Lindt Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Поздрави от Брашов Пътят от София до Плоещи беше 5часа, а от там до Синая 3.Добрата новина е, че шофьорът ни е доволен дори след като за два часа минахме 7км,защото за разлика от останалите блокирани, кара автоматик Много ни харесва този град, както и повечето в Румъния. 27 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Ей много красиво и Санторини , Lindt ,и Калиакра !!! 5 Връзка към коментар
mitaka Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 Каньона Матка.Невероятно място. 10 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 1 май, 2015 Сподели Публикувано: 1 май, 2015 (редактирано) И от мен снимка с малко предистория. Днес счупих фотоапарата ни насред Исландия след като го захвърлих (без да искам) на асфалта, така че сега снимам по неволя с телефон (голяма мъка, нищо не влиза в кадър). А толкова се вълнувах какви снимки ще направя и как ще ги сложа във фотокнига. Сега поне ги качвам лесно във форума (единствено предимство на телефона): Редактирано 1 май, 2015 от Masmiya 36 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 И от мен снимка с малко предистория. Днес счупих фотоапарата ни насред Исландия след като го захвърлих (без да искам) на асфалта, така че сега снимам по неволя с телефон (голяма мъка, нищо не влиза в кадър). А толкова се вълнувах какви снимки ще направя и как ще ги сложа във фотокнига. Сега поне ги качвам лесно във форума (единствено предимство на телефона): received_10152729646750703.jpeg Тъкмо ще имаш повече време за разглеждане.Едно от големите неудобства на фотоапаратите е, че яко краде време от истинското разглеждане. Постоянно си в някаква надпревара с времето за по-добра експозиция и щракаш ли щракаш. А каквото може да види окото, никой апарат не го може. 11 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 Поздрави от Брашов Пътят от София до Плоещи беше 5часа, а от там до Синая 3.Добрата новина е, че шофьорът ни е доволен дори след като за два часа минахме 7км,защото за разлика от останалите блокирани, кара автоматик Много ни харесва този град, както и повечето в Румъния. И другия път се снимай както трябва, че освен че си изплезена, трябва да си въртя и монитора на 90 градуса 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 В Месопотамия. 19 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 В Месопотамия. Завиждам. Много. 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 И другия път се снимай както трябва, че освен че си изплезена, трябва да си въртя и монитора на 90 градусаПриятел си ми, ще си завъртиш главата заради мен. Може и айпада.Поздрави от Сибиу -вали, но кръчмата ни е хубава 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 Е, Сибиу е друго нещо, не като Брашов, който е за организираните групи. Да мръднете и до Сигишуара обезателно... 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) Поздрав с букет божури от Яйлата! Редактирано 2 май, 2015 от alienad 20 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 Е, Сибиу е друго нещо, не като Брашов, който е за организираните групи. Да мръднете и до Сигишуара обезателно...Да си призная, не мога да кажа, че Сибиу блести с много спрямо останалите градчета. Все пак вали, може да не е сезон и хора няма - нито местни, нито туристи. Та специфичната атмосфера ще я усещам другия път Още е студено за сядане навън, проходите са затворени и като цяло се мотаем и ядем. Сигишоара е много приятно градче, хареса ни. Е, на нас всичко ни харесва 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 Завиждам. Много. На кюрдска сватба! 14 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 На кюрдска сватба! Такова събитие заслужава сводка! ... Моля 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 май, 2015 Сподели Публикувано: 2 май, 2015 На ПазарЯ в Аресифе. Голям купон 7 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 По каналите на Холандия - Делфт и Лайден: 24 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 В Месопотамия. В Ирак ли си? Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Скрил съм се в Андора 33 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 (редактирано) Вкъщи на терасата Редактирано 3 май, 2015 от Penina 19 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Аз пък на двора. 22 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Скрил съм се в Андора image.jpg То човек трудно може да се побере в тая държава, камо ли пък да се скрие... 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 (редактирано) Скрил съм се в Андора ... ...от данъчните, от мафията или от някоя жена? Редактирано 3 май, 2015 от Фичо 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 ...от данъчните, от мафията или от някоя жена? Сакън, данъците са декларирани, а жената плътно с мен Иначе шопинга не върви. Скрил съм се от жегата в Барселона. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега