Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 20 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 Йордания ни посрещна със сняг в Аман, дъжд в Джераж, мъгла на Ажлюн и ни изпрати със слънце в Петра и Вади Рум. 52 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bulpa Публикувано: 20 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 Разходка из левадите на Мадейра, по-точно Vale Serra D`Agua Да се разхождаш в гора от евкалиптови дървета и дървета мимоза - безценно 🙂 Аромата е така опияняващ, не знаех, че това е любимата ми гора... Цветове на мимозата Последно една панорамна гледка 55 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 (редактирано) На 18.01.2019 г. в 22:29, bulpa каза: На гости на делфините покрай Мадейра Ти пък кога успя да стигнеш Мадейра??? Уж ми каза, но нали съм разсеян, бях останал с впечатление, че ще е нещо към април🤨 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Venise en Hiver Вие двамата сте уникални. Винаги в тон, винаги със стил. Как пък един път не ви видях малко пораздърпани или поне в различни цветове 😯 преди 4 часа, Capitan Morgan каза: Йордания ни посрещна със сняг в Аман, дъжд в Джераж, мъгла на Ажлюн и ни изпрати със слънце в Петра и Вади Рум. Ако не друго, то поне можеш да се похвалиш, че пътешествието ви е наистина на max😁 (както и го планирахте де...👍) Редактирано 20 януари, 2019 от Radnev 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 преди 4 минути , Radnev каза: Вие двамата сте уникални. Винаги в тон, винаги със стил. Как пък един път не ви видях малко пораздърпани или поне в различни цветове 😯 Мъжът до мен, казва, че сме “като чифт обувки”.Понякога имаме спор, коя е лява, коя е дясна.:)))) 11 3 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 преди 21 минути , Radnev каза: Ти пък кога успя да стигнеш Мадейра??? Уж ми каза, но нали съм разсеян, бях останал с впечатление, че ще е нещо към април Толкова си ме слушал 😏 За април нямам пътуване... засега... 2 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 преди 23 минути , Radnev каза: Ако не друго, то поне можеш да се похвалиш, че пътешествието ви е наистина на max😁 (както и го планирахте де...👍) В Аман като взимахме колата момчето от рент а кара с ужас ни обясняваше да не ходим на север, че било страшно и че застраховката не покривала ПТП вследстие на сняг😀 След кратък оглед на гумите потеглихме за Джераш.... 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 преди 6 часа, Capitan Morgan каза: Йордания ни посрещна със сняг в Аман, дъжд в Джераж, мъгла на Ажлюн и ни изпрати със слънце в Петра и Вади Рум Котката е поставено лице! 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 (редактирано) В Атина. След като, когато отидох в Париж и "жълтите жилетки" започнаха да протестират, сега и в гръцката столица решиха да направят масов протест в наше присъствие. По улиците скандират "МакедонИя ина елинико" и "Елада сагапо". (Аз мислех да извикам "МакедонИя ина вулгарики", ама ме озаптиха овреме 😃) Тук там групи хора пеят патриотични (предполагам) песни, хиляди хора се движат по центъра с гръцки знамена, но по едно време положението започна да става по-сериозно - димки, сълзотворен газ, запалени кофи, сбивания. Площад Синтагма заприлича на бойно поле, спряха автобусите за летището, затвориха станциите на метрото "Синтагма" и няколко от съседните. Говорихме с някаква гръцка журналистка (бадж MEDIA) на улицата, която ни упъти откъде сравнително по-безопасно да стигнем до отворена станция на метрото, но ни обърна внимание "to be very careful" и накрая завърши с "we are not always like this". Е, в крайна сметка се добрахме благополучно до Летището, ама имаше малко екшън. Редактирано 20 януари, 2019 от Фичо 23 11 1 2 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 януари, 2019 Сподели Публикувано: 20 януари, 2019 преди 2 минути , Фичо каза: сега и в гръцката столица решиха да направят масов протест в наше присъствие. Светът полудя, @Фичо! Вече нищо не е каквото беше. Атина я свързвам с лежерно спокойствие, а ти какво пишеш. Вчера ми изпратиха снимки от Париж, ами не ми се ходи вече и там. Но, да не спамя темата повече. 4 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 21 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 Поздрави от Матера - европейска столица на културата 2019 🙂 58 2 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 22 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 Исла Муерес и Канкун 52 5 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 22 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 КЛ 59 5 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 22 януари, 2019 Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 преди 11 минути , christuff каза: КЛ Ммммммм една от заветните ми цели!!! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 януари, 2019 Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 Тръгваме си от Болоня, след едно, изключително приятно пътуване из околията, дето вика сск:)))))) 41 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 януари, 2019 Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 преди 2 часа, muchachote каза: Ммммммм една от заветните ми цели!!! Пък на мен, едно от най-най-любимите ми места:)))))))) 1 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 22 януари, 2019 Сподели Публикувано: 22 януари, 2019 Бергамо. Много приятен град 🌞 43 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 До днес Риу Правец, от утре -в Мексико 19 2 Връзка към коментар
Популярно мнение christuff Публикувано: 23 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Още от КЛ 58 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Рязко ми се приходи в Куала Лумпур. От последните мохикани, които не са помирисвали Малайзия... Връзка към коментар
Емика Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 2 минути , Rainy каза: Рязко ми се приходи в Куала Лумпур. От последните мохикани, които не са помирисвали Малайзия... Красив град, @Rainyи пещерите са уникални, предвиди му седмица 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 2 минути , Емика каза: Красив град, @Rainyи пещерите са уникални, предвиди му седмица Една седмица? Ти се шегуваш... С Три седмици отпуск за цяла година... За една седмица цялата Малайзия и Сингапур ще ошетам 😄 Но засега ни седмица има, ни билети... Някога 🙂 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Le Diamant, Martinique 43 3 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 24 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 Хавана 48 5 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 24 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 Поздрави от Маафуши 🙂 Тук има магеланско нашествие 🙂 и довечера се очертава пиршество .... 52 1 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 преди 14 часа, Емика каза: Красив град, @Rainyи пещерите са уникални, предвиди му седмица Ако имаш предвид Batu caves, това е най-отвратителното нещо, което може да си причини човек посетил града. Поне сега. Преди три години, пак беше мръсно, но се изтрайваше. Сега е една голяма помийна яма. Остра миризма и купища боклуци развалят напълно усещането. Аз не съм от най-гнусливите, но се отвратих този път. Силно не препоръчвам на хора с чувствителни носове и нетърпимост към мръсотия. 1 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега