Популярно мнение Здравко Ангел Публикувано: 23 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 Отново в Аржентина, колониална красота в Салта. 57 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 У дома! След деветнадесетмесечно изгнание в северномакедонските земи най-сетне у дома се завърна Негово Императорско Величество Клъвдий, вторият с това име от династията Бух. 🙂 2 3 13 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 23 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2019 Небет тепе. 24 Връзка към коментар
Популярно мнение mililia Публикувано: 24 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Ами, Меделин... 53 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 24 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Днес реализирах тур, идеята за който ме доведе в Гватемала. Качих вулкан Акатенанго и от него наблюдавах как съседния Фуего изригва. От тези моменти, които оставят спомен за цял живот. Много и различни гледки по маршрута. Първо минахме през красива тропическа гора. Горе на къмпинга имаше мъгла и ниски облаци. Сутрешно драпане до върха на Акатенанго, изгрев към вулкан Агуа. Фуего. През нощта шоуто е пълно - тътен и огън. 🙂 52 3 19 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 @Tedy, как ти се отрази височината? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Преди 1 час, mililia каза: @Tedy, как ти се отрази височината? Изобщо не я усетих. Имам вече няколко качвания над 3000м и това има значение. 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Вчера - в пролетен Лондон. 37 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Сингапур. 42 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Зимата още е тук, сняг и ледена красота на Витоша Боянския водопад : Поглед към София И още лед, този път от Алековия водопад : 44 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Двуцветко Публикувано: 24 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Една бърза Bogotá, Colombia. Град, който не те кара да мечтаеш да го посетиш втори път, но влиза под кожата. Вистите са умопомрачителни Колониалното наследство е налице Музеите са впечатляващи! Никъде не съм виждал толкова купища злато на едно място колкото в Музея на златото Музея Ботеро по името на едноимения най-голям колумбийски художник Фернандо Ботеро е безценно бижу събрало образци на световното изкуство. На мен лично най ми хареса визията на Ботеро за Джокондата 🙂 А тамалеса в бананово листо е изконно за страната Това е добро отправно място да го пробва човек, самия Антъни Бурдейн го твърди това, не аз 🙂 Богота е тегаво място, но едно от тези, които човек трябва да посети, ако го човърка въображението .. 50 4 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 преди 25 минути , Двуцветко каза: Богота е тегаво място, но едно от тези, които човек трябва да посети, ако го човърка въображението .. Моля, те, дефинирай "тегаво място", че ми предстои. Стефан Русев се изказа доста зле за града и сега се чудя ще запълня ли с нещо ден, предназначен за него. В момента, mililia каза: Моля, те, дефинирай "тегаво място", че ми предстои. Стефан Русев се изказа доста зле за града и сега се чудя ще запълня ли с нещо деня, предназначен за него. 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 (редактирано) преди 26 минути , mililia каза: Моля, те, дефинирай "тегаво място", че ми предстои. Стефан Русев се изказа доста зле за града и сега се чудя ще запълня ли с нещо ден, предназначен за него. Хайде да го кажем, че не е толкова разчупено и колоритно като Кито, а е огромен метропол с всички плюсове и минуси. Но не се отказвай да го посетиш - телеферикото, както и централната част и Канделария са си туристически места с туристите си, полицията и обичайните субекти, но там не бих замръкнал. През деня си е ок, ако се придържаш към туристическите маршрути. Намери време за Museo Botero и Museo del Oro - един наситен ден ще ти е достатъчен за всичко, може и два, ако задълбаеш по музеите. Редактирано 24 февруари, 2019 от Двуцветко 4 Връзка към коментар
Популярно мнение water Публикувано: 24 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Остров Джърси. Дълги разходки по пясъчните плажове при отлив и разкошния Durell's Wildlife Conservation Trust, който мечтаех да посетя от тийнейджърска възраст. 53 4 Връзка към коментар
Популярно мнение stanimir Публикувано: 25 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 (редактирано) Валпарайсо Редактирано 25 февруари, 2019 от stanimir 51 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 преди 5 часа, Двуцветко каза: Една бърза Bogotá, Colombia. Град, който не те кара да мечтаеш да го посетиш втори път, но влиза под кожата. Вистите са умопомрачителни Колониалното наследство е налице Музеите са впечатляващи! Никъде не съм виждал толкова купища злато на едно място колкото в Музея на златото Музея Ботеро по името на едноимения най-голям колумбийски художник Фернандо Ботеро е безценно бижу събрало образци на световното изкуство. На мен лично най ми хареса визията на Ботеро за Джокондата 🙂 А тамалеса в бананово листо е изконно за страната Това е добро отправно място да го пробва човек, самия Антъни Бурдейн го твърди това, не аз 🙂 Богота е тегаво място, но едно от тези, които човек трябва да посети, ако го човърка въображението .. @Двуцветко, ти си ценител и много се радвам, че музеите са ти харесали!А Богота, наистина е много особено място... Ако ходиш в Меделин, непременно виж площада със скулптурите на Ботеро и тамошния музей. 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Ивайла Публикувано: 25 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 (редактирано) Онзи мост на Bana Hills, Vietnam Редактирано 25 февруари, 2019 от Ивайла 60 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 25 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 Слънчев поздрав от Ceuta - малкото испанско късче в северна Африка 🙂 69 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 На закуска в Меделин! 46 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Слънчев поздрав от Ceuta - малкото испанско късче в северна Африка 🙂 Матейко, какви са тез красавици, около вас? Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 25 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 Не е шкембе, а си е банкокски Том Ям 😉 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 25 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 февруари, 2019 (редактирано) В Доминикана,наливам се с ром под всякаква форма и смесен с всичко.Поради проблемите в Хаити и затворените граници съм пуснал котва в Las Galeras и наистина вече ми се прибира.Вчера дори ходих до единият от плажовете 7км.,през джунглата,където имало местни с мачета.Аз пък имах един кютук подготвен за евентуални срещи,но нищо интересно не се случи.След месец из Карибските острови,удома изглежда някак далечно понятие.Не съм си мислил,че диви плажове и ром ще ми пуснат,но...още само няколко дни. Редактирано 25 февруари, 2019 от Stanislav Dimitrov 50 2 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 26 февруари, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 Тикал, Гватемала, древният град на маите. Приказка за пирамиди, джунгла и тукани. 🙂  55 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 преди 19 часа, AlexandraKo каза: Матейко, какви са тез красавици, около вас? Е как какви... видни българки 🙂 Пътуваме заедно и те ни красят компанията 😉 5 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 26 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2019 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Е как какви... видни българки 🙂 Пътуваме заедно и те ни красят компанията 😉 Толкова млади, а вече българки! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега