Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

След кратка спирка в Троянския манастир ви поздравявам от Търново с гледката от стаята ни :) Тука е лято, дано така да се задържи :)

Ех, че хубавооооо! Абе, аз като викам, че у нас си е най-най-най :) Де да бЕхме и ние по-читави като народ :mellow:

• Харесвам 9
Връзка към коментар

И аз така мисля , но е още по-хубаво да го чувам от човек видял толкова много :).

Зняеш ли, Стенк, ние пътуваме  с един приятел, който цял живот е живял в чужбина. Ако се регне във форума , държавите, в които е бил сигурно ще са повече от 100 :rolleyes: Та той си дойде у нас, по простата причина, че смята това за най-хубавото място, където да си доживее живота :) Аз също мисля така и съм от хората, които не могат да живеят в чужбина. Мога да седя иавестно време, но винаги си ме тегли насам. :) И не е носталгия, просто мястото си ми е тук. И се радвам, че и децата ни мислят така.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Днес със знамето официално посетихме Касаб (Мусандам, Оман)  :)

post-1941-0-67647200-1431032761_thumb.jpg

А тези прекрасни приятели изпращат много поздрави на всички магеланци  :wub: 
post-1941-0-14690600-1431032598_thumb.jpg

Редактирано от pamelanb
  • Харесвам 42
Връзка към коментар

Тъкмо се прибрахме, но вярвам това не пречи да пусна една снимка във "В момента съм в..".

Лонгиър, Свалбард / Шпицберген:

post-202-0-22006800-1431105850_thumb.jpg

Редактирано от Прасунсен
  • Харесвам 36
Връзка към коментар

В Толедо - изкарахме прекрасен ден!

И , за разлика от Матейко, хииииииич не си падам по снега. Прекрасен слънчев ден, студена биричка и марципани и мнооого красиви гледки :)  .

post-1504-0-64367300-1431114647_thumb.jpg

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Тъкмо се прибрахме, но вярвам това не пречи да пусна една снимка във "В момента съм в..".

Лонгиър, Свалбард / Шпицберген:

Успяхте ли да видите бели мечки? Имате ли представа горе-долу какви са шансовете да се видят при вземане на специализиран тур?

Днес със знамето официално посетихме Касаб (Мусандам, Оман)  :)

А тези прекрасни приятели изпращат много поздрави на всички магеланци  :wub: 

attachicon.gifIMG_20150507_134808.jpg

Снимката на делфините е много хубава.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Успяхте ли да видите бели мечки? Имате ли представа горе-долу какви са шансовете да се видят при вземане на специализиран тур?

Снимката на делфините е много хубава.

Нито мечки, нито елени или лисици. Не сме ходили на организирани турове, така че нямам представа доколко има шанс да се видят по това време. Цялата фауна, която видяхме, беше три птици и една патка :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• iMari
    • epetkov
    • Roberto Baggio
    • blueriver
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.