Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 29 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Танджунг ру, остров Ланкави Гледам, че Андаманско море е тръгнало да изтича. И без това не ми е притрябвало днес. Има червен флаг за наличие на кубомедузи. Някакъв швед пукясал от тях преди няколко дни... 46 5 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Към колко ще излезе едно бюджетно пътуване до Уганда? Връзка към коментар
vlady Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 (редактирано) EBB-JRO специално за @makler 🙂 Редактирано 29 декември, 2018 от vlady @ 9 1 4 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 преди 4 часа, Tedy каза: Езеро Буньони, Уганда. Панорамата от върха на хълма е умопомрачаваща. 🙂 Малко гледки с ниски облаци по пътя. Езеро Буньони и бел вю от бунгалото. Нагоре по хълма в търсене на панорами. В езерото има 29 острова. Турът в Уганда приключи. Невероятна дестинация, все още неразработена за масов туризъм. Има варианти за по-евтино и бюджетно пътуване. Силно препоръчвам, екваториалната природа в съчетание с планина е много впечатляваща. 🙂 Ами, ако си отвориш тема и споделиш вариантите за евтино и бюджетно пътуване.....може и да се възползваме от препоръката. Моля! 6 Връзка към коментар
Популярно мнение patilana Публикувано: 29 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 (редактирано) За сладкия живот са нужни милиони. Моите свършиха и се наложи да се хвана на работа. Гидът ми взе присърце терзанията ми и след успешни преговори с бригадата започнах веднага. Тук централното събитие не е в центъра, защото Буда затъна в оризището, докато търсеше най-добра позиция. Е, бързо го спасихме, ама дано не го изгонят от вкъщи, че го върнах поокалян, тази вечер. Много съм доволна. Осигурих насъщния ориз на целокупното балийско народонаселение и се сдобих със седем нови приятелки. Редактирано 29 декември, 2018 от patilana 45 9 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 И до сега не обичах ориз, но като ги гледам тези оризища на Бали, съвсем ще се откажа. А красивите оризови тераси на снимките от района на Убуд, са направени и поддържат като туристическа атракция. 11 Връзка към коментар
Carrie Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 преди 29 минути , Дани Магелани каза: А красивите оризови тераси на снимките от района на Убуд, са направени и поддържат като туристическа атракция. Off-topic: На Бали, красиви истински оризови тераси има на север, по пътеката към водопада Sekumpul 32 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Sult Публикувано: 29 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Древният град Баган, Мианмар(Бирма). 59 1 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 преди 8 часа, vlady каза: EBB-JRO специално за @makler 🙂 И вода за @ruwenzogy 3 1 12 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 (редактирано) Я чакай малко да ви охладя...някой сме по нашите планини... Днес направих опит за зимно качване на връх Мечит, но времето беше отвратително, поне закрих планинската година. А върха съм го изкачвала и определено ми се щеше да го видя в зимна премяна...но уви Редактирано 29 декември, 2018 от wiliko 42 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 декември, 2018 Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Какво? Венеция ли? Или пък Рио, а? Карнавалното събитие на годината е в Калабар, Нигерия! Снимки и/или сводка обаче ще има по-нататък 😎 14 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 29 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Амстердам: Малко са кофти снимките, но си забравих фотоапарата в София и с телефон - толкова. 56 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 29 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2018 Емблемата на Cape Town - Table mountain. Различни гледни точки: 56 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Поне веднъж човек трябва да опита масаж "4 ръце" . Какво по-добро - това да стане на Бали. А ако ръцете са на тези дами, една жена излиза преродениа. За мъжете мога само да си представям... 28 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Моето сссемейссство и други...религии... Змийският храм на остров Пенанг, Малайзия 30 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 (редактирано) У дома денят тъкмо е преполовил, а на Бали приключвам с активностите. Ден между два океана - няма по-добро за всяко Магеланско сърце, мисля аз. Започвам с Тихия, който не смогва да окъпе мераклиите, затова се насочвам към: Това супер, ама после? Не мога да се стърпя - Първата братовчедка на тази - ме УХАПА!!!! Съвършено сериозно! Патиланско сърце не се разбива от такива работи. Роднината беше доста по-млада, съответно с малка захапка, и това ме спаси от откъсване на парче месо. Глупачето нападна глезена ми откъм стъпалото, пък аз съм си пуфкафа и то само го остърга . Местния лечител изми мястото с прясна вода и препарат, опипа ми целото краченце, да не би да се пренесе, някак си извънземно, точката на нападение къде бедрото и ме изпрати по живо, по здраво. Малко ми е подуто, но не боли, не е зачервено, не е топло, не тръпне и го усещам като натъртено. Имам свидетели два броя. И клип. По - умния се притесни за другите двама. Ние с Буда се спогледахме, прехапахме устни и продължихме. Преживяла премеждието, се заех с наливане на мозък в главата на тази посестрима. Не знам за какво й е, тя си се справя чудесно и без моите натяквания, ама за всеки случай. Видяхте ли ми тетекезарския тен? От оризището е!!! И дойде време за другия океан -Индийския. Днес гледате само моята муцуна, че снимките са ми предоставени от моя перфектен гид и по - добър от мен фотограф. То им личи. За добро на вашите капризни очи, аз бях заета с активитита. Очаквайте новогодишен Сингапур! Редактирано 30 декември, 2018 от patilana 40 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 У дома, кулинарствам:))) 🥘 и сърбам от една бутилчица:))))🍾 За първата вечеря у дома, от десет дни насам: фоа гра, киснат в марината от червено вино, малко коняк, черен пипер и хималайска сол, с бели трюфели / е , кат няма баш трюфели, турИх шампиньон блан, с настъргано козе сирене и розичка от бялата част на стрък праз за разкош.💃 За салата - къдрава марулка, с пресни краставички, зелената част на млад праз, зехтинаки и балсамаки / както вика Ути/ Бяло вино на Меди Вали, десерт - баклава. Ама, баклавата само я принасям и отнасям, нещо не ни върви:))) Ха, наздраве! 20 7 6 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Драгалевски манастир "Успение Богородично" 24 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 И последни поздрави от Акаба! 46 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 30 декември, 2018 Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 (редактирано) Аз разучавам френския алпийски район. Някои се радват на зимата, а други - на биричката . И да се похваля- невероятна изложба на древно египетско изкуство и археологически находки в Музея на Гренобъл. Утре ще щурмувам през деня Шамбери, че ако вися иначе в шалета ще се изпокараме точно за празниците. Просто от мен не става любител на зимните спортове. 2 бирички от мен. Другите снимки са на фотоапората. Лефето е коледна версия. Редактирано 30 декември, 2018 от Роми 24 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 30 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 Много красота видях днес в Кейптаунска околия. 65 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 30 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 декември, 2018 , където капитаните и котките са на своя пост Пролетта тук вече е дошла, а за някои си е направо лято Весело посрещане на Новата Година! 51 1 6 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 31 декември, 2018 Сподели Публикувано: 31 декември, 2018 В очакване на новогодишна пукЕт-евица и каРон-ада от фойерверки... Пожелавам никой магеланец през новата година да не изпада в ситуациите, свързани с края на тази наша година... @Mistress of Germs пищя от болки в ушите по време на снощния ни полет и припадна на летище Пукет точно пред имиграционните, само секунди след като си получихме безплатните visa on arrival. Благодаря на колегите в медицинския център и на всички хора от персонала на летището, които ни помогнаха с адекватните си действия. Независимо от пукЕтевицата, изглежда, че нова година ще си я посрещнем в леглото на антибиотици... 7 22 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2018 Сподели Публикувано: 31 декември, 2018 преди 4 минути , master_of_germs каза: В очакване на новогодишна пукЕт-евица и каРон-ада от фойерверки... Пожелавам никой магеланец през новата година да не изпада в ситуациите, свързани с края на тази наша година... @Mistress of Germs пищя от болки в ушите по време на снощния ни полет и припадна на летище Пукет точно пред имиграционните, само секунди след като си получихме безплатните visa on arrival. Благодаря на колегите в медицинския център и на всички хора от персонала на летището, които ни помогнаха с адекватните си действия. Независимо от пукЕтевицата, изглежда, че нова година ще си я посрещнем в леглото на антибиотици... Мастер, ама то, сериозно бе:((( Пожелавам да мине бързо, сигурна съм, че си носите лекарства. И ние веднъж имахме такава преживелица - в Азия.Компания от няколко зъбодоктора, един се наду от зъб. Ама, ние нали си носим всичко - анестезия, инцизия, антибиотик и на другия ден, човекът си беше добре.Кат полевА болница го изиграхме.:))))) 7 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 31 декември, 2018 Сподели Публикувано: 31 декември, 2018 И ние си носим. И то колегите предписаха същите лекарства, които си имахме ние. Но стана на такова място, че просто нямаше как служителите да не викнат веднага медицински екип. Две хиляди бата е таксата за това, ако недай си боже, на някого му се наложи (около 110 лв). То сигурно и разговорите със застрахователната компания няма да са по-евтини. Тъпото е, че както и миналата година в Египет, хроничният синузит се обостря и прогресира към бронхит точно преди дните, в които сме планирали шнорхелинг. 😕 Пък не съм аз тоя дето умее да плува с шнорхел... 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега