече за визи. Обичам Африка! Редактирано 20 декември, 2018 от Цвете 56 4 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 20 декември, 2018 Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 Мараба от Йордания! Вчера вечерта кацнахме на летището в Акаба и се размотовахме до късно някъде към 23:30 успяхме да седнем да вечеряме, но беше вкусно в препоръчвания ресторант от форума. Всички други вече бяха затворили. Днес цял ден на плаж пред Японските градини и шнорхелинг. Водата и времето са прекрасни! Много красиви рибки и морски таралежи в рифовете. Снимки малко по-късно, че не съм ги свалял от фотоапарата. 28 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 20 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 декември, 2018 (редактирано) Специален поздрав за Магеланци, от Коледния бал в Гранд Хотел Пловдив: Магеланци, сваляме ви шапка! Редактирано 20 декември, 2018 от AlexandraKo 46 2 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 преди 7 часа, AlexandraKo каза: Магеланци, сваляме ви шапка! Ние на вас! Неуморими сте! Как успявате да сте навсякъде?! 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 Благодаря! Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 Минах и през China Town.....Куала Лумпур 33 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 В парка 18 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 На 20.12.2018 г. в 16:52, plamenk каза: Мараба от Йордания! Вчера вечерта кацнахме на летището в Акаба и се размотовахме до късно някъде към 23:30 успяхме да седнем да вечеряме, но беше вкусно в препоръчвания ресторант от форума. Всички други вече бяха затворили. Днес цял ден на плаж пред Японските градини и шнорхелинг. Водата и времето са прекрасни! Много красиви рибки и морски таралежи в рифовете. Снимки малко по-късно, че не съм ги свалял от фотоапарата. Два въпроса . Първо на летището като пристигнахте , имаше ли достатъчно таксита, че като се изсипят два самолета, малко ми се струва проблематично. И колко долу-горе е цената до центъра на Акаба. И второ, в Акаба ресторантите са отворени до късно, но мен ме интересува дали има отворени чейндж бюра до към 22 часа. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 За такситата не знам. Чейнджове имаше отворени дори към 23.30 като се бяхме вече навечеряли. 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 В родният град на този образ.Дъжд, коледен пазар и студ. 21 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 Уганда. Отново при мама Африка. 🙂 Първи впечатления - само шепа туристи слязохме от самолета, което винаги е добро начало, без тълпи и опашки. Гледах семейства носорози в резерват. 😍 В края на деня красив залез на р. Нил в парк Мърчисън фолс. Хубав лодж и вкусна храна. Обичам Африкааа!! ❤️❤️ Пазар по пътя. Мама и бебе бели носорози на 6 месеца. Настаняването. 52 10 Връзка към коментар
Salvuccio Публикувано: 21 декември, 2018 Сподели Публикувано: 21 декември, 2018 Коледния дух във Варна🎅 34 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега