Популярно мнение Juliaaa Публикувано: 7 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 Много хубав ден в Уади Рам. 63 1 3 Връзка към коментар
Популярно мнение AlexandraKo Публикувано: 7 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 Наздраве на всички, които, празнуват на този ден, който си е направо национален празник.:)))))) И ние празнуваме с дядо Иван и прекрасен внук Йоан. 48 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Наздраве на всички, които, празнуват на този ден, който си е направо национален празник.:)))))) И ние празнуваме с дядо Иван и прекрасен внук Йоан. Честит празник! Много здраве, щастие и късмет! 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Наздраве на всички, които, празнуват на този ден, който си е направо национален празник.:)))))) И ние празнуваме с дядо Иван и прекрасен внук Йоан. Да са ти живи и здрави именяците! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 преди 9 минути , Дани Магелани каза: Да са ти живи и здрави именяците! Благодаря, у нас това е най-големият семеен празник, повече от рождените дни.:)))) 7 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 7 януари, 2019 Сподели Публикувано: 7 януари, 2019 преди 58 минути , AlexandraKo каза: Благодаря, у нас това е най-големият семеен празник, повече от рождените дни.:)))) И тъй трябва да е! Далеч по-важно е да се отдаде почит на светеца, отколкото на цъкащата машинка на одъртяването ни 🙂 5 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 В Пампорово 46 2 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 KL 43 1 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Айляшки Банкок... 34 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 преди 15 часа, AlexandraKo каза: Наздраве на всички, които, празнуват на този ден, който си е направо национален празник.:)))))) И ние празнуваме с дядо Иван и прекрасен внук Йоан. Честит празник и от мен! Малко със закъснение, но няма начин! Да са ти живи и здрави именяците! 🙂 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 преди 35 минути , Иван Попов каза: Честит празник и от мен! Малко със закъснение, но няма начин! Да са ти живи и здрави именяците! 🙂 И ти да си жив и здрав, с много късмет, с много успехи и с още по-много интересни пътешествия по света! 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 преди 2 минути , AlexandraKo каза: И ти да си жив и здрав, с много късмет, с много успехи и с още по-много интересни пътешествия по света! Благодаря! Дано пожеланията да се връщат тройно! 🙂 2 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Най - сетне и аз да празнувам РД през лятото.... на 32 градуса 😀 П.с. @DaBo бара наистина си заслужава 🙂 39 3 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 (редактирано) Преди 1 час, Capitan Morgan каза: Най - сетне и аз да празнувам РД през лятото.... на 32 градуса 😀 П.с. @DaBo бара наистина си заслужава 🙂 Днес ли, на 08.01? Жив и здрав Редактирано 8 януари, 2019 от Branko 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Преди 1 час, Capitan Morgan каза: Най - сетне и аз да празнувам РД през лятото.... на 32 градуса 😀 П.с. @DaBo бара наистина си заслужава 🙂 Честит рожден ден! 🙂 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 8 януари, 2019 Сподели Публикувано: 8 януари, 2019 Честит рожден ден! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Juliaaa Публикувано: 9 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 Петра 50 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 С още шестима магеланци на летище BKK... Ама нетът е скапан... 11 2 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 Шестима магеланци и търсите интернет ?! Просълзих се от смях ! Да не ви е залипсвал фейса ? 2 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 преди 9 минути , patilana каза: Шестима магеланци и търсите интернет ?! Просълзих се от смях ! Да не ви е залипсвал фейса ? Не, бе, не може да се тУри снимка във форума.:))) 1 4 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 9 януари, 2019 Сподели Публикувано: 9 януари, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Не, бе, не може да се тУри снимка във форума.:))) Пък на мен дори не ми дойде на ум за снимка във форума с една магеланка в Копенхаген. Толкова много имахме да си разкажем, особено аз. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 10 януари, 2019 Сподели Публикувано: 10 януари, 2019 И пак на гости на кралица Алиа в Аман... преди изгрев. 14 Връзка към коментар
Dango Публикувано: 11 януари, 2019 Сподели Публикувано: 11 януари, 2019 Куала Лумпур в избор на улична храна 39 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 11 януари, 2019 Сподели Публикувано: 11 януари, 2019 преди 4 минути , Dango каза: Куала Лумпур в избор на улична храна Много ми е интересно тази огромна(дърта) бамя как е приготвена и какъв вкус има?🤔 Връзка към коментар
Dango Публикувано: 11 януари, 2019 Сподели Публикувано: 11 януари, 2019 9 minutes ago, traveler said: Много ми е интересно тази огромна(дърта) бамя как е приготвена и какъв вкус има?🤔 Не знам какъв вкус има възрастната бамя. Аз традиционно си ям хапките от последната снимка. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега