edbloom Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Поздрави и наздраве от таверна в Елафониси, Крит 16 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 3 май, 2015 Сподели Публикувано: 3 май, 2015 Аз съм на разходка из квартала: 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 май, 2015 Сподели Публикувано: 4 май, 2015 В Кипър.Отново. 38 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 След кратка спирка в Троянския манастир ви поздравявам от Търново с гледката от стаята ни Тука е лято, дано така да се задържи 17 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 След кратка спирка в Троянския манастир ви поздравявам от Търново с гледката от стаята ни Тука е лято, дано така да се задържи Ех, че хубавооооо! Абе, аз като викам, че у нас си е най-най-най Де да бЕхме и ние по-читави като народ 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 И аз така мисля , но е още по-хубаво да го чувам от човек видял толкова много . 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 И аз така мисля , но е още по-хубаво да го чувам от човек видял толкова много . Зняеш ли, Стенк, ние пътуваме с един приятел, който цял живот е живял в чужбина. Ако се регне във форума , държавите, в които е бил сигурно ще са повече от 100 Та той си дойде у нас, по простата причина, че смята това за най-хубавото място, където да си доживее живота Аз също мисля така и съм от хората, които не могат да живеят в чужбина. Мога да седя иавестно време, но винаги си ме тегли насам. И не е носталгия, просто мястото си ми е тук. И се радвам, че и децата ни мислят така. 7 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 JUVENTUS STADIUM Щастливи след първият мач 18 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 май, 2015 Сподели Публикувано: 5 май, 2015 Еее супер и аз виках за Юве !!! 2 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 И аз бях за Юве....Фичо! Та кой плюеше Accor хотелите? Поздрави от сутрешен Истанбул и гледката от стаята ми 19 Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 Поздрави от Дубай и извинения за качеството на снимката . Надявам се да направя по-добри със знамето. 17 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 След проливен дъжд на Велики Преслав и задух в Шумен, най-накрая приятна хладинка на Мадарския конник 16 Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 (редактирано) Днес със знамето официално посетихме Касаб (Мусандам, Оман) А тези прекрасни приятели изпращат много поздрави на всички магеланци Редактирано 7 май, 2015 от pamelanb 42 Връзка към коментар
Прасунсен Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 (редактирано) Тъкмо се прибрахме, но вярвам това не пречи да пусна една снимка във "В момента съм в..". Лонгиър, Свалбард / Шпицберген: Редактирано 8 май, 2015 от Прасунсен 36 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 Красота!! Ейй, падам си по снега и това си е. 3 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 Аз пък точно обратното на снега, снимка от слънчева Варна, за последно, преди утре да се приберем в София 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2015 Сподели Публикувано: 8 май, 2015 В Толедо - изкарахме прекрасен ден! И , за разлика от Матейко, хииииииич не си падам по снега. Прекрасен слънчев ден, студена биричка и марципани и мнооого красиви гледки . 23 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 Blue Ridge Parkway, в Апалачите. 33 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 Тъкмо се прибрахме, но вярвам това не пречи да пусна една снимка във "В момента съм в..". Лонгиър, Свалбард / Шпицберген: Успяхте ли да видите бели мечки? Имате ли представа горе-долу какви са шансовете да се видят при вземане на специализиран тур? Днес със знамето официално посетихме Касаб (Мусандам, Оман) А тези прекрасни приятели изпращат много поздрави на всички магеланци IMG_20150507_134808.jpg Снимката на делфините е много хубава. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 А тези прекрасни приятели изпращат много поздрави на всички магеланци мерси за поздравите, чудесна снимка 3 Връзка към коментар
Прасунсен Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 Успяхте ли да видите бели мечки? Имате ли представа горе-долу какви са шансовете да се видят при вземане на специализиран тур? Снимката на делфините е много хубава. Нито мечки, нито елени или лисици. Не сме ходили на организирани турове, така че нямам представа доколко има шанс да се видят по това време. Цялата фауна, която видяхме, беше три птици и една патка 3 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 В Брюж - леко дъждовно - канали, гоблени, шоколад и бира: 16 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 май, 2015 Сподели Публикувано: 9 май, 2015 На летището в Пафос.. Пожелавам ви лека нощ 15 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 10 май, 2015 Сподели Публикувано: 10 май, 2015 Smoky Mountains 22 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега