Популярно мнение krasen_denev Публикувано: 27 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 В момента вече не сме там,но вчера бяхме-подписване. Колко много радост ми донесе магеланци.ком?!? Колко много добри приятели намерих тук?!? Дори кумовете са ми магеланци! Благодаря ти Гери! Благодаря ти Гоше! Най-страхотните кумове на света! 42 50 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 17 минути , krasen_denev каза: В момента вече не сме там,но вчера бяхме-подписване. Колко много радост ми донесе магеланци.ком?!? Колко много добри приятели намерих тук?!? Дори кумовете са ми магеланци! Благодаря ти Гери! Благодаря ти Гоше! Най-страхотните кумове на света! Честито! Прекрасни сте! И кумовете също! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 20 минути , krasen_denev каза: В момента вече не сме там,но вчера бяхме-подписване. Колко много радост ми донесе магеланци.ком?!? Колко много добри приятели намерих тук?!? Дори кумовете са ми магеланци! Благодаря ти Гери! Благодаря ти Гоше! Най-страхотните кумове на света! Честитоооо! Какви сте хубави и колко щастливо изглеждате всички, браво! Много здраве и късмет ви пожелавам!Розичките са 6 - за всички ви по една. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 Наистина сте прекрасни! Пу, Пу, да не ви урочасаме 😉! 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 (редактирано) On 12/31/2018 at 7:20 PM, wiliko said: Да изпратим старата година с едно изкачване на Мусала...този път успешно... Весело посрещане на новата година Магеланци, бъдете здрави, щастливи и пътуващи. Ха, снимал си сина ми - точно на 31.12 и той се качи на Мусала 🙂 Редактирано 27 януари, 2019 от Гост 23*6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 Бачковска света обител... 🙂 34 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 (редактирано) Абе, не знам, дали таз Земя е плоска, ама, знам, че е много малка! Поредното доказателство:)))))))))За Мусала иде реч. преди 2 минути , chandni каза: Бачковска света обител... 🙂 Тъкмо щях да питам, ти от къде направи снимката и се сетих, че сигур е Дрон- ева. Страхотна е! Редактирано 27 януари, 2019 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Тъкмо щях да питам, ти от къде направи снимката и се сетих, че сигур е Дрон- ева. Страхотна е! С дрон е, да 🙂 Благодаря! Заслугата е на мъжа ми - той оперира с Тамагочито. 🙂 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 В момента, chandni каза: С дрон е, да 🙂 Благодаря! Заслугата е на мъжа ми - той оперира с Тамагочито. 🙂 Браво на оператора, такава снимка от никъде наоколо не може да стане - с този обхват. 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 27 януари, 2019 Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 преди 4 часа, krasen_denev каза: В момента вече не сме там,но вчера бяхме-подписване. Колко много радост ми донесе магеланци.ком?!? Колко много добри приятели намерих тук?!? Дори кумовете са ми магеланци! Благодаря ти Гери! Благодаря ти Гоше! Най-страхотните кумове на света! Честито! Желая ви споделена любов и много пътешествия , на които да се радвате ! 🙂 1 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 27 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 Фихалхохи 🙂 71 2 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 27 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 януари, 2019 Малко и от мен - за пореден път Чичен ица, японски ресторант, красиви розови съседи и бири естествено. 56 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 преди 15 часа, chandni каза: Бачковска света обител... 🙂 Поздравления. А и колко е малък света. Ако е правена в четвъртък следобед, една от двете сиви коли е моята. Това пиле беше в задния двор на манастира. --------------------- 23 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 преди 5 минути , ven62 каза: Поздравления. Благодаря! 🙂 преди 6 минути , ven62 каза: Ако е правена в четвъртък следобед, една от двете сиви коли е моята. Не е... 🙂 Правена е вчера, няколко часа преди да я публикувам. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 преди 17 часа, AlexandraKo каза: Абе, не знам, дали таз Земя е плоска, ама, знам, че е много малка! Поредното доказателство:)))))))))За Мусала иде реч. Тъкмо щях да питам, ти от къде направи снимката и се сетих, че сигур е Дрон- ева. Страхотна е! Ей-й-й, тази @AlexandraKo, не спира с чудесата, които прави. Вчера е написала коментар преди да се появи самата снимка. 2 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 Преди 1 час, ven62 каза: Ей-й-й, тази @AlexandraKo, не спира с чудесата, които прави. Вчера е написала коментар преди да се появи самата снимка. @ven62Венчоооо, не се халосвааай! Еми, не те е Фанал Дроньо, аз какво съм ти виновна? 1 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 преди 29 минути , AlexandraKo каза: @ven62Венчоооо, не се халосвааай! Еми, не те е Фанал Дроньо, аз какво съм ти виновна? Като се има предвид чий е Дроньо, може да го е Фанала параноя. 😉 3 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 Лондон през моите очи. На първо четене не е моето място. 26 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 януари, 2019 Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 преди 1 час, BlackArt77 каза: Лондон през моите очи. На първо четене не е моето място. Чети, чети, …! 5 1 10 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 В Ел Атенео - тази чудна книжарница, в която може дни наред да не излизаш. Иначе в Буенос Айрес не се диша, дори в 22ч. температурата е 36 градуса. 36 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 На 27.01.2019 г. в 11:08, georgebg каза: Ха, снимал си сина ми - точно на 31.12 и той се качи на Мусала 🙂 Кой е сина ти...като нищо може да съм го снимала....групата имаше много младежи...как се казва 😉 1 Връзка към коментар
bonboneva Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 На 25.01.2019 г. в 18:04, elenitta каза: В Хавана, шофьора с който имахме уговорка за трип до Винялес не дойде, лошото е, че имахме уговорка за утре и вдругиден за ходене до Сиенфуегос. Имаме му само мейл, телефон не. Не отговаря. И заваля! Можете ли да напишете кой беше шофьорът? Имаме резервация за еднодневна екскурзия от Хавана до Винялес с www.taxidriverscuba.com. Сега се притесних дали са коректни... Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 3 часа, bonboneva каза: Можете ли да напишете кой беше шофьорът? Имаме резервация за еднодневна екскурзия от Хавана до Винялес с www.taxidriverscuba.com. Сега се притесних дали са коректни... Платформата беше друга, не помня как точно се казваше, съпруга ми прави резервацията. Всичко ще ви е наред, наслаждавайте се! А ние днес се наслаждавахме на Милано в пълна степен! Чудех се в коя тема да я постна... 34 Връзка към коментар
bonboneva Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 9 минути , elenitta каза: Платформата беше друга, не помня как точно се казваше, съпруга ми прави резервацията. Всичко ще ви е наред, наслаждавайте се! А ние днес се наслаждавахме на Милано в пълна степен! Чудех се в коя тема да я постна... Благодаря! Да посетите Тайната вечеря, ако още не сте 🙂 1 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 29 януари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) Продължавам с хроники (от вчера) от Маафуши 🙂. След поредния пребогат улов имаше разбира се и богата вечеря. Преди това обаче , имаше екстремно плуване с едни огромни акули. Не знам колко са тревопасни и безопасни, но ги хранят със сурово месо. Голям страх брах, щот с една направо се бяхме гушнали. Преживяването беше уникално ! Ето малко материал: Едните снимки са от пясъчен остров, а другите са от Фулидоо- местен остров , много по- малък от Маафуши . Направи ми впечатление , че там също има 2-3 хотелчета, но като цяло- няма какво да се прави. Местните висяха по люлките... безвремие 🙂 Редактирано 29 януари, 2019 от liliya 47 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега